Tell me everything: Εσύ ρωτάς και οι αγαπημένοι σου teen stars απαντούν!

Κάνε την ερώτησή σου στον Ian και εκείνος θα σου απαντήσει σε ένα μοναδικό video

Tώρα που έμαθες τα πάντα για τη Natasha Kay, ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τις ερωτήσεις σου για τον Ίαν Στρατή! Διότι ο διάσημος τραγουδιστής είναι ο επόμενος teen star που θα απαντήσει με θάρρος σε ό,τι τον ρωτήσεις!

Ναι, τον παρακολουθείς EveryDay και τώρα, έχεις την ευκαιρία να μάθεις τα πάντα για εκείνον! Από το ποιος είναι ο αγαπημένος του σταρ μέχρι το ποιο φαγητό λατρεύει ή γιατί αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής. Τώρα έχεις την ευκαιρία να… «βομβαρδίσεις» τον Ίαν Στρατή με τις ερωτήσεις σου -όποιες και αν είναι αυτές!

Για να σου αποκαλύψει ο Ίαν Στρατής ό,τι έχεις την περιέργεια να γνωρίζεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σκεφτείς την ερώτησή σου και να τη στείλεις στον αγαπημένο σου teen star, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

H συλλογή ερωτήσεων ολοκληρώθηκε! Stay tuned για να δεις τις απαντήσεις του Ίαν Στρατή σε ένα απίθανο βίντεο

Σύντομα, θα δεις τον Ίαν Στρατή να δίνει την απάντησή του στο ερώτημά σου. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με τους υπόλοιπους αγαπημένους σου teen καλλιτέχνες, τους οποίους θα φιλοξενήσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα στο TeenQueen.gr και θα λύσουν κάθε σου απορία για εκείνους.

Stay tuned, λοιπόν, για να μάθεις ποιοι θα είναι οι επόμενοι teen stars που θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματά σου και μην χάνεις χρόνο! Συμπλήρωσε την ερώτησή σου στην παρακάτω φόρμα και μείνε συντονισμένη στο TeenQueen.gr για να μάθεις τα πάντα για το κίνημα των #WhiteDays και το πώς μπορείς να φοράς αυτοπεποίθηση EveryDay, βρίσκοντας τους δικούς σου συμμάχους αισιοδοξίας σε όποια φάση της ζωής σου και αν βρίσκεσαι!

Διότι το κίνημα των #WhiteDays, που σου φέρνει το TeenQueen.gr μαζί με την EveryDay μέσα από τον απόλυτο EveryDayTeen ιστότοπο, θα σε βοηθήσει να βάλεις τέλος… στη μαυρίλα και θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στον εαυτό σου, να αρχίσεις να εκφράζεσαι ελεύθερα παντού, να μην «κρύβεσαι» και να έχεις την άνεση και τη σιγουριά, ώστε να ζεις την κάθε μέρα στο maximum.

EveryDay can be a #WhiteDay! Stay tuned!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved