Tell me everything: Η Natasha Kay απαντά στις δικές σου EveryDay ερωτήσεις!

Μάθε τα πιο μεγάλα μυστικά της Natasha Kay

Η στιγμή που περίμενες επιτέλους ήρθε! Η αγαπημένη σου teen star Natasha Kay επισκέφτηκε το studio του TeenQueen.gr και απάντησε στις EveryDay ερωτήσεις των θαυμαστών της, «φορώντας» ένα τεράστιο χαμόγελο, σε ένα βίντεο που σίγουρα θα «ανεβάσει» τη διάθεσή σου!

Αν θέλεις να μάθεις τι μας είπε η Natasha, δες απλώς το βίντεο που ακολουθεί και θα μάθεις πώς μπορείς κι εσύ να διατηρείς την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου, EveryDay!

Οι ερωτήσεις ήταν πολλές και η Natasha Kay ιδιαίτερα αποκαλυπτική, αφού μίλησε ακόμη και για τις πιο προσωπικές, EveryDay στιγμές της!

Για παράδειγμα, γνώριζες πως στον ελεύθερό της χρόνο η Natasha μαγειρεύει πιάτα από κουζίνες από όλο τον κόσμο ή πως η αγαπημένη σου teen star έχει ταλέντο και στη ζωγραφική;

Από την πρώτη φορά που ανέβηκε ολομόναχη στη σκηνή στην ηλικία των 12 ετών, στο πώς καταφέρνει να συνδυάζει όλες της τις υποχρεώσεις τις δύσκολες ημέρες του μήνα… από το τι της δίνει τη δύναμη να μετατρέπει ακόμη και την πιο dark day σε white day στο ποια είναι τα όνειρά της και το πότε θα ετοιμάσει νέο βίντεο για το κανάλι της στο YouTube! H Natasha Kay μας είπε τα πάντα, ενώ δεν δίστασε να μας μιλήσει και για μία… αναποδιά που της συνέβη επί σκηνής και συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του πρώτου βιντεοκλίπ της για το τραγούδι της Bunda και πώς την αντιμετώπισε!

Το σίγουρο είναι πως ακόμη και τις πιο δύσκολες ημέρες του μήνα και παρά το επιβαρυμένο της πρόγραμμα, η Natasha Kay κάνει ό,τι μπορεί για να μετατρέπει ακόμη και τις πιο dark days σε #whitedays και βρίσκει πάντα τον τρόπο να αποδίδει στο maximum και να νιώθει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και άνεση. Για αυτό, άλλωστε, επιλέγει πάντα προϊόντα με τα οποία νιώθει ασφάλεια EveryDay, που της προσφέρουν υγιεινή προστασία πάνω στη σκηνή και της επιτρέπουν να φέρνει εις πέρας κάθε υποχρέωσή της, όπως τις EveryDay Sensitive with cotton που δεν λείπουν από την τσάντα της!

Ακολούθησε και εσύ το παράδειγμα της Natasha Kay και βρες τις δικές σου, EveryDay «πηγές» σιγουριάς και αυτοπεποίθησης! «Nothing will work unless you do»! Αυτή είναι η συμβουλή που σου δίνει η αγαπημένη σου teen star και είναι απλώς… inspirational!

Και μην ξεχνάς! Μπορεί η αγαπημένη μας Natasha να ήταν το πρώτο «αστέρι» που προχώρησε σε on camera αποκαλύψεις αλλά, όπως γνωρίζεις, δεν θα είναι το τελευταίο!

Δες λοιπόν το 1ο video με τη Natasha Kay και stay tuned, για να δεις και άλλους αγαπημένους σου teen stars να απαντούν στα ερωτήματά σου! Επιπλέον, θα μάθεις τα πάντα για το κίνημα των #WhiteDays, που σου φέρνει το TeenQueen.gr μαζί με την EveryDay, μέσα από το απόλυτο EveryDayTeen site, το οποίο θα σε βοηθήσει να βάλεις τέλος… στη μαυρίλα και θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στον εαυτό σου! Γιατί στο εξής έχεις πλάι σου τον δικό σου σύμμαχο αισιοδοξίας και υγιεινής φροντίδας, που θα σε συντροφεύει σε κάθε φάση της ζωής σου, EveryDay!



EveryDay can be a #WhiteDay! Stay tuned!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved