Τα dating trends που πρέπει να προσέχεις EveryDay αυτή τη σεζόν

Tα λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν φλερτάρεις

Όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντα θα θυμάσαι τον πρώτο σου σχολικό έρωτα και το αγόρι εκείνο από το διπλανό θρανίο που σε έκανε να «καρδιοχτυπάς» με ένα του βλέμμα. Και μπορεί όταν μεγαλώσεις να θυμάσαι τους εφηβικούς σου έρωτες με μία διάθεση νοσταλγική, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως όταν βιώνεις έναν δυνατό έρωτα, όταν δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου το… crush σου, τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο νομίζουν οι γύρω σου.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, βάλαμε κάτω από το «μικροσκόπιό» μας τα dating trends που κάνουν θραύση το 2019 και τα οποία χρειάζεται ενδεχομένως να προσέχεις αυτή τη σεζόν για να είναι η κάθε σου μέρα μία #WhiteDay. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα για τον κόσμο των σύγχρονων ραντεβού! Σε κάθε περίπτωση και ό,τι και αν συμβαίνει στη ζωή σου, να θυμάσαι πως το σημαντικό είναι να πιστεύεις στις δυνάμεις σου και να φοράς αυτοπεποίθηση, EveryDay!

Προσοχή στο instagrandstanding

Στην περίπτωση που χρησιμοποιείς συχνά τα social media, καλό είναι να μελετήσεις καλά τη συγκεκριμένη dating τάση, διότι θα τη συναντήσεις στο Instagram και ενδέχεται να σε προβληματίσει. Το αγόρι που θα σου κάνει instagrandstanding, θα χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να σε δελεάσει μέσα από τις αναρτήσεις και τα stories του. Στην πραγματικότητα όμως, το πιθανότερο είναι πως δεν έχει καμία σχέση με το προφίλ που έχει «χτίσει» στα social media. Με λίγα λόγια, μην ξεχνάς πως τα φαινόμενα απατούν και ότι η καθημερινότητα του αγοριού που σου αρέσει, μάλλον δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο εκείνος θέλει να σου δείξει…

Φρόντισε να αναγνωρίζεις αμέσως το scrooging

Τι θα έλεγες αν το αγόρι με το οποίο διατηρείς δεσμό σου ζητήσει να χωρίσετε την ημέρα των γενεθλίων σου, λίγο πριν την ονομαστική σου γιορτή ή μία ημέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων; Ναι, μπορεί να συμβεί, ειδικότερα αν ο φίλος σου έχει ως ήρωα τον… τσιγγούνη Scrooge McDuck. Διότι το αγόρι που θα σου κάνει scrooging θα πάρει την απόφαση να απομακρυνθεί από τη ζωή σου προκειμένου να μην χρειαστεί να σε κεράσει ή ξοδέψει το χαρτζιλίκι του να σου πάρει ένα μικρό δωράκι ή να σε κεράσει ένα γλυκό.

Προσπάθησε να αποφύγεις το throning και τον… ποζερά

Το αγόρι που θα σου κάνει throning είναι εκείνο που νοιάζεται μόνο για την εικόνα του. Με λίγα λόγια, είναι ο ποζεράς που δεν θέλεις να έχεις στη ζωή σου. Ναι, χαίρεται που είσαι στο πλευρό του όμως, είναι ακόμη πιο ενθουσιασμένος που μπορεί να κάνει βόλτες μαζί σου στο προαύλιο του σχολείου για να δείχνει στους φίλους του πόσο «επιτυχημένος» είναι. Επειδή δεν είσαι τρόπαιο, καλό είναι να τον αποφύγεις!

Slow fade και μείνε δυνατή

Αποτελεί τη νέα εκδοχή του ghosting και καλό είναι να είσαι προσεκτική αν δεν θέλεις να πληγωθείς. Στην εποχή των social media δεν είναι δύσκολο να δεις κάποιον να «εξαφανίζεται» ξαφνικά. Ο νεαρός που θα σου κάνει slow fade, λοιπόν, είναι εκείνος που ενώ βγαίνει μαζί σου, θα αρχίσει να εξαφανίζεται σιγά σιγά από τη ζωή σου αντί να βρει το θάρρος να σου πως ότι θέλει να τα «σπάσετε». Μπορεί να σου κάνει «καρδούλες» στο Facebook, ωστόσο, θα βρίσκει κάθε μέρα μία δικαιολογία για να αποφεύγει να σε συναντήσει, μέχρι να αρχίσει να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί σου.

Πες «thank u, next» και προτίμησε everyday το Grande-ing

Όποιο και αν είναι το dating status σου, ένα είναι το trend στον κόσμο των ραντεβού που σίγουρα αξίζει να προτιμήσεις. Ονομάζεται Grande-ing, δημιουργήθηκε με έμπνευση από το αγαπημένο μας τραγούδι της Ariana Grande «Thank u, next» και το σίγουρο είναι πως δεν θα σε απογοητεύσει. Διότι αυτή η τάση, σε καλεί να πεις «ευχαριστώ» στον πρώην σου και να προχωρήσεις με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετικά vibes τη ζωή σου μετά το break up.

date2

Να θυμάσαι πως ό,τι και αν συμβεί με τον εφηβικό σου έρωτα, το σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να μην αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματα να επηρεάσουν την καθημερινότητα και τις αποδόσεις στο σχολείο και τα αγαπημένα σου αθλήματα και να προχωρήσεις τη ζωή σου φροντίζοντας EveryDay να αισθάνεσαι άνετα και όμορφα με τον εαυτό σου. Κυρίως όμως, φρόντισε να πιστεύεις σε εσένα και τις δυνάμεις σου. Ο κόσμος του dating θα είναι πάντα περίπλοκος. Το σημαντικό είναι να πατάς στα πόδια σου και να περνάς καλά, ανεξαρτήτων περιστάσεων!

Φόρεσε λοιπόν αυτοπεποίθηση EveryDay, ζήσε την κάθε μέρα σου στο maximum και stay tuned διότι έρχονται και άλλα teen άρθρα που θα σε βοηθήσουν να διαπιστώσεις πως… EveryDay can be a #WhiteDay!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved