Οι EveryDay στιγμές της εφηβείας που θα θυμάσαι μία ζωή

Οι EveryDay στιγμές της εφηβείας που θα θυμάσαι μία ζωή

Αυτές τις στιγμές της εφηβείας θα θυμάσαι για πάντα

Εφηβεία. Για εκείνες που την έχουν περάσει προ πολλού, αποτελεί μία γλυκιά ανάμνηση γεμάτη δυνατά συναισθήματα και εμπειρίες. Για εσένα όμως, που τη βιώνεις τώρα, τα πράγματα είναι περισσότερο πολύπλοκα. Διότι η εφηβεία είναι μία έντονη περίοδος γεμάτη αλλαγές για τη ζωή μιας νέας γυναίκας. Εκείνο που αξίζει να κατανοήσεις ASAP, ωστόσο, είναι πως δεν χρειάζεται να περάσουν τα χρόνια για να δεις μία… άσπρη μέρα στη ζωή σου.

Η περίοδος της εφηβείας είναι γεμάτη από όμορφες στιγμές, EveryDay. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να δεις τα πράγματα από μία πιο ώριμη και ψύχραιμη οπτική, προκειμένου να μπορέσεις να τις απολαύσεις. Διότι οι στιγμές αυτές δεν γυρνούν πίσω και σε λίγα χρόνια από τώρα, θα τις αναπολείς με νοσταλγία.

Η δική μας συμβουλή, λοιπόν, είναι να πιστέψεις σήμερα κιόλας πως EveryDay can be a #WhiteDay! Μην περιμένεις το αύριο για να περάσεις καλά και μην αδημονείς να περάσουν τα χρόνια για να τελειώσεις το σχολείο. Τα πράγματα είναι όμορφα σήμερα και η κάθε σου μέρα μπορεί να είναι μία #WhiteDay! Αρκεί να το θελήσεις και να προσπαθήσεις να βλέπεις στο εξής την εφηβική σου καθημερινότητα με μία πιο θετική ματιά. Διότι μπορεί το διάβασμα, οι έρωτες, οι γονείς σου, οι φίλες σου να σε κάνουν να αισθάνεσαι συχνά πιεσμένη όμως, την ίδια ώρα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι και όλες αυτές οι συνήθειες είναι που κάνουν την εφηβεία σου μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής σου!

0909 girl 300x250

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να μάθεις ποιες είναι οι EveryDay στιγμές της εφηβείας τις οποίες πιθανότατα θα θυμάσαι για πάντα! Εμείς, πάντως, τις έχουμε ακόμη στο μυαλό και την καρδιά μας -ακόμη και αν έχουν περάσει ήδη τέσσερα χρόνια από τότε που τελειώσαμε το σχολείο!

Το πρωινό ξύπνημα για το σχολείο

Πόσο καλά μπορούν να είναι τα πράγματα όταν κάποιος αποφασίζει να διακόψει τον ύπνο σου και μάλιστα, για να σε στείλει σχολείο; Αρκετά καλά θα λέγαμε, όταν το ξύπνημα συνοδεύεται από μία γλυκιά «καλημέρα» και ένα εξίσου γλυκό και θρεπτικό πρωινό! Φρόντισε, λοιπόν, να απολαμβάνεις όσο μπορείς αυτή την EveryDay στιγμή της εφηβείας. Τα χρόνια που ακολουθούν, δεν είναι σίγουρο πως θα έχεις δίπλα σου κάποιον που θα σε ξυπνάει με όμορφες κουβέντες και θα διατίθεται να σου ετοιμάζει και πρωινό!

Η συνάντηση με τους συμμαθητές στο προαύλιο πριντην προσευχή

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την καθημερινή συνάντηση με τους συμμαθητές στο προαύλιο λίγο πριν την πρωινή προσευχή; Εμείς σίγουρα αδυνατούμε να διαγράψουμε από τη μνήμη μας αυτό το EveryDay moment και το πιο πιθανό είναι πως θα το θυμάσαι έντονα και εσύ. Είναι η στιγμή της ημέρας που όλοι «σκάνε μύτη» και κάνουν τις εμφανίσεις τους για να επιδείξουν τα καινούρια backpack και τα trendy white jeans τους. Κυρίως όμως, είναι εκείνα τα λεπτά της ημέρας όπου μοιράζεσαι τις πιο χαμογελαστές «καλημέρες» με τις κολλητές σου -και φυσικά, δεν παραλείπεις να «τσεκάρεις» το αγόρι από το διπλανό τμήμα που σε κάνει να «καρδιοχτυπάς».

Το daydreaming στο θρανίο και ηαπότομη επαναφορά

Και από το πρωινό ξύπνημα και την προσευχή στο προαύλιο, σειρά έχει το μάθημα της Ιστορίας το οποίο -by the way- σε βρίσκει να κάνεις ατελείωτο daydreaming! Τη μία στιγμή το βλέμμα σου βρίσκεται «καρφωμένο» στο παράθυρο και το μυαλό σου «τρέχει» σε εκείνο το αγόρι και την άλλη, το χέρι σου σχεδιάζει καρδούλες πάνω στο θρανίο -τα οποία μετά καθαρίζεις πανικόβλητη. Η καθηγήτρια μιλάει αλλά για κάποιον λόγο, εσύ αδυνατείς να την ακούσεις. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ακούς το όνομά σου. Η επαναφορά στην πραγματικότητα είναι απότομη και το απολαυστικό daydreaming έχει «άδοξο» τέλος.

Η νευρικότητα που σε πιάνει όταν περνάς δίπλα απότο crush σου

Το κουδούνι χτυπά και το διάλειμμα ξεκινά. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις, ωστόσο, λίγα βήματα από την τάξη και τον βλέπεις μπροστά σου. Μόλις δέκα μέτρα χωρίζουν το crush σου από εσένα. Στέκεται εκεί, με το φούτερ και το τζιν του και μιλάει στους κολλητούς. Σήμερα είναι η μέρα σου. Σήμερα θα βρεις το θάρρος να του πεις πρώτη «γεια». Βέβαια, το μόνο που συμβαίνει τελικά μόλις περνάς από δίπλα του, είναι πως γίνεσαι κατακόκκινη και σχεδόν το βάζεις στα πόδια. Πώς να μην γελάς σε λίγα χρόνια από τώρα σκεπτόμενη τις awkward αλλά απίστευτα αθώες και γλυκές EveryDay αυτές αντιδράσεις;

Εκείνοτο EveryDay τζιν που δεν θέλεις νααποχωριστείς

Το είδες, το λάτρεψες, το πήρες και δεν λες να το βγάλεις. Αυτό το στενό, λευκό τζιν έχει γίνει ένα με το σώμα σου, αλλά εσύ αρνείσαι να το βγάλεις -παρά τις θερμές παρακλήσεις της μητέρας σου- ακόμη και τις μέρες της περιόδου σου! Αντιθέτως, συνεχίζεις να το φοράς και προσπαθείς να βρίσκεις συνεχώς ευφάνταστους τρόπους προκειμένου να δημιουργείς με αυτό στυλιστικούς συνδυασμούς που ξεχωρίζουν. «Και γιατί όχι;», διερωτόμαστε εμείς. Αν σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, τότε μπορείς να το φοράς μέχρι να «λιώσει».

Άλλωστε, γνωρίζεις πως αν η αυτοπεποίθηση φοριέται, τότε με αυτό το τζιν εσύ την έχεις στο τσεπάκι σου, EveryDay -ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου σου. Αρκεί να έχεις μαζί σου τα κατάλληλα προϊόντα, δηλαδή τις σερβιέτες εκείνες που μπορούν να σου προσφέρουν εγγυημένη προστασία στο maximum, ούτως ώστε να αισθάνεσαι άνετη κάθε στιγμή. Για εμάς, οι νέες EveryDay με την τεχνολογία Center Plus αποτελούν «must» διότι εξασφαλίζουν επιπλέον απορροφητικότητα στο κέντρο της σερβιέτας, προσφέροντας έτσι αξεπέραστη προστασία από διαρροές. Σου επιτρέπουν να φοράς, δηλαδή, το αγαπημένο σου, λευκό παντελόνι όποτε θες. Μην ξεχάσεις απλώς να δώσεις βάση και στο μέγεθος, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και τον τύπο σου. Για παράδειγμα, οι σερβιέτες Mini είναι 20% πιο μικρές από τις EveryDay Normal και εξασφαλίζουν σίγουρη προστασία και διακριτικότητα, ενώ οι XL είναι 40% πιο μακριές από τις EveryDay Normal και προσφέρουν ασύγκριτη εφαρμογή και XL προστασία.

«Ναι» στα πολυφορεμένα τζιν και «ναι» σε κάθε #WhiteDay, λοιπόν!

Ό,τι και αν περιλαμβάνει το καθημερινό σου πρόγραμμα, το σίγουρο είναι πως υπάρχουν στιγμές που παρά το γεγονός ότι σε κάνουν να «ρουτινιάζεις», αποτελούν στην πραγματικότητα τα EveryDay moments της εφηβείας που θα θυμάσαι μία ζωή. Φρόντισε, λοιπόν, στο εξής να απολαμβάνεις και να εκτιμάς περισσότερο τις στιγμές αυτές. Με λίγα λόγια, ζήσε στο τώρα! ΔιότιEveryDay can be a #WhiteDay, ακόμη και η σημερινή!

Stay tuned για να διαβάσεις περισσότερα EveryDay teen άρθρα και να μάθεις τα πάντα για το κίνημα #WhiteDay που μας ενέπνευσε!


Stay #RealEveryDay!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved