Τα beauty items που αξίζει να βρίσκονται EveryDay στο backpack σου

Kαλό είναι να εστιάσεις την προσοχή σου στην παρακάτω λίστα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η εφηβεία αποτελεί μία από τις πιο όμορφες και ταυτόχρονα δύσκολες περιόδους στη ζωή μας. Από τη μία το άγχος του σχολείου και από την άλλη τα εφηβικά ζητήματα, που σε πολλές περιπτώσεις κάνουν την εμφάνισή τους, αλλάζοντας το σώμα και τη διάθεσή μας.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που διανύεις τα εφηβικά σου χρόνια και θέλεις να αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και κυρίως άνετη, όπου και αν βρίσκεσαι, καλό είναι να εστιάσεις την προσοχή σου στην παρακάτω λίστα. Και αυτό διότι θα σε βοηθήσει να εξοπλιστείς καταλλήλως, δηλαδή να τοποθετήσεις στο αγαπημένο σου backpack το απόλυτο EveryDay νεσεσέρ. Από το σχολείο στο φροντιστήριο και από τη βόλτα με τις φίλες στην εκδρομή. Θα αποδειχθεί πολύτιμο και θα σε βοηθήσει να δεις πως EveryDay can be a #WhiteDay!

Τα κατάλληλα μαντηλάκια για το πρόσωπο και το σώμα

Από τη λιπαρότητα στο πρόσωπό σου έπειτα από μία έντονη ημέρα στο σχολείο μέχρι τον ενοχλητικό ιδρώτα. Σίγουρα αξίζει να έχεις στη σχολική σου τσάντα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για να διορθώνεις το μακιγιάζ σου όπου και αν βρίσκεσαι, να καθαρίζεις το πρόσωπό σου από ιδρώτα, σκόνη, λιπαρότητα, ώστε να έχεις δέρμα λαμπερό και υγιές και να κάνεις αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ στη στιγμή, ώστε να μην χάνεις την προπόνησή σου. Διότι όπως γνωρίζεις, μακιγιάζ και προπόνηση δεν πάνε μαζί!

Τα αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών είναι επίσης «must». Και αυτό διότι τα χέρια σου καθημερινά έρχονται σε επαφή με δεκάδες επιφάνειες γεμάτες μικρόβια, όπως την οθόνη του κινητού σου! Τα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια, λοιπόν, με ισχυρό ποσοστό οινοπνεύματος, είναι ένα «must have» για την τσάντα σου, αφού απομακρύνουν την ορατή βρομιά και καταπολεμούν τα μικρόβια! Το σίγουρο είναι πως θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς σίγουρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, κάθε στιγμή.

Τα κατάλληλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι σερβιέτες αποτελούν το πιο σημαντικό item για την τσάντα μιας γυναίκας, πόσω μάλλον μιας έφηβης -όταν και η περίοδος είναι συχνά ολίγον τι… άστατη. Καλό είναι, λοιπόν, να έχεις πάντα μαζί σου ένα προϊόν γυναικείας υγιεινής που θα σε κάνει να νιώθεις άνετη και σίγουρη για τον εαυτό σου, EveryDay. Φρόντισε απλώς, να βρεις το κατάλληλο για εσένα, εκείνο δηλαδή που θα σου προσφέρει απορροφητικότητα και υγιεινή προστασία χωρίς ερεθισμούς, ανάλογα με τη ροή που έχεις. Ένα quiz μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τι τύπος είσαι. Από τις sensitive μέχρι τις hyperdry και από τις fresh μέχρι τις double dry σερβιέτες. Οι επιλογές είναι πολλές αλλά το σημαντικό είναι να βρεις ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα.

Σε ό,τι αφορά στα προϊόντα γυναικείας υγιεινής, βέβαια, τα σερβιετάκια είναι εξίσου απαραίτητα. Θα σου χαρίσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να ζήσεις τη μέρα σου στο maximum, αφού χάρη στη δυνατότητα συχνής αλλαγής που προσφέρουν, μπορείς να νιώθεις φρέσκια και υγιεινά προστατευμένη κάθε στιγμή. Μην ξεχάσεις, να βάλεις, στο backpack σου και υγρά μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή! Εκτός του ότι θα γλιτώσεις το άγχος για το αν υπάρχει χαρτί στην τουαλέτα του γυμναστηρίου, τα χρειάζεσαι διότι καθαρίζουν αποτελεσματικά, χωρίς να διαταράσσουν το pH της ευαίσθητης περιοχής σου, ενώ σου χαρίζουν μία μοναδική αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

beauty1

Το αντηλιακό προσώπου με το χρώμα

Αν υπάρχει μία συμβουλή που κάθε μητέρα, γιαγιά αλλά και διάσημη beauty blogger δίνει στις νέες γυναίκες σήμερα, είναι η προστασία του προσώπου τους από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Άρχισε, λοιπόν, να φροντίζεις από τώρα για την υγεία της επιδερμίδας σου και σε μερικά χρόνια από τώρα θα μας ευγνωμονείς. Αυτός είναι ο λόγος που ένα αντηλιακό προσώπου κατάλληλο για τις εφηβικές επιδερμίδες αξίζει να μπει στο backpack σου -και να εφαρμόζεται πάντα στο πρόσωπό σου πριν την ώρα της γυμναστικής. Στην περίπτωση που υποφέρεις από ακμή -και αφού φυσικά συμβουλευτείς τον δερματολόγο σου- μπορείς να επιλέξεις ένα αντηλιακό με χρώμα, ούτως ώστε να προστατεύεσαι και παράλληλα να καλύπτεις τα σημάδια που ενδεχομένως σε ενοχλούν.

Το δροσιστικά mist για το πρόσωπο και το σώμα

Από το σχολείο στο φροντιστήριο και από εκεί στην προπόνηση. Το πρόγραμμά σου είναι σίγουρα απαιτητικό. Τι άλλο μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να αισθάνεσαι άνετη και φρέσκια όποια στιγμή το θελήσεις; Να φροντίσεις να έχεις EveryDay στο backpack σου από ένα mist για το πρόσωπο και το σώμα. Καλό είναι να έχουν ελαφρύ άρωμα και να τα εφαρμόζεις στο δέρμα σου κάθε φορά που το αισθάνεσαι στεγνό και αφυδατωμένο. Γιατί προτείνουμε τα mist; Διότι αποτελούνται κατά βάση από νερό και συνιστούν έναν αρκετά φυσικό τρόπο για να δροσιστείς, να μυρίζεις όμορφα και να αποφύγεις την αφυδάτωση της επιδερμίδας σου.

Ένα lip balm με αντιηλιακό δείκτη προστασίας και απαλό χρώμα

Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία χρειάζονται, βέβαια, και τα χείλη σου -και μάλιστα καθόλη τη διάρκεια του έτους. Καλό είναι, λοιπόν, να εμπλουτίσεις το EveryDay νεσεσέρ σου και με ένα lip balm που περιέχει υψηλό αντιηλιακό δείκτη προστασίας, ενυδατικούς παράγοντες και ένα απαλό χρώμα -για να το φοράς και να αισθάνεσαι ακόμη πιο cute!

lip

Ό,τι και αν επιλέξεις να βάλεις στην τσάντα και το νεσεσέρ σου, να θυμάσαι να κάνεις τις κατάλληλες για εσένα επιλογές. Από τις EveryDay σερβιέτες σου μέχρι το κατάλληλο για εσένα mist. Το σημαντικό είναι να αισθάνεσαι κάθε μέρα άνετα με τον εαυτό σου, ό,τι και αν φοράς και όπου και αν βρίσκεσαι.

«Εξοπλίσου», λοιπόν, με τα κατάλληλα items, φόρεσε αυτοπεποίθηση EveryDay και stay tuned γιατί έρχονται και άλλα EveryDay Teen άρθρα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την κάθε σου μέρα μία #WhiteDay!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved