Πώς θα κάνεις την everyday να είναι μία… white day

Μία σοφή ρήση λέει πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». 

Τι γίνεται, όμως, όταν αυτή η μέρα είναι η πρώτη της περιόδου σου; Σηκώνεσαι από το κρεβάτι και το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να τρέξεις στο μπάνιο για να αντικρύσεις την… αλήθεια με τα μάτια σου και να εξοπλιστείς αναλόγως. Κάνεις μία εμβόλιμη στάση στην κουζίνα για τις καθιερωμένες οικογενειακές «καλημέρες», ένα θρεπτικό πρωινό και γυρίζεις στο δωμάτιό σου. Ανοίγεις τα φύλλα της ντουλάπας με την ελπίδα πως δεν θα χάσεις πολύ χρόνο μέχρι να ανακαλύψεις το σημερινό outfit. Τότε θυμάσαι πως έχεις… «επισκέψεις» και κοιτάς με βλέμμα γεμάτο απορία την γκαρνταρόμπα σου, διερωτώμενη ποια από όλες αυτές τις ανοιχτόχρωμες επιλογές είναι η πιο ασφαλής τη δεδομένη στιγμή.

Το στενό υφασμάτινο παντελόνι θα αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια το «μυστικό» σου. Η φούστα με τις πιέτες είναι σαφώς πολύ πιο άνετη αλλά μπορεί να γίνει… ανεξέλεγκτη, το καινούργιο λευκό σου τζιν που τόσο ανυπομονούσες να φορέσεις φαντάζει εξαρχής η πιο λάθος επιλογή από όλες. Κοιτάς το κάτω μέρος της ντουλάπας, εκεί που φυλάς τα ρούχα με τα οποία δεν θα περνούσες ποτέ το κατώφλι του σπιτιού σου και ψάχνεις μία άμεση λύση. Ψάχνεις όμως στο λάθος μέρος. Γιατί η λύση για να έχεις EveryDay μία #Whiteday με εσένα ντυμένη στα άσπρα ή σε όποιο χρώμα εσύ αγαπάς, βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στα ράφια των σούπερ μάρκετ!

Πώς η κάθε White Day θα γίνει γιορτή;

Ήρθε ο καιρός να βγάλεις μία για πάντα από τη ζωή σου (και την ντουλάπα σου) όλα εκείνα τα φαρδιά, σκουρόχρωμα παντελόνια που μέχρι τώρα αποτελούσαν μία εναλλακτική για τις ημέρες που είχες περίοδο και ήθελες να αποφύγεις κάποιο πιθανό «ατύχημα». Ρούχα που ένιωθες υποχρεωμένη να φοράς, ακόμη κι αν δεν ταιριάζουν στο στυλ και τον σωματοτυπό σου, σε χρώματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα φορούσες ποτέ και κατά βάθος σου χαλάνε τη διάθεση. Πλέον, χάρη στις σύγχρονες καινοτομίες που μπορείς να βρεις στις σερβιέτες EveryDay, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και μπορείς να φορέσεις όποιο χρώμα και όποιο σχέδιο σου αρέσει, ενώ συγχρόνως θα αισθάνεσαι άνετη και σίγουρη κάθε στιγμή! Εγώ στη θέση σου πάντως θα το γιόρταζα, μετατρέποντας και καθιερώνοντας τις ημέρες της περιόδου μου σε «White Days», φορώντας όλα τα αγαπημένα μου λευκά και στενά ρούχα που μέχρι πρότινος θεωρούσα απαγορευτικά για τις συγκεκριμένες ημέρες.

EVERY2

Εσύ τι τύπος είσαι;

Πριν περάσεις όμως στο μεγάλο βήμα και απαλλαγείς από τα παραπάνω ρούχα και το άγχος πως μπορεί να λερωθείς, υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις απαραίτητα. Παίρνοντας μέρος στο quiz «Εσύ τι τύπος είσαι» και απαντώντας μία σειρά σύντομων ερωτήσεων, θα βρεις πολύ γρήγορα τον τύπο αλλά και το μέγεθος της σερβιέτας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Δεν είναι λίγα τα κορίτσια που μη γνωρίζοντας ποια σερβιέτα είναι η ιδανική για εκείνες, αγοράζουν μία εντελώς ακατάλληλη που τους προκαλεί… ευτράπελα. Η EveryDay διαθέτει μία τεράστια γκάμα προϊόντων γυναικείας υγιεινής, από τη «φιλική» sensitive, την υπερ-απορροφητική hyperdry, τη μυρωδάτη fresh και τη sensitive fresh, μέχρι την double dry η οποία χάρη στον πρωτοποριακό πυρήνα διπλής απορροφητικότητα που διαθέτει, εξασφαλίζει ασύγκριτη απορροφητικότητα αφού απορροφά έως και τη διπλάσια (!!) ποσότητα υγρασίας σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα που θα βγει από το quiz, να είσαι σίγουρη πως επιλέγοντάς το, πλέον θα μπορείς να ζεις άφοβα κάθε εμπειρία στο maximum χωρίς να σε περιορίζει το άγχος της περιόδου σου. Εγώ βέβαια, οφείλω να σου αναφέρω πως μέσα στη μεγάλη γκάμα μεγεθών και τεχνολογιών που διαθέτει, υπάρχουν και οι «σωτήριες» Maxi Night και XL που είναι σε μέγεθος 40% μεγαλύτερες από τις EveryDay Normal και είναι ειδικά σχεδιασμένες για εσένα που χρειάζεσαι επιπλέον προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας ή μέσα στην ημέρα η ροή σου είναι ακατάσχετη.

every3

Σε κάθε περίπτωση αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις, είναι πως πια δεν έχεις κανέναν λόγο να αισθάνεσαι ανασφάλεια στην περίοδό σου! Έχοντας για «σύμμαχο» την EveryDay, θα μπορείς να φοράς όλα εκείνα τα ευφάνταστα ρούχα που «ξεκλειδώνουν» τον πιο λαμπερό εαυτό σου και να παραμείνεις συνεπής σε όλες τις δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά.

Stay with us γιατί σου ετοιμάζουμε πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα για όλα εκείνα που σε απασχολούν!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved