White days: Το «κίνημα» που θα σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

White days: Το «κίνημα» που θα σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Πόσες φορές σου έχει τύχει να στέκεσαι μπροστά από τον καθρέφτη, «βομβαρδίζοντας» τον εαυτό σου με σχόλια, που σε άλλη περίπτωση θα ντρεπόσουν ακόμη και να σκεφτείς για έναν εντελώς άγνωστο; Ναι, μερικές φορές, όταν όλα και όλοι (κυρίως ο εαυτός μας) μας φταίνε, όταν τίποτα δεν είναι όπως θέλουμε, από το βάρος μας μέχρι το χρώμα στα μαλλιά μας, έχουμε την τάση να γινόμαστε ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού μας. Χαζεύουμε φωτογραφίες από τις αγαπημένες μας stars στα SoMe και αναρωτιόμαστε πώς εκείνες μπορούν να είναι τόσο αψεγάδιαστες και συγχρόνως άνετες και cool, ενώ εμείς, αρκεί να εμφανιστεί ένα σπυράκι στο πιγούνι μας για να τρέξουμε να κρυφτούμε κάτω από το πάπλωμα.

0909 girl 300x250

Αυτό που ίσως δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε, είναι πως ακόμη και όλα εκείνα τα λαμπερά κορίτσια, που τόσο πολύ θέλουμε να τους μοιάσουμε, αντιμετωπίζουν σχεδόν EveryDay ό,τι και εμείς… bad hair days, mood swings, σπυράκια και οτιδήποτε μπορεί να ταλαιπωρήσει μία σύγχρονη έφηβη. Ναι, αυτό σημαίνει πως όπως και εσύ, έτσι ίσως και εκείνες τελικά δεν αισθάνονται τόσο… #superwow με τον εαυτό τους.


Το βασικό πρόβλημα το οποίο «κρύβεται» πίσω από όλη αυτή την κατάσταση, δεν είναι το σπυράκι, η ανεξέλεγκτη… ζούγκλα στο κεφάλι μας ή κάποια παραπανίσια κιλά που μπορεί να έχουμε. Το βασικό πρόβλημα είναι πως ίσως δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο όμορφες είμαστε επειδή το «μικρόβιο» της ανασφάλειας δεν μας επιτρέπει να το δούμε. Αν το καλοσκεφτείς, οι φορές που γινόμαστε πιο επικριτικές με εμάς τις ίδιες, είναι συνήθως εκείνες που έχουμε και περίοδο. Η λογική, τα συναισθήματα και οι ορμόνες μας, έρχονται τα πάνω κάτω, ρίχνοντας στα… τάρταρα και την αυτοπεποίθησή μας. Την απάντηση σε αυτό βέβαια, έρχεται να δώσει το κίνημα White days! Μια αισιόδοξη EveryDay στάση ζωής, που υπόσχεται να βάλει τέλος στη… μαυρίλα και να μας χαρίσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

Ναι, αλλά πώς;

Μπορεί στα μάτια σου όλα τα παραπάνω που ανέφερα να μοιάζουν ακατόρθωτα, όμως, είναι πολύ απλές και εύκολες οι κινήσεις που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να γίνεις μέρος του πιο fun και girly κινήματος! Για αρχή, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως το «μυστικό» για να δώσεις ένα boost στην αυτοπεποίθησή σου, σε περιμένει στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των φαρμακείων. Όχι, δεν πουλάνε βαζάκια που πάνω στην ετικέτα γράφουν «αυτοπεποίθηση», αλλά εκεί μπορείς να βρεις τις πρωτοποριακές καινοτομίες που υπάρχουν στις σερβιέτες EveryDay! Χάρη σε αυτές, δηλαδή την hyperdry, τη double dry, τη sensitive, τη sensitive fresh, καθώς και τη μεγάλη γκάμα τύπων και μεγεθών που κυμαίνονται από mini μέχρι XL, δεν θα αισθάνεσαι πλέον την παραμικρή ανασφάλεια πως μπορεί να λερωθείς κατά τη διάρκεια της περιόδου σου. Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, όσο μεγάλη κι αν είναι η ροή σου, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου, εσύ θα μπορείς να φοράς όποιο ρούχο επιθυμείς ακόμη και αν αυτό είναι ένα στενό άσπρο ψηλοκάβαλο τζιν ή ένα αραχνούφαντο αέρινο φόρεμα!

Με τη «γλώσσα» των χρωμάτων

Σαφώς δεν είναι καθόλου τυχαίο που η ονομασία του κινήματος περιλαμβάνει το λευκό χρώμα. Όχι μόνο για συνδέεται άρρηκτα με τα υφάσματα που κυριαρχούν στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά γιατί η πηγαία φωτεινότητα του λευκού, παραπέμπει στην καθαρότητα, τη φρεσκάδα και την απλότητα, χαρακτηριστικά που ως επί το πλείστον εντοπίζεις σε ανθρώπους με υψηλή αυτοπεποίθηση. Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς που έχουν μελετήσει σε βάθος τη «γλώσσα» των χρωμάτων, το λευκό συμβολίζει την τελειότητα, την ολοκλήρωση και την ισορροπία. Πάρε για παράδειγμα την αγαπημένη μας Emma Watson. Ο δυναμισμός και η καθαρότητα που υπάρχει στο βλέμμα της, η κομψή και ντελικάτη παρουσία σε συνδυασμό με την προσεγμένη απλότητα που κυριαρχεί στο στυλ της, είναι οι «πινελιές» που την κάνουν να ξεχωρίζει. Ένα άτομο που δεν αισθάνεται άνετα με τον εαυτό του, εκπέμπει την ανασφάλειά του στους άλλους με το βλέμμα του, η φιγούρα του συνήθως είναι κυρτή, μαζεμένη και διόλου αέρινη, ενώ το στυλ του χαρακτηρίζεται από υπερβολές που καταλήγουν να τον «φοράνε» αντί να τις φοράει. Επιπλέον, υποθέτω πως έχεις παρατηρήσει ότι το λευκό χρώμα στα ρούχα χαρίζει σε αυτόν που τα φοράει έναν αέρα πραγματικά ακαταμάχητο! Γιατί, λοιπόν, να σου στερήσεις αυτόν τον αέρα, όταν μπορείς πλέον να ντύνεσαι άφοβα στα λευκά EveryDay;

EveryDaycan be a white day!

Αν αναρωτιέσαι λοιπόν τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις, η συμβουλή μας είναι να μετατρέψεις την EveryDay σε μία White day! Να μην αφήνεις την ανασφάλεια να «χρωματίζει» με σκοτεινές αποχρώσεις το βλέμμα σου, να επηρεάζει τη σιγουριά που αισθάνεσαι για τον εαυτό σου και να μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά σου. Παράδειγμα, αν μέχρι τώρα υπήρξες πολλές φορές ασυνεπής με τις δραστηριότητες που αγαπάς, όπως ο χορός ή το τρέξιμο, εξαιτίας της περιόδου και του φόβου σου πως μπορεί να έχεις κάποιο «ατύχημα», πλέον δεν θα χρειάζεται να το κάνεις καθώς με τις καινοτόμες τεχνολογίες που υπάρχουν στις σερβιέτες EveryDay, θα είσαι απόλυτα καλυμμένη και θα ζεις την κάθε σου ημέρα στο maximum!

Stay #RealEveryDay!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved