White Days: Αυτές είναι οι μέρες που θα ανακαλύψεις τον πιο άνετο εαυτό σου!

Comfortmeansbeingyourself

Έχεις παρατηρήσει πως τις ημέρες που φοράς κάτι που σου αρέσει πολύ, αυτόματα η διάθεσή σου παίρνει μεγαλύτερη ώθηση; Εκτός από τα ρούχα, το ίδιο πράγμα συμβαίνει με τα μαλλιά, το μακιγιάζ και με οτιδήποτε μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας. Πολλές φορές νομίζουμε πως η ζωή είναι ένας μεγάλος διαγωνισμός, όπου ο καθένας πρέπει να αποδείξει ότι είναι πιο όμορφος, πετυχημένος, πιο έξυπνος, πιο στυλάτος από τον άλλον, αυτό όμως είναι ένα τεράστιο ψέμα. Ακόμη βέβαια και στην περίπτωση που ίσχυε κάτι τέτοιο, αυτός που βγαίνει στο τέλος «νικητής», είναι εκείνος που νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Και πως θα νιώσεις καλά με τον εαυτό σου, όταν ο ίδιος ο εαυτός σου δεν νιώθει αρκετά άνετα;

Ακριβώς αυτό είναι το μυστικό φίλη μου! Όσο πιο άνετα αισθάνεσαι, τόσο πιο όμορφη και cool δείχνεις. Το ζήτημα βέβαια είναι πως δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και όλες το ίδιο εύκολες. Τις μέρες που έχεις περίοδο, για παράδειγμα, και «κουρνιάζεις» μέσα σε άχαρα ρούχα που σου παρέχουν την απαραίτητη κάλυψη από κάποιο «ατύχημα», πάω στοίχημα πως δεν αισθάνεσαι διόλου άνετη, πόσω μάλλον cool. Σε αυτό το σημείο έρχεται να προσφέρει την «πολύτιμη» βοήθειά της η EveryDay, η οποία σου υπόσχεται πως από εδώ και πέρα, κάθε μέρα θα είναι για σένα μία #Whiteday, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Πώς θα το κάνει αυτό; Πάμε να το μάθουμε μαζί παρακάτω!

Comfort means being yourself

Σαφώς αντιλαμβάνομαι πως τα φαρδιά t-shirt και τα σκουρόχρωμα παντελόνια, είναι για εσένα ένας τρόπος να αισθάνεσαι ασφαλής όταν έχεις περίοδο. Σημασία έχει όμως, να συνεχίσεις να νιώθεις ασφαλής, παραμένοντας άνετη και κυρίως «ο εαυτός σου». Δεν είσαι ο εαυτός σου όταν αναγκάζεσαι να φοράς ρούχα που δεν ταιριάζουν στο στυλ ή τον σωματότυπό σου. Αν τα φορούσες επειδή σου άρεσαν, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Η EveryDay, λοιπόν, μέσω των White Days έρχεται να σε «απελευθερώσει» από αυτή τη λύση ανάγκης και μέσα από τις σύγχρονες καινοτομίες που διαθέτει στις σερβιέτες hyperdry, double-dry, sensitive και sensitive fresh, θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις επιτέλους τον πιο άνετο εαυτό σου! Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία Center Plus που υπάρχει στις σερβιέτες Ultra Plus με φτερά, διαθέτει διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο και είναι η επιλογή που θα σου εξασφαλίσει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητικότητα, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη σερβιέτα. Αυτό πάει να πει πως θα έχεις τη μέγιστη προστασία από κάποια διαρροή που «απειλεί» να λερώσει το παντελόνι σου.

white1

Τι χρειάζεται να κάνεις

Το μόνο που έχεις να κάνεις κατά την διάρκεια των White Days, είναι να αψηφήσεις τον φόβο σου για κάποιον «λεκέ» και να φορέσεις ό,τι θα φόραγες υπό άλλες συνθήκες, αν δεν είχες περίοδο. Πριν όμως από όλα αυτά, χρειάζεται να γνωρίζεις ποια είναι για σένα η κατάλληλη σερβιέτα, σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Όσο πιο προετοιμασμένη είσαι, τόσο καλύτερα θα μπορέσεις να αποφύγεις αυτό που σε αγχώνει, δηλαδή κάποια κηλίδα που μπορεί να σε φέρει σε αμήχανη θέση. Κάνοντας το ειδικά σχεδιασμένο quiz «Βρες την EveryDay» σου, να είσαι σίγουρη πως θα βρεις το προϊόν που σου ταιριάζει καλύτερα και τότε δεν έχεις πλέον να φοβάσαι τίποτα, ακόμη κι αν φοράς ένα στενό ολόλευκο παντελόνι ή ένα αέρινο ανοιχτόχρωμο φόρεμα. Όταν ντύνεσαι με ρούχα που έχεις επιλέξει, σύμφωνα με το γούστο σου όχι τον φόβο σου, τότε μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και όταν είσαι ο εαυτός σου, τότε θα είσαι πραγματικά άνετη!

white2

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι να έχεις πάντα στο backpack ή το βραδινό clutch σου μερικές σερβιέτες, είτε σε περίπτωση που τις χρειαστείς εσύ, είτε κάποια φίλη σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις EveryDay μία White Day και την αυτοπεποίθηση στο… τσεπάκι σου!

YΓ. Σε κάθε περίπτωση, stay tuned γιατί σου ετοιμάζουμε πολλά ακόμη EverydayTeen άρθρα που απαντούν σε όλα εκείνα τα ζητήματα που σε απασχολούν!

.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved