Αυτά είναι τα hobbies που θα σε βοηθήσουν να μετατρέπεις την κάθε μέρα σε μία White Day!

Αυτά είναι τα hobbies που θα σε βοηθήσουν να μετατρέπεις την κάθε μέρα σε μία White Day!

'Hρθε η ώρα να βρεις το πιο τέλειο hobby

Από τη μία το σχολείο και το διάβασμα και από την άλλη, οι εξωσχολικές υποχρεώσεις, τα προβλήματα των κολλητών σου και το άγχος της καθημερινότητας. Το πρόγραμμά σου σε κάνει συχνά να νιώθεις ολίγον τι πιεσμένη και συχνά εύχεσαι να μπορούσες να κάνεις κάθε μέρα κάτι που πραγματικά σου αρέσει, έστω και για λίγα μόνο λεπτά.

Μάθε, λοιπόν, πως το να μπορείς να καταπιάνεσαι και να απασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει και σε εξιτάρει σε καθημερινό επίπεδο, όχι μόνο θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το στρες που ενδεχομένως αισθάνεσαι αλλά παράλληλα, θα σε διασκεδάσει, θα σε κάνει να αισθανθείς πιο χαλαρή, να γίνεις πιο κοινωνική και κυρίως, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου.

Όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα να βρεις ένα hobby που θα σε βοηθήσει να μετατρέπεις στο εξής ακόμη και την πιο συννεφιασμένη μέρα σε μία White Day! Το τι αξίζει να κάνεις και πού μπορείς να στραφείς, εξαρτάται από τις ανάγκες και τα θέλω σου. Στην περίπτωση όμως, που αναζητείς έμπνευση, τα παρακάτω τρία hobbies αποτελούν εξαιρετικές EveryDayεπιλογές που θα σε βοηθήσουν να ζεις την κάθε μέρα στο maximum!

0909 girl 300x250

Journaling για εσένα που είσαι creative καιθέλεις να εκφράζεσαι

Πιάσε μολύβι και χαρτί, φόρεσε τις απαλές και ζεστές πιτζάμες σου και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Διότι αυτό το χόμπι σε θέλει άνετη και ήρεμη. Το μόνο που χρειάζεσαι για να το «κατακτήσεις» είναι ένα όμορφο τετράδιο ή ημερολόγιο, όρεξη, φαντασία και διάθεση να εκφραστείς και να βγάλεις στην επιφάνεια τη δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σου.

Άρχισε να καταγράφεις EveryDay τις ιδέες, τους στόχους, τα μικρά ή μεγάλα επιτεύγματα της κάθε σου ημέρας και φυσικά, τις πιο θετικές σου σκέψεις. Μπορείς, επίσης, να μοιράζεσαι τα positive και inspirational quotes που θα γράφεις στο ημερολόγιό σου με τις φίλες σου ή έπειτα από ένα διάστημα, να τα συγκεντρώσεις για να δημιουργήσεις τον πιο αισιόδοξο και motivational λογαριασμό στο Instagram και να μοιράσεις έμπνευση και δύναμη σε άλλα κορίτσια! Πρόκειται για ένα χόμπι που μπορείς να απολαμβάνεις EveryDay και το οποίο εκτός από δημιουργικό μπορεί να αποδειχθεί αγχολυτικό, να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και να σε βοηθήσει να μετατρέψεις την κάθε σου μέρα σε μία #WhiteDay!

Mindful yoga για άσκηση και… εξάσκηση

Αν επιθυμείς να βρεις ένα hobby που θα σε βοηθά να μετατρέπεις την κάθε σου μέρα σε μία White Day και παράλληλα, θα βοηθά να εξασκείς το σώμα αλλά και το μυαλό σου, τότε η mindful yoga συνιστά μία εξαιρετική επιλογή για το EveryDay πρόγραμμά σου. Θα μπορείς να την κάνεις με άνεση όπου σε βολεύει και φυσικά, κάθε μέρα του μήνα και το πιο πιθανό είναι πως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα δεις τα πρώτα ευεργετικά αποτελέσματα. Αν το πρόγραμμά σου δεν σου επιτρέπει να παρακολουθείς κάποιο πρόγραμμα έπειτα από το σχολείο, μπορείς να στραφείς και σε αυτή την περίπτωση στο YouTube ή σε ένα fitness app. Καλό είναι όμως, να φροντίσεις πρώτα να εξακριβώσεις πως οι trainers, που θα παρακολουθείς online, έχουν όντως εμπειρία!

Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις; Το συγκεκριμένο είδος yoga βασίζεται στην έννοια του mindfulness το οποίο θέλει να εστιάζεις την προσοχή σου στο τώρα και μέσα από διάφορες ασκήσεις και τεχνικές αναπνοών, να μπορείς να ελέγχεις καλύτερα τον εγκέφαλο και τη σκέψη σου. Καλό είναι επίσης να γνωρίζεις πως η έννοια του mindfulness έχει μπει το τελευταίο διάστημα κάτω από το μικροσκόπιο των ειδικών. Και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η καθημερινή εξάσκηση του mindfulness φέρεται να βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου και την ανθρώπινη μνήμη!

Φόρεσε, λοιπόν, τη λευκή σου φόρμα και κάνε σήμερα κιόλας τη mindful yoga μέρος της καθημερινότητάς σου. Διότι με τις κατάλληλες επιλογές EveryDay can be a White Day!

Κηπουρική στο σπίτι για έξτρα χαλάρωση

Τέλος, αν παρακολουθείς συχνά τα social media, τότε πιθανότατα έχεις παρατηρήσει πως τα φυτά στο σπίτι αποτελούν το κορυφαίο décor trend του σήμερα και του αύριο. Εκείνο που ενδεχομένως δεν γνώριζες, ωστόσο, είναι πως εκτός από ένα πιο «ζεν» και όμορφο περιβάλλον, η ενασχόλησή σου με τα φυτά, μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις απίστευτα δημιουργική, ενώ αποτελεί και έναν υπέροχο τρόπο για να εκτονώνεσαι και να αποβάλλεις το άγχος σου. Αν δεν θέλεις να επιλέξεις τα πιο instagramικά φυτά -aka ένα παχύφυτο, μια σανσεβιέρια, μια καλαθέα ή μία μονστέρα- και να ξοδευτείς, δοκίμασε απλώς να φυτέψεις σπόρους από λαχανικά και τρόφιμα που έχεις ήδη σπίτι, όπως τα αβοκάντο!

Εναλλακτικά, αν θέλεις να συνδυάσεις το νέο σου hobby με το décor, δοκίμασε να ασχοληθείς και με τα terrariums, δηλαδή, τους μικρούς γυάλινους κήπους με τα μικροσκοπικά φυτά, τις πέτρες και τα διακοσμητικά! Μερικά γυάλινα βαζάκια ή η γυάλα στην οποία κολυμπούσε παλιά το χρυσόψαρό σου, θα σε βοηθήσουν να κάνεις την αρχή!

Τρία hobbies, τρεις κορυφαίες επιλογές δημιουργικότητας, διασκέδασης αλλά και ευεξίας οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν να διώξεις τα σύννεφα ακόμη και από το πιο γκρίζο πρωινό και να μετατρέψεις την κάθε σου μέρα σε μία White Day! Διότι EveryDay can be a White Day και τίποτε -μα απολύτως τίποτε- δεν πρέπει και δεν μπορεί να σε κρατά μακριά από τις αγαπημένες σου δραστηριότητες, όσο πιεσμένο και αν είναι το πρόγραμμά σου και ό,τι μέρα του μήνα και αν είναι! Να το θυμάσαι αυτό την επόμενη φορά που θα νιώθεις πως χρειάζεσαι να χαλαρώσεις και να εκτονωθείς!

#EveryDay #MyBestFit #WhiteDays

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved