Η Natasha Kay σου δείχνει τον τρόπο να παραμένεις αισιόδοξη EveryDay!

Κάθε φορά που ακούς τα τραγούδια της Natasha Kay ή βλέπεις τις αναρτήσεις της στο Instagram, αισθάνεσαι τα vibes της αισιοδοξίας να σε κατακλύζουν. Ίσως είναι η ενέργειά της ή η μουσική της. Ίσως πάλι, αυτή η αισιοδοξία που σου μεταδίδει, να οφείλεται στον τρόπο ζωής της.

Το σίγουρο είναι πως σύμφωνα με τους φίλους και τους συνεργάτες της, δηλαδή τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται κάθε μέρα δίπλα της εδώ και πολλά χρόνια, η Natasha Kay είναι ο πιο θετικός άνθρωπος που έχουν συναντήσει, μία νέα γυναίκα που βλέπει τη θετική όψη των πραγμάτων EveryDay και δεν σταματά να κυνηγά τα όνειρά της. Και η αλήθεια είναι πως η καθημερινότητα της αγαπημένης σου pop star, έχει πάντα μία νότα αισιοδοξίας και σε αυτόν ακριβώς τον ρυθμό ζει από τότε που ήταν έφηβη μέχρι σήμερα. Διότι απλούστατα, την κάνει να νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της και να αισθάνεται πως πατά γερά στα πόδια της, σε κάθε της βήμα! Βλέπεις, η Natasha Kay αναζητά την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και τη χαρά σε ό,τι ζει. Και μέσα από αυτή τη «φιλοσοφία» ζωής, ακόμη και η πιο απαιτητική μέρα, αποκτά τις βάσεις να μετατραπεί σε μία αισιόδοξη White Day.

natashakay2

Αυτός είναι ο λόγος που, σύμφωνα με την ίδια, αν μπορούσε να δώσει έναν τίτλο στο «ταξίδι» της από το χθες στο σήμερα, στη διαδρομή που την έκανε δηλαδή τη γυναίκα που όλοι ξέρουμε, αυτός θα ήταν… White Days EveryDay!

Αν θέλεις να μάθεις, λοιπόν, περισσότερα για τις White Days της Natasha Kay, το πώς προσπαθεί να διατηρεί την αισιοδοξία της κάθε μέρα και τι πιστεύουν οι φίλοι της για την ίδια, δες το βίντεο που ακολουθεί και άντλησε την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις δικές σου White Days!



#EveryDayKayStudy #WearConfidenceEveryDay #WhiteDays #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved