Το ταξίδι της Natasha Kay: Πώς η έφηβη που λάτρευε τη μουσική έγινε η pop star που ξέρουμε σήμερα!

Όταν βλέπεις τα posts της Natasha Kay στα social media ή την ακούς να τραγουδά, πιθανότατα σκέφτεσαι πόσο τυχερή είναι, που κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Αυτό που ενδεχομένως δεν βλέπεις και δεν γνωρίζεις όμως, είναι ότι για να γίνει η γυναίκα που είναι σήμερα και να μετατρέψει το πάθος της για τη μουσική και το τραγούδι σε επάγγελμα που τη «γεμίζει», η αγαπημένη σου pop star εργάστηκε πολύ και κυρίως, δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει στα όνειρά της, από την εποχή που πήγαινε στο μουσικό σχολείο, μέχρι σήμερα. Με λίγα λόγια, προσπάθησε πολύ και ακόμη προσπαθεί να βρίσκει EveryDay τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση, να παλεύει για τους στόχους της, για όσα την φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στις White Days που θέλει να ζήσει!

kay3

Για να τα καταφέρει όμως, η ίδια αναγνωρίζει το πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι είχε στο πλευρό της τους κατάλληλους συμμάχους: Από τους γονείς και τους φίλους της που τη στήριζαν, μέχρι την EveryDay που ήταν εκεί για εκείνη, τόσο στις πιο απλές, καθημερινές στιγμές της, όσο και στο πρώτο της εφηβικό live! Και όπως τότε, έτσι και τώρα, αυτοί οι σύμμαχοι τη βοηθούν να αισθάνεται ασφαλής και αήττητη, κάθε μέρα!

kay2

«Μην σε τρομάξει η διαδρομή. Να πιστεύεις στα όνειρά σου και να έχεις την αυτοπεποίθηση ότι μία ημέρα θα τα πραγματοποιήσεις», αυτή είναι, λοιπόν, η συμβουλή που η Natasha Kay θέλει να σου δώσει και στην περίπτωση που θέλεις να δεις πώς η ίδια κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, αλλά και να παρακολουθήσεις κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της εφηβείας της, δες το βίντεο που ακολουθεί!

Το σίγουρο είναι πως θα σε εμπνεύσει να κάνεις και εσύ τα πρώτα βήματα για μία καθημερινότητα με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο πολλές White Days!



#EveryDayKayStudy #WearConfidenceEveryDay #WhiteDays #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved