Γιατί για κάποια όνειρα αξίζει να βγαίνεις από το comfort zone σου, EveryDay!

Μήπως ήρθε η ώρα να δεις τα πράγματα από την άλλη πλευρά;

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις θελήσει να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι και έκανες πίσω την τελευταία στιγμή; Πόσες φορές έχεις νιώσει την ανάγκη να φορέσεις ένα πιο extra outfit, και δίστασες λίγο πριν βγεις από το σπίτι; Τελικά, πόσες φορές έχεις σκεφτεί «πού να τρέχω τώρα», όταν οι φίλες σου σου έχουν προτείνει να δοκιμάσετε μαζί ένα νέο, πιο τολμηρό άθλημα;

Αν το καλοσκεφτείς, το comfort zone σου φαντάζει απολαυστικό και δελεαστικό. Διότι όταν χουχουλιάζεις στο δωμάτιό σου, όταν κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά, όταν χαλαρώνεις μόνη στο μπαλκόνι, ακούγοντας τη μουσική που λατρεύεις, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε ενοχλήσει, να σε κουράσει ή να σε επηρεάσει.

Όλες αυτές οι καθημερινές συνήθειες, δημιουργούν ένα νοητό καταφύγιο ασφάλειας, που σε κάνει να βολεύεσαι και να μένεις στα ίδια και τα ίδια. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να δεις τα πράγματα από την άλλη πλευρά; Δηλαδή να αναλογιστείς πως όσο εσύ αφήνεσαι στην ηρεμία του comfort zone σου, ο κόσμος γύρω σου αλλάζει χρώματα EveryDay και οι φίλες σου χορεύουν, μαθαίνουν κάτι νέο, ανακαλύπτουν νέες γεύσεις, γνωρίζουν καλύτερα τους εαυτούς τους.

Βλέπεις, τα πράγματα που θέλουμε περισσότερο από οτιδήποτε, είναι συχνά και εκείνα που μας φοβίζουν πιο πολύ. Αυτό σημαίνει πως η αγάπη σου για το απίστευτα βολικό σου comfort zone, μπορεί να προέρχεται από το γεγονός ότι δεν έχεις καταφέρει να «χτίσεις» ακόμη την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ή να δείχνει ότι διστάζεις να βγάλεις στην επιφάνεια τον πραγματικό σου εαυτό. Και πίστεψέ μας, για να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και να τα στηρίζεις EveryDay, η αυτοπεποίθηση είναι «το άλφα και το ωμέγα» και αποτελεί ουσιαστικά το «όχημα» για να είσαι Real EveryDay και άρα, Happy EveryDay!

EVERYDAY1

Αφήνοντας πίσω σου τις συνήθειες που σε εγκλωβίζουν στα ίδια και τα ίδια

Δεν είσαι η μόνη που θέλει να μένει στη ζώνη της άνεσής της. Όλες μας έχουμε βρεθεί εκεί όμως, καλό είναι να μην παραμένουμε στην ψευδαίσθηση της ασφάλειας που μας προσφέρει το comfort zone μας, περισσότερο από όσο πρέπει.

Σου έχουμε μία απλή «άσκηση», λοιπόν. Πιάσε μολύβι και χαρτί ή το tablet σου, κάθισε σε ένα φωτεινό σημείο και άρχισε να σκέφτεσαι και να καταγράφεις, τι θα ήθελες να δοκιμάσεις να κάνεις αυτή τη σεζόν και κυρίως, ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον, το άμεσο και το έμμεσο. Μην μένεις όμως, μόνο στα «πρέπει», αλλά εστίασε την προσοχή σου σε ό,τι σε ενθουσιάζει και σε εξιτάρει, όταν το σκέφτεσαι.

Μπορεί να είναι ένα χόμπι, μπορεί να πρόκειται για το νέο στυλιστικό look που θέλεις να υιοθετήσεις ή για ένα επαγγελματικό όνειρο, που απέχει πολύ από αυτό που σκέφτεσαι να σπουδάσεις. Ό,τι και αν είναι, τώρα είναι η ώρα να υποστηρίξεις με πάθος τα όνειρά σου και να αρχίσεις να εργάζεσαι προς αυτή την κατεύθυνση. Διότι η ζωή είναι μικρή και το σίγουρο είναι πως δεν αξίζει να την περνάς στη ζώνη της άνεσής σου, εκεί οπού όλα είναι ήρεμα, αλλά στην ουσία τίποτα δεν συμβαίνει.

Για να βγεις από το comfort zone σου όμως, όπως προαναφέραμε, χρειάζεται να κάνεις μέρος της ζωής σου τον κανόνα του «Wear Confidence EveryDay», δηλαδή να «φοράς» κάθε μέρα την αυτοπεποίθηση, που σου επιτρέπει να βγάζεις στην επιφάνεια τον πραγματικό σου εαυτό και να κάνεις τα δικά σου statements για ό,τι σε εκφράζει, μέσα από το στυλ και τις απόψεις σου. Στην περίπτωση, λοιπόν, που διερωτάσαι πώς θα τα καταφέρεις, ρίξε μία ματιά στη σύντομη λίστα με τα EveryDay tips που ακολουθεί.

#1 Αναλογίσου τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή σου και ποιοι είναι οι στόχοι που θα ήθελες να πραγματοποιήσεις και οι οποίοι πιστεύεις πως σε εκφράζουν αληθινά και σου επιτρέπουν να είσαι Real EveryDay.

#2 Προσπάθησε να λες περισσότερα «ναι» στις προτάσεις των φίλων σου, ούτως ώστε να βιώνεις πιο συχνά νέες εμπειρίες και έτσι, να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τι σου αρέσει πραγματικά και σε κάνει Happy EveryDay.

#3 Να επιλέγεις συμμάχους που σου προσφέρουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι EveryDay και σε κάνουν να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για μία φίλη που σου δίνει δύναμη, όταν τη χρειάζεσαι, είτε για τις αγαπημένες σου σερβιέτες EveryDay Hyperdry με την ειδική τεχνολογία Center Plus και το υπερ-απορροφητικό κάλυμμα, που σου επιτρέπουν να φοράς ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και να νιώθεις πως τίποτα δεν σε εμποδίζει από το να κυνηγάς τους στόχους σου, είτε έχεις περίοδο, είτε όχι, δηλαδή τους συμμάχους που σε βοηθούν να είσαι κάθε μέρα ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου, ό,τι και αν περιλαμβάνει το πρόγραμμά σου.

#4 Να προσπαθείς να ακούς την εσωτερική σου φωνή (η γιόγκα και ο διαλογισμός μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με τα πραγματικά σου συναισθήματα, μέσα από απλές ασκήσεις) και να είσαι ο εαυτός σου, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως ίσως δυσαρεστήσεις κάποιους.

EVERYDAYKAY

Να θυμάσαι πως κανείς δεν πήγε παραπέρα και δεν εξελίχθηκε, μένοντας στη ζώνη της άνεσής του. Και για να βρεις το θάρρος να βγεις από το comfort zone σου, η αυτοπεποίθηση αποτελεί το «κλειδί», διότι είναι εκείνη που θα σε βοηθήσει να είσαι Real EveryDay και άρα Happy EveryDay. Πάνω από όλα όμως, η αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει να βρεις τη δύναμη να υποστηρίξεις με πάθος τα όνειρά σου, τα όνειρα εκείνα που σε εκφράζουν πραγματικά!

#WearConfidenceEveryDay, λοιπόν και μείνε συντονισμένη διότι ακολουθούν και άλλα EveryDay tips που θα σου δώσουν την ώθηση να βρεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, ώστε να βγεις από τη ζώνη της άνεσής σου και να δημιουργήσεις για εσένα μία καθημερινότητα με περισσότερες White Days!


#WhiteDays #EveryDay #RealEveryDay #WearConfidenceEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved