Be Real EveryDay: Πώς θα έχεις τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση να είσαι ο εαυτός σου EveryDay!

Βάλε «φρένο» σε κάθε εμπόδιο!

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί πότε, τι είναι αυτό που σε εμποδίζει από το να είσαι ο εαυτός σου σε κάθε περίσταση; Ποιος είναι ο λόγος που κάποιες φορές αισθάνεσαι ότι χάνεις για λίγο την ισορροπία σου και δεν είσαι τόσο άνετη, όσο θα ήθελες; Σίγουρα δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη και ξεκάθαρη απάντηση για τα παραπάνω ερωτήματα, υπάρχει όμως μία συγκεκριμένη λέξη, η οποία σε βοηθάει να παραμένεις σε απόλυτη επαφή με τον εαυτό σου, αλλά και με όσα αισθάνεσαι, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη λέξη «αυτοπεποίθηση».

Διότι όταν «φοράς» την αυτοπεποίθησή σου κάθε μέρα, πατάς πιο γερά στα πόδια σου και ξέρεις καλά πως ό,τι και να προκύψει στην καθημερινότητά σου, εσύ μπορείς να αντεπεξέλθεις και να πας παρακάτω με μεγαλύτερη σιγουριά. Κάπου εδώ βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Πώς θα καταφέρεις να είσαι Real EveryDay; Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση τη δίνουν οι EveryDay «σύμμαχοί» σου, οι οποίοι χάρη στην άνεση και την απόλυτη προστασία που σου παρέχουν κάθε μέρα, σου χαρίζουν μοναδικές White Days, που σου επιτρέπουν να είσαι η πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού σου.

Το κλασικό backpack που «αγκαλιάζει» EveryDay τους ώμους σου

Το backpack που κουβαλάς καθημερινά μαζί σου, έχει εξελιχθεί σε μία προέκταση του εαυτού σου. Εκεί συγκεντρώνεις όλα τα πράγματα που χρειάζεσαι για να είσαι προετοιμασμένη για κάθε περίσταση, από το σχολείο μέχρι το φροντιστήριο ή από τη σχολή μέχρι την προπόνηση και την απογευματινή βόλτα με τις φίλες σου. Φυσικά, ανάμεσα σε αυτά τα items περιλαμβάνεται η ατζέντα που σε βοηθά να έχεις τα πάντα οργανωμένα και υπό έλεγχο, καθώς και τα ακουστικά που σου χαρίζουν απολαυστικές me-time στιγμές με την αγαπημένη σου playlist, το απαραίτητο βούτυρο-κακάο για τις φορές που το κρύο αφυδατώνει τα χείλη σου και τα στυλάτα scrunchies που προστατεύουν το στυλ και τη διάθεσή σου από τις ενοχλητικές bad hair days.

KAY1

Οι πολύτιμοι «σύμμαχοι» που σου προσφέρουν αξεπέραστη προστασία

Από την τσάντα σου, βέβαια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι «σύμμαχοι» που σου παρέχουν απόλυτη σιγουριά και προστασία τις ημέρες της περιόδου σου, δηλαδή οι καινοτόμες σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton, οι οποίες σου χαρίζουν μία απίστευτη αίσθηση καθαριότητας, ώστε να νιώθεις άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Πιο αναλυτικά, οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton διαθέτουν ένα μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα με βαμβάκι, που σου χαρίζει μία ασύγκριτη αίσθηση υγιεινής και σίγουρη προστασία, χωρίς ερεθισμούς, αφού είναι super φιλικό με το δέρμα σου! Επιπλέον, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο, εξασφαλίζουν ενισχυμένη απορροφητικότητα και αξεπέραστη προστασία από διαρροές. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις να μάθεις ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος σερβιέτας για να το προσθέσεις στην τσάντα σου, μην παραλείψεις να κάνεις το quiz «βρες τι τύπος είσαι», το οποίο θα σου αποκαλύψει ποιες είναι οι κατάλληλες σερβιέτες, με βάση τις ανάγκες σου.

Το αγαπημένα ρούχα που σου επιτρέπουν να είσαι Real EveryDay

Όπως είναι λογικό, από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα αγαπημένα σου ρούχα, καθώς είναι για εσένα οι «πινελιές» που κάνουν πιο συναρπαστική και στυλάτη την καθημερινότητά σου, ενώ σου επιτρέπουν να εκφράζεις με δημιουργικό τρόπο τον εσωτερικό σου κόσμο. Ναι, μοιάζει απίθανο ότι ένα φόρεμα, ένα ροζ μπλουζάκι ή ένα λευκό παντελόνι, μπορεί να «ανεβάσει» την αυτοπεποίθησή σου, αλλά επειδή δεν θέλεις με τίποτα να στερείσαι τη χαρά του να φοράς ό,τι θέλεις και ό,τι σε αντιπροσωπεύει, έχεις επενδύσει και στις κατάλληλες EveryDay σερβιέτες. Συνεπώς, όσο έχεις τη δυνατότητα να «φοράς» αυτοπεποίθηση με σιγουριά κάθε μέρα, ξέρεις πως τίποτα δεν μπορεί σε εμποδίσει από το να είσαι ο εαυτός σου.

KAY2

Αν θέλεις να μετατρέψεις την κάθε μέρα σε μία αισιόδοξη White Day, που σε βρίσκει γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, ξέρεις ακριβώς ποια είναι τα σημεία στα οποία αξίζει να εστιάσεις. Τα ρούχα, τα αξεσουάρ και φυσικά, οι αγαπημένες σου σερβιέτες EveryDay, είναι τα must εργαλεία που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου, ώστε να είσαι σίγουρη πως τίποτα δεν θα σε εμποδίσει από το να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός.

Wear Confidence EveryDay, λοιπόν και stay tuned για να ανακαλύψεις και άλλα tips που θα σου δώσουν την έμπνευση και την ώθηση να φοράς και εσύ αυτοπεποίθηση κάθε μέρα, ώστε να είσαι Real EveryDay!

#WhiteDays #EveryDay #RealEveryDay #WearConfidenceEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved