Be Brave EveryDay: Την επόμενη φορά που θα αποτύχεις, απλώς συνέχισε!

Μην το βάζεις κάτω!

Η εμπειρία μας έχει διδάξει πως η ζωή είναι ένα μεγάλο και παράξενο roller coaster. Κάποιες φορές μας ανεβάζει ψηλά, μας «απογειώνει» και νομίζουμε πως θα πετάξουμε, ενώ άλλες φορές έρχεται μία απρόβλεπτη κατηφόρα και ξαφνικά, μας επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα. Σίγουρα θα το έχεις νιώσει και εσύ, όλες εκείνες τις ημέρες που είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο, κάνεις πλάνα, σχέδια, μεγαλεπήβολα όνειρα, ώσπου προκύπτει μία αναπάντεχη αναποδιά, η οποία σε επιστρέφει παρά τη θέλησή σου, εκεί από όπου ξεκίνησες.

Και μπορεί αυτή η επαναφορά στο σημείο εκκίνησης να σου φαίνεται ως μία αποτυχία, η οποία ρίχνει το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου, όμως σύμφωνα με το manual των επιτυχημένων ανθρώπων, των αγαπημένων σου τραγουδιστών, ηθοποιών και influencer, αυτή η ασήμαντη αποτυχία είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Βλέπεις, αν σκεφτείς πως EveryDay είναι μία νέα White Day, δηλαδή μία καινούργια αρχή, τότε κάθε μικρή ή μεγάλη αποτυχία είναι ένα πολύτιμο «μάθημα», μία καλή ευκαιρία για να προσπαθήσεις ξανά.

Γιατί, λοιπόν, να αφήσεις μία αποτυχία να σαμποτάρει τον δρόμο σου προς την κορυφή; Έχεις σκεφτεί ότι με το να εγκαταλείψεις τη «μάχη», ίσως αδικήσεις τον εαυτό σου; Όπως και να έχει, παρακάτω έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τα απαραίτητα tips που χρειάζεσαι όλες εκείνες τις φορές, που βρίσκεσαι ένα βήμα πριν «κρεμάσεις τα γάντια σου», καθώς μέσα από αυτά θα μάθεις να διαχειρίζεσαι τις αποτυχίες σου και να τις μετατρέπεις στη συνταγή της δικής σου επιτυχίας και δη, σε αισιόδοξες White Days.

Όταν μία αποτυχία γίνεται το έναυσμα για να γίνεις καλύτερη

Το βασικό πρόβλημα με την αποτυχία είναι πως σου δημιουργεί ανησυχία για κάποια επόμενη πιθανή αποτυχία. Αν το καλοσκεφτείς, η σκέψη πως μπορεί να αποτύχεις ξανά, είναι αυτή που σε αποθαρρύνει από το να συνεχίσεις να προσπαθείς. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβεις πως οι μεγαλύτερες επιτυχίες έρχονται μέσα από πολλές, συνεχόμενες αποτυχίες. Διότι στην πραγματικότητα, η αποτυχία είναι ένα σπουδαίο, χρήσιμο «μάθημα», μία «πυξίδα» που σου υποδεικνύει πώς να κατευθυνθείς για να πετύχεις τον σκοπό σου. Οπότε, αντί να αντιμετωπίζεις μία αποτυχία ως ένα αδιέξοδο, καλό είναι να τη δεις ως ένα «σκαλοπάτι», ένα βήμα που σε φέρνει EveryDay όλο και πιο κοντά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού.

Πώς οι αποτυχίες σε οδηγούν σε White Days γεμάτες αυτοπεποίθηση

Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι η καθημερινότητα αποτελείται από μικρές, ασήμαντες αποτυχίες, είτε αυτές αφορούν στις σχολικές σου επιδόσεις, είτε στις σχέσεις με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και τις αγαπημένες σου δραστηριότητες. Καλώς ή κακώς, η αποτυχία είναι αυτή που δίνει μεγαλύτερη αξία στις ημέρες σου -ακόμη μεγαλύτερη και από την ίδια την επιτυχία κάποιες φορές. Διότι όσο και αν σε δυσαρεστεί που δεν πέτυχες κατευθείαν τον στόχο σου, μέσα από την αποτυχία διανύεις ένα «ταξίδι» που σε βοηθά να ανακαλύψεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις δυνατότητες του. Συνεπώς, να θυμάσαι πως ακόμη και στο κλείσιμο μίας ημέρας που όλα πήγαν στραβά, εσύ κατάφερες να γίνεις λίγο σοφότερη. Στο χέρι σου είναι, λοιπόν, το αμέσως επόμενο πρωί να στρώσεις ξανά τον δρόμο για την επόμενη White Day, μία ημέρα που θα ξυπνήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ακόμη πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, ό,τι και αν περιλαμβάνει το πρόγραμμά σου.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα χρειαστείς και τους κατάλληλους «συμμάχους», που σε κάποιες περιπτώσεις πρόκειται απλώς για τις αγαπημένες σου σερβιέτες EveryDay Sensitive with Cotton, οι οποίες βρίσκονται πάντα μαζί σου, ειδικότερα τις ημέρες που έχεις ανάγκη από μεγαλύτερη προστασία και σιγουριά. Διότι όχι μόνο διαθέτουν ένα υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, αλλά την ίδια ώρα προσφέρουν σίγουρη προστασία χωρίς ερεθισμούς και σε καλύπτουν πλήρως από πλαϊνές διαρροές, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα. Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι, δηλαδή, για να νιώθεις άνετη, safe και σίγουρη, να προσπερνάς όποιο εμπόδιο στέκεται στον δρόμο σου.

KAY STUDY

Εμπνεύσου από τα success stories των celebrities που τα κατάφεραν against all odds

Αλήθεια, ήξερες πως προτού γίνει το απόλυτο icon που είναι σήμερα, η Billie Eilish πίστευε για τον εαυτό της πως είναι μία τεράστια αποτυχία, επειδή άκουγε άσχημα λόγια από τρίτους; Άραγε, γνώριζες ότι πριν βραβευτεί με ένα χρυσό αγαλματίδιο, η Jennifer Lawrence είχε απορριφθεί από αμέτρητα castings, επειδή σύμφωνα με τους παραγωγούς είχε πολύ… στρογγυλεμένα χαρακτηριστικά; Και τέλος, πίστευες ποτέ πως η Charli D'Amelio ήταν μία από τις χειρότερες μαθήτριες στην τάξη της; Είμαι σίγουρη πως δεν περίμενες τίποτα από όλα αυτά, όμως είναι τα αληθινά παραδείγματα γυναικών που against all odds, κατάφεραν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Και αυτά ακριβώς τα παραδείγματα αποδεικνύουν πως μία αποτυχία δεν είναι αρκετή για να καθορίσει τη διαδρομή σου και κυρίως, για να σε απομακρύνει από τα όνειρά σου. Να είσαι σίγουρη πως αντλώντας έμπνευση και κίνητρα από τις αγαπημένες σου stars, θα βρεις τη θέληση και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, ώστε να ξεπεράσεις μία αποτυχία και να συνεχίσεις την προσπάθεια.

KAY STUDY EMPORIKO

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αισθανθείς πως δεν έχεις το κουράγιο να συνεχίσεις να παλεύεις για τους στόχους σου, πριν πάρεις κάποια βιαστική απόφαση και αφήσεις μία μικρή αποτυχία να κάνει κουμάντο στη ζωή σου, μπες και διάβασε ξανά αυτό το κείμενο. Διότι μέσα από αυτό θα μπορέσεις να αντλήσεις τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, για να παραμείνεις αισιόδοξη και να συνεχίσεις να κυνηγάς EveryDay τα όνειρά σου, όσο μεγαλεπήβολα και αν είναι.

Με λίγα λόγια, #BeBraveEveryDay και μείνε συντονισμένη για να ανακαλύψεις και άλλα EveryDay tips που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση!

#WhiteDays #EveryDay #RealEveryDay #WearConfidenceEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved