Build your Confidence EveryDay: Πέντε skills που θα σε βοηθήσουν να έχεις αυτοπεποίθηση κάθε μέρα

Αν θέλεις να είσαι Happy EveyDay, τότε Build your Confidence EveryDay. Το πώς θα τα καταφέρεις, θα το ανακαλύψεις αμέσως!

Αν μπορούσα να παρομοιάσω με κάτι την αυτοπεποίθηση, θα έλεγα πως είναι μία αόρατη «πανοπλία», η οποία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, όπως ακριβώς και το αγαπημένο σου ρούχο, με τη διαφορά ότι δεν γίνεται αντιληπτή με «γυμνό» μάτι. Ωστόσο, όταν «φοράς» την αυτοπεποίθησή σου, οι γύρω σου το καταλαβαίνουν αμέσως. Φαίνεται από τη στάση του σώματός σου, από τη σιγουριά στο βάδισμά σου, από το βλέμμα σου που ακτινοβολεί EveryDay και κυρίως, από το χαμόγελό σου!

Αλήθεια όμως, πόσο εύκολο είναι να φοράς αυτοπεποίθηση κάθε μέρα; Άραγε, μπορείς να αποκτήσεις ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου και για τις ικανότητές σου; Αν θέλεις να είσαι Happy EveyDay, τότε Build your Confidence EveryDay. Το πώς θα τα καταφέρεις, θα το ανακαλύψεις αμέσως!

Επένδυσε σε όλα εκείνα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα EveryDay

Για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως η συγκεκριμένη έννοια δεν σχετίζεται κυρίως με την εξωτερική εμφάνιση, αλλά με την εικόνα που έχεις διαμορφώσει για τον αληθινό σου εαυτό. Όσο επενδύεις σε δραστηριότητες, σκέψεις, ανθρώπους και καταστάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι -και όχι απλώς να δείχνεις- όμορφα, λοιπόν, τόσο μεγαλύτερο boost δίνεις στην αυτοπεποίθησή σου. Επιπλέον, για να μπορείς να αισθάνεσαι όμορφα, χρειάζεται να δημιουργείς και τις απαραίτητες συνθήκες. Πώς; Θέτοντας EveryDay μικρούς στόχους, τους οποίους κάθε φορά που θα τους εκπληρώνεις, θα σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου και θα σου δίνουν την αυτοπεποίθηση πως μπορείς να καταφέρεις κάτι ακόμη μεγαλύτερο ή ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Άρχισε να φοράς ρούχα που σε εκφράζουν και... Wear Confidence EveryDay

Ακόμη και αν η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι μία παράμετρος που σχετίζεται απολύτως με την αυτοπεποίθησή σου, δεν ισχύει το ίδιο για τα ρούχα σου. Διότι τα ρούχα που επιλέγεις να φοράς καθημερινά, είναι αυτά που σου παρέχουν την άνεση να εκφράζεσαι ελεύθερα, να αισθάνεσαι ο εαυτός σου, να ξεχωρίζεις από όλους τους άλλους, για όλα εκείνα που σε κάνουν πραγματικά μοναδική. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να μην επιτρέπεις σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως τα trends, τη γνώμη των άλλων, ακόμα και την περίοδό σου, να σε εμποδίζουν από το να φοράς ό,τι αναδεικνύει τα «δυνατά» σου χαρακτηριστικά και «ανεβάζει» τη διάθεσή σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν και οι σερβιέτες EveryDay Fresh, οι οποίες χάρη στην ειδική τεχνολογία Center Plus που διαθέτουν, με τον ενισχυμένο πυρήνα στο κέντρο, προσφέρουν μοναδική προστασία από διαρροές, εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο. Επιπλέον, χάρη στο διακριτικά αρωματισμένο, υπερ-απορροφητικό κάλυμμά τους, χαρίζουν μία μοναδική αίσθηση στεγνότητας και φρεσκάδας, υγιεινή προστασία, χωρίς ερεθισμούς, καθώς και απολαυστικές White Days γεμάτες σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

everyday2

Χάρισε στο σώμα σου τη φροντίδα και την αγάπη που του αξίζει

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, η προσωπική σου φροντίδα είναι ένα ζήτημα που δεν πρέπει να παραμελείς. Διότι αφιερώνοντας λίγο χρόνο κάθε μέρα στο σώμα σου, πραγματοποιώντας μία έντονη και διασκεδαστική προπόνηση ή μία «ιεροτελεστία» ομορφιάς από την κορυφή μέχρι τα νύχια, θα έχεις όλους τους λόγους για να νιώθεις όμορφα. Ναι, η φροντίδα του εαυτού σου και η αυτοπεποίθηση, είναι δύο έννοιες που πηγαίνουν «χέρι-χέρι», με τη μία να συμπληρώνει και να ενισχύει την άλλη. Διότι μέσα από μία προπόνηση, από ένα «πλούσιο» γεύμα, από έναν χαλαρωτικό ύπνο ή μία σπιτική μάσκα σώματος, μπορείς να χαρίσεις στο σώμα σου την αγάπη και την προσοχή που του αξίζει, ενώ σε βάθος χρόνου θα εξομαλύνεις τα απρόβλεπτα σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας.

Απευθύνσου στον εαυτό σου, όπως θα μιλούσες στην κολλητή ή τη μαμά σου

Ένας παράγοντας που επηρεάζει αναπόφευκτα την αυτοπεποίθησή σου είναι ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεσαι στον εαυτό σου. Καλώς ή κακώς, αρκετές από εμάς έχουμε την κακή συνήθεια να γινόμαστε ο πιο σκληρός και άδικος κριτής μας, ενώ με τους άλλους είμαστε πάντα ευγενικές, καλοπροαίρετες, συμπονετικές και γεμάτες ενσυναίσθηση. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, όμως υπάρχει ένα «κόλπο» που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Ποιο είναι αυτό; Να αρχίσεις να απαντάς στην εσωτερική φωνούλα της αμφιβολίας και της αυτοκριτικής, όπως θα απαντούσες αν άκουγες τη φίλη σου να μιλάει έτσι για τον εαυτό της. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σκεφτείς κάτι άσχημο για εσένα, πριν αρχίσεις να γεμίζεις με αρνητικές σκέψεις, σκέψου τι θα σου έλεγε η μαμά ή η κολλητή σου, αν σε άκουγε.

Μετέτρεψε τις moody ημέρες σου σε αισιόδοξες White Days

Να θυμάσαι πως ακόμη και οι άνθρωποι που έχουν πολλή αυτοπεποίθηση, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με απρόβλεπτα mood swings, που δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους και διαστρεβλώνουν προσωρινά την εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους. Παρόλα αυτά, δεν αφήνουν μία δύσκολη ημέρα να τους καθορίσει. Αντίθετα, τη βλέπουν ως μία εμπειρία, ως ένα «σκαλοπάτι» που τους κάνει πιο δυνατούς ή σοφούς. Συνεπώς, οι bad days είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πώς αντιμετωπίζεις εσύ αυτές τις ημέρες. Και ένας τρόπος για να μετατρέπεις την EveryDay σε μία White Day που σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρη και πιο δυνατή, είναι να μπορέσεις να μάθεις κάτι από αυτή. Κάπως έτσι, θα αποκτήσεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα συναισθήματά σου, αλλά και για εσένα την ίδια. Κυρίως όμως, θα συνειδητοποιήσεις πως ένας χαμηλός βαθμός σε ένα διαγώνισμα, ένα τυχαίο λάθος, ένας τσακωμός με τη φίλη σου, δεν είναι τόσο σημαντικά τελικά, για να επηρεάσουν την ξεχωριστή σχέση που έχεις με τον εαυτό σου.

everyday3

Κλείνοντας, μην ξεχνάς πως η αυτοπεποίθηση είναι μία «πανοπλία» που μόνο εσύ μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου. Σίγουρα κάποιες φορές βοηθάει ο καλός λόγος ενός ανθρώπου που νιώθεις κοντά σου, αλλά για να μπορέσεις να εκτιμήσεις και να αποδεχτείς αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να είσαι σε θέση να τον αναγνωρίσεις πρώτα εσύ.
Build your Confidence EveryDay και stay tuned, λοιπόν, για να ανακαλύψεις ακόμη περισσότερους τρόπους και «συμμάχους» που θα σε στηρίζουν κάθε μέρα και θα σε βοηθούν να ενισχύεις την αυτοπεποίθησή σου!

#WhiteDays #EveryDay #RealEveryDay #WearConfidenceEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved