Dress up EveryDay: Η Natasha Kay σου δείχνει πώς να τολμάς με το στυλ σου κάθε μέρα!

Πώς θα εκφράσεις το στυλ σου με τον πιο άνετο τρόπο;

Αν υπάρχει κάτι που σου έχει λείψει έντονα τον τελευταίο χρόνο, αυτό είναι πιθανότατα το styling, δηλαδή το να περιποιείσαι κάθε μέρα τον εαυτό σου, το να φοράς τα αγαπημένα σου ρούχα, το να πειραματίζεσαι με το στυλ σου.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, οι πιτζάμες και οι γκρι φόρμες έγιναν… μέρος του εαυτού σου, αφού οι στιγμές εντός σπιτιού, ήταν περισσότερες από τις βόλτες εκτός και τις εξορμήσεις με την παρέα.

Ωστόσο, έχεις κάθε λόγο να περιποιείσαι κάθε μέρα το στυλ σου, για να νιώθεις όμορφη και άνετη, ακόμη και στο σπίτι και τώρα, μέσα από ένα ακόμη EveryDay Talk, η Natasha Kay σου δείχνει πώς θα τα καταφέρεις, ενώ μοιράζεται μαζί σου τα δικά της tips για το στυλ της νέας καθημερινότητας!

Για την αγαπημένη σου τραγουδίστρια, η λύση για να ανεβάζεις λίγο περισσότερο τη διάθεσή σου κάθε μέρα, βρίσκεται στο να βρίσκεις λόγους και αφορμές να ασχολείσαι με τα ρούχα σου. Για αυτό και ίδια λέει «ναι» στο dress up EveryDay!

Δες, λοιπόν, το βίντεο που ακολουθεί για να ανακαλύψεις πώς θα ξαναφορέσεις άνετα τις αγαπημένες σου γόβες ή τα στυλάτα πέδιλα που λατρεύεις και φυσικά, πώς θα βάλεις και πάλι την αγαπημένη σου λευκή φόρμα ή το ροζ σου κολάν, νιώθοντας απόλυτη άνεση και αυτοπεποίθηση.

Να θυμάσαι απλώς ότι, δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές για να επαναφέρεις τη λάμψη στο στυλ σου. Το σημαντικό είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να εκφράσεις το δικό σου style με τον πλέον άνετο τρόπο.

Παίξε με τα χρώματα, πειραματίσου και προσάρμοσε τα looks σου EveryDay, ανάλογα με το στυλ σου, για να απολαμβάνεις στο εξής περισσότερες White Days! Πάνα από όλα όμως, μην ξεχάσεις να μείνεις συντονισμένη, διότι σύντομα έρχεται και νέο EveryDay Talk με τη Natasha Kay!



#EveryDayKayStudy #EveryDay #WhiteDays #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved