Start Fresh: Οι EveryDay συνήθειες που μετατρέπουν την κάθε μέρα σε μία White Day

Πριν μερικά χρόνια, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Billie Eilish είχε πει σε μία συνέντευξη ενός γνωστού αμερικανικού περιοδικού, «Don’t be so sad. It’s a waste of time». Έκτοτε, κάθε φορά που πιάνω τον εαυτό μου να μελαγχολεί για ασήμαντα πράγματα, αυτόματα ανακαλώ αυτή τη «φωτεινή» ατάκα και προσπαθώ να βρω έναν τρόπο για να αντιστρέψω αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, η συγκεκριμένη τακτική δεν πετυχαίνει όλες τις φορές, όμως από το 2018 που την άκουσα πρώτη φορά μέχρι σήμερα, έχει γίνει για εμένα ένας τρόπος ζωής, ένα κίνητρο που με παρακινεί να «κυνηγάω» την ευτυχία και τελικά, να απολαμβάνω την EveryDay στο maximum!

Ακόμη και την παρούσα περίοδο που οι συνθήκες δεν είναι και οι πιο ευχάριστες, αυτή η φράση μου θυμίζει κάθε φορά πως εγώ είμαι η «πρωταγωνίστρια» στην ταινία της ζωής μου και συνεπώς, είναι στο χέρι μου να μετατρέψω μία bad day σε μία white day, δηλαδή σε μία ημέρα που πέφτοντας το βράδυ για ύπνο, θα ξέρω πως δεν πήγε χαμένη και εγώ θα νιώθω πιο γεμάτη και χαρούμενη από ποτέ. Ίσως σκέφτεσαι πως είμαι αθεράπευτα αισιόδοξη ή ανέλπιστα τυχερή, όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Στην πραγματικότητα, αυτό που με βοηθά να απολαμβάνω την κάθε ημέρα στο έπακρο, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες, είναι το γεγονός πως ενθυμούμενη της ατάκα της Billie, προσπαθώ να προσαρμόζομαι στην εκάστοτε κατάσταση.

Εάν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να ακολουθήσεις το παράδειγμά μου και να κάνεις το μότο της Billie έναν τρόπο ζωής, παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικές συνήθειες που αξίζει να εντάξεις στην καθημερινότητά σου, για να κάνεις την EveryDay μία αισιόδοξη white day που στο μέλλον θα αναπολείς με νοσταλγία!

Δίνοντας ένα δυνατό fitness boost στον εαυτό σου

Όπως είναι λογικό, η πολυήμερη παραμονή μας στο σπίτι, τείνει να επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή μας κάποιες φορές. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις από τα moody απογεύματα και αυτός είναι να επενδύσεις σε μία υπαίθρια προπόνηση! Με την άνοιξη να κάνει την εμφάνισή της σε κάθε γωνία της πόλης, τη μέρα να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και τις ανοιξιάτικες λιακάδες να «ανοίγουν» την καρδιά μας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να «απογειώσεις» τη διάθεσή σου, από τη σωματική άσκηση. Άλλωστε, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, αρκεί ένα 30λεπτο χαλαρό τρέξιμο για να απελευθερωθούν και να αναλάβουν… δράση οι ενδορφίνες του εγκεφάλου, να καταπολεμήσουμε με φυσικό τρόπο το στρες και να νιώσουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση φροντίζοντας συγχρόνως το σώμα μας.

startfresh2

Επιλέγοντας ρούχα που αγαπάς και σε «αγκαλιάζουν»

Όλες ξέρουμε πόσο καθοριστικό ρόλο παίζουν τα ρούχα που φοράμε στη διάθεσή μας. Συνεπώς, ακόμη και αν δεν σε βλέπει κανείς εκτός από τους γονείς σου, αυτό δεν είναι μία αρκετά ικανοποιητική δικαιολογία για να κυκλοφορείς όλη μέρα με τις πιτζάμες. Επιλέγοντας ανοιχτόχρωμα ρούχα που σε εκφράζουν και ταυτίζονται με την προσωπικότητά σου, όχι μόνο θα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά θα «ξεκλειδώσεις» τη δημιουργικότητά σου συνθέτοντας πρωτότυπα outfit με κομμάτια που υπάρχουν χρόνια στην ντουλάπα σου. Ακόμη και τις ημέρες που έχεις περίοδο, τίποτα δεν σε εμποδίζει να φορέσεις τα λευκά ρούχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι σούπερ, αφού χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που διαθέτουν οι σερβιέτες EveryDay Sensitive, σου παρέχουν απόλυτη προστασία από πλαϊνές διαρροές και σε κάνουν να νιώθεις ακόμη περισσότερη σιγουριά σε κάθε σου μικρό ή μεγάλο βήμα. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στο υγιεινό κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι, σου προσφέρουν σίγουρη προστασία από ερεθισμούς, ενώ η τεχνολογία Center Plus με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο, σου χαρίζει αξεπέραστη αποτελεσματικότητα εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο. Επιπλέον, έχει σημασία να γνωρίζεις πως οι EveryDay Sensitive είναι δερματολογικά ελεγμένες, είναι οι πρώτες στην Ευρώπη με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών και περιλαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία μεγεθών για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες.

Διοργανώνοντας online συναντήσεις με τις κολλητές σου

Κακά τα ψέματα. Τις ημέρες που όλα πάνε στραβά, ο μόνος τρόπος για να ισιώσουν τα πράγματα μέσα σε λίγα λεπτά, είναι να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με τις κολλητές μας. Εκείνες έχουν πάντα τον τρόπο να μας κάνουν να χαμογελάμε στα δύσκολα και να βρίσκουν τη λύση σε κάθε ζήτημα που μας απασχολεί. Ακριβώς για αυτό, ακόμη και αν δεν μπορείτε να τα πείτε προς το παρόν σε live μετάδοση, υπάρχει πάντα η εναλλακτική του Zoom, του Skype και του Messenger, για να πραγματοποιήσετε ένα ομαδικό και ενδυναμωτικό video call, που θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όσο έχεις τις φίλες σου στο πλάι σου, ακόμη και η πιο κουραστική ή δύσκολη ημέρα, μπορεί να μετατραπεί σε μία ημέρα γεμάτη χαρά, inside jokes, πειράγματα και ισχυρά girl power vibes. Άλλωστε, EveryDay can be a White Day!

startfresh3

Όλα τα παραπάνω, είναι μόνο μερικές από τις συνήθειες που υπόσχονται πως μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεση και την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο. Ωστόσο, μην ξεχνάς πως ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσεις να απαλλαγείς από τα απρόβλεπτα mood swings και να αντιμετωπίζεις με αισιοδοξία τις μικρές αναποδιές της ζωής, είναι να παραμένεις #RealEveryDay, δίνοντας στον εαυτό σου το περιθώριο να εκφράζεται ελεύθερα, να βιώνει τα ευχάριστα αλλά και τα δυσάρεστα συναισθήματα, χωρίς όμως να χάνει χρόνο από τα συναρπαστικά, όμορφα και υπέροχα πράγματα που σε περιμένουν στο μέλλον!

Σε κάθε περίπτωση, stay tuned για θα ακολουθήσουν πολλά EveryDayTeen άρθρα σχετικά με τα ζητήματα και τις σκέψεις που σε απασχολούν στην καθημερινότητα!

#WhiteDays #EveryDay #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved