H σημασία του να αγαπάς, να φροντίζεις και να εκτιμάς το σώμα σου EveryDay

 Το σώμα μας είναι αυτό που αντανακλά στον έξω κόσμο όσα «κρύβουμε» μέσα μας.

Εάν μπορούσαμε να παρομοιάσουμε με κάτι το σώμα μας, αυτό θα ήταν ένας «ναός». Γιατί, εάν το καλοσκεφτείς, το σώμα μας είναι αυτό που καθημερινά κουβαλά τον εσωτερικό μας κόσμο, τα συναισθήματα, τα όνειρα, όλα αυτά που είμαστε και επιθυμούμε να γίνουμε στο μέλλον. Το σώμα μας είναι αυτό που αντανακλά στον έξω κόσμο όσα «κρύβουμε» μέσα μας, για αυτό και τις φορές που όντως αισθανόμαστε όμορφα και η διάθεσή μας είναι «ανεβασμένη», οι γύρω μας το παρατηρούν αμέσως, λέγοντας πως κάτι έχει αλλάξει στην εξωτερική μας εμφάνιση, πως δείχνουμε πιο λαμπερές και όμορφες από άλλες φορές.

Από την άλλη βέβαια, κάποιες φορές τα πράγματα λειτουργούν αντίστροφα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εμφάνισή μας, να επηρεάζει αναπόδραστα και την ψυχολογία μας. Για παράδειγμα, θυμήσου όλες εκείνες τις φορές που στάθηκες όρθια μπροστά στον καθρέφτη, τονίζοντας στον εαυτό σου όλα εκείνα τα μικρά σημεία που δεν διακρίνει κανείς άλλος εκτός από εσένα και σε κάνουν να γίνεσαι η πιο αυστηρή και άδικη κριτής σου. Ακριβώς για αυτό, έχει σημασία να καταλάβεις πόσο ανώφελη είναι αυτή η κριτική, γιατί αυτή η «φωνούλα» είναι που δεν σου επιτρέπει να αγαπήσεις το σώμα σου.

Εάν θέλεις, λοιπόν, να βάλεις τη «φωνούλα» του εσωτερικού σου κριτή στο αθόρυβο, παρακάτω θα βρεις τους τρόπους για να το καταφέρεις και να μετατρέψεις την EveryDay σου σε μία white day γεμάτη αυτοπεποίθηση και body positive vibes!

#1. Χάρισε στον οργανισμό σου τη φροντίδα που του αξίζει

Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως επειδή το σώμα σου είναι ο «ναός» σου, κανείς δεν είναι καταλληλότερος από εσένα, για να σου υποδείξει πώς θα το φροντίζεις. Ανεξάρτητα από το πόσο επιβαρυμένο είναι το πρόγραμμά σου, έχει σημασία να αφιερώνεις EveryDay λίγο χρόνο στη φροντίδα του σώματός σου, για να είναι υγειές, δυνατό και σε φόρμα. Αυτό ισχύει βέβαια και για την επιδερμίδα σου, η οποία χρειάζεται ακόμη περισσότερη προσοχή. Να είσαι σίγουρη πως εντάσσοντας στην καθημερινότητά σου μία «ιεροτελεστία» περιποίησης με κρέμες και μάσκες φτιαγμένες από σπιτικά υλικά, πίνοντας καθημερινά μπόλικο νερό και ακολουθώντας μία ωφέλιμη διατροφή υψηλής θρεπτικής αξίας, σύντομα θα εκπλαγείς από την αντανάκλαση στον καθρέφτη σου και κάθε φορά που θα σε κοιτάς, θα αισθάνεσαι όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

everyday2

#2. Εμπιστεύσου τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης

Τα προϊόντα που έρχονται σε επαφή με το σώμα σου είναι οι λεπτομέρειες που καθορίζουν τη σχέση που έχεις μαζί του. Ακριβώς για αυτό, μην κάνεις εκπτώσεις και συμβιβασμούς! Το αφρόλουτρο, η κρέμα σώματος και απολέπισης, όλα συντελούν στο να αισθάνεσαι πιο όμορφη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το ίδιο ισχύει και με τις σερβιέτες που χρησιμοποιείς! Οι σερβιέτες EveryDay σου προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό αξεπέραστης απορροφητικότητας και μέγιστης φιλικότητας στο δέρμα… με αποδείξεις! Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Center Plus με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο, εξασφαλίζουν έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητικότητα σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες, στα σημεία όπου χρειάζεται περισσότερο. Επιπλέον, είναι δερματολογικά ελεγμένες, οι πρώτες που έλαβαν την έγκριση από την Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος, αλλά και οι πρώτες στην Ευρώπη με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

#3. Δημιούργησε τους δικούς σου «άγραφους» κανόνες ομορφιάς

Μην ξεχνάς πως κάθε σώμα είναι διαφορετικό και αυτό είναι που το κάνει όμορφο. Για να μπορέσεις, λοιπόν, να αγαπήσεις το σώμα σου, είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις τους δικούς «άγραφους» κανόνες ομορφιάς που θα ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Ακριβώς επειδή η κάθε μία από εμάς είναι όμορφη για τους δικούς της λόγους, ένας «κανόνας» ομορφιάς που ταιριάζει στη μία, δεν είναι απαραίτητο πως εκφράζει την άλλη. Ωστόσο, συνέχισε να παρακολουθείς τις τάσεις στον χώρο της ομορφιάς, να ακούς πρόθυμα τις συμβουλές των κολλητών σου, χωρίς όμως να τις ακολουθείς εάν δεν σε εκφράζουν απόλυτα. Σε κάθε περίπτωση, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη ρουτίνα ομορφιάς σου τον έχεις μόνο εσύ και φυσικά, κάποιος ειδικός γιατρός που έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να σε κατευθύνει στην καλύτερη επιλογή.

everyday3

Κλείνοντας, για να αγαπήσεις το σώμα σου το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να του συμπεριφέρεσαι, όπως ακριβώς συμπεριφέρεσαι στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δίνοντάς του φροντίδα και αγάπη μέσα από τις πράξεις σου, χαρίζοντάς του απλόχερα κομπλιμέντα που θα «απογειώνουν» την αυτοπεποίθησή σου, η EveryDay θα είναι για εσένα μία white day και εσύ θα αισθάνεσαι πιο όμορφη από ποτέ!

Σε κάθε περίπτωση, παρέμεινε συντονισμένη, γιατί σου ετοιμάζουμε κι άλλα EveryDayTeen άρθρα, που υπόσχονται να κάνουν πιο απολαυστική και αισιόδοξη την καθημερινότητά σου!

#WhiteDays #EveryDay #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved