Γιατί έχεις κάθε λόγο να φροντίζεις EveryDay το στυλ σου ακόμη και εντός

Με το χέρι στην καρδιά, εάν με ρωτούσε κάποιος τι μου έχει λείψει περισσότερο όλο αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι, αυτό είναι να περάσω μία, δύο, τρεις ώρες μπροστά από την ανοιχτή ντουλάπα, να κάνω το δωμάτιο μου να μοιάζει με… εμπόλεμη ζώνη για να δημιουργήσω ένα ακαταμάχητο outfit που θα με κάνει να νιώθω γεμάτη αυτοπεποίθηση και έπειτα, παρέα με τις φίλες μου, οι οποίες θα είναι το ίδιο ακαταμάχητα ντυμένες, να βολτάρουμε μαζί στην πόλη. Ας είμαστε ειλικρινείς. Όσο βολικά και αν νιώθουμε μέσα στις πιτζάμες, τις φόρμες και τα homewear μας, η αστείρευτη ανάγκη να δημιουργήσουμε και να εκφραστούμε μέσα από το ντύσιμό μας, είναι οριακά επιτακτική τη δεδομένη στιγμή. Ωστόσο, κάπου εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποιος μας εμποδίζει να το κάνουμε;

Εάν το σκεφτείς λίγο παραπάνω, θα καταλάβεις πως η παρούσα περίοδος, όχι μόνο δεν μας εμποδίζει από το να ξεδιπλώσουμε το στυλ μας, αλλά αντίθετα, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να πειραματιστούμε με τα κομμάτια που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα μας, να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις μας και να είμαστε ακόμη πιο #RealEveryDay. Άλλωστε, σκοπός των ρούχων δεν είναι μόνο να καλύπτουν την πρωταρχική ανάγκη της ένδυσης, αλλά να «ανεβάζουν» τη διάθεσή μας και να μας κάνουν να νιώθουμε πιο όμορφες από ποτέ! Συνεπώς, ακόμη και αν δεν βλέπουμε κανέναν άλλον εκτός από τους γονείς, τα αδέλφια και το κατοικίδιό μας, εμείς έχουμε κάθε λόγο να ντυνόμαστε EveryDay σαν να ήταν τα γενέθλιά μας και να φροντίζουμε το στυλ μας ακόμη και όσο βρισκόμαστε εντός.

Επιλέγουμε φωτεινές αποχρώσεις που ταιριάζουν στην εποχή

Μπορεί οι συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα να μας κάνουν να χάνουμε κάπως την αίσθηση του χρόνου, όμως οι ανθισμένες βουκαμβίλιες στις γειτονιές, τα ηλιόλουστα πρωινά και ο καιρός που «γλυκαίνει» όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα, σηματοδοτούν πως η άνοιξη είναι εδώ και μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε! Ακριβώς για αυτό, ήρθε η στιγμή να στείλουμε τα χοντρά πουλόβερ, τα σκουρόχρωμα φούτερ και τζιν στο πάνω μέρος της ντουλάπας και να τα αντικαταστήσουμε με φωτεινές αποχρώσεις, λεπτές υφές και υφάσματα που ταιριάζουν με τη νέα εποχή που «ανοίγεται» μπροστά μας. Λευκά και ανοιχτόχρωμα παντελόνια, φλοράλ παντελόνες, αέρινες φούστες και φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις, θα είναι για μία ακόμη χρονιά οι «πρωταγωνιστές» για τις πιο στυλάτες και ακαταμάχητες εμφανίσεις. Δεν έχει σημασία εάν η έξοδός μας είναι ένας απογευματινός περίπατος, αυτό που έχει σημασία είναι να ντυθούμε στα χρώματα της άνοιξης και να «ανεβάσουμε» τη διάθεσή μας.

dresssup

Παραμένουμε πιστές στη slob-chic τάση που αγαπήσαμε

Εάν διδαχθήκαμε κάτι όλο αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι, είναι πως μπορούμε να συνδυάσουμε την άνεση και το στυλ σε μία μόνο εμφάνιση, χωρίς να χρειαστεί να «θυσιάσουμε» κάτι από τα δύο. To slob chic, δηλαδή το fashion trend που έφερε μία νέα ενδυματολογική πραγματικότητα και την άνεση σε πρώτο πλάνο, είναι η τάση στην οποία σκοπεύουμε να παραμείνουμε πιστές. Συνεπώς, κανείς δεν μας υποχρεώνει να αποχωριστούμε τα κολάν, τα oversized t-shirt, τις αθλητικές φόρμες και τα άνετα sneakers μας στον «βωμό» του στυλ, αρκεί να βρούμε μοναδικούς τρόπους να τα σετάρουμε, ώστε να δείχνουμε πάντα κομψές και καλοντυμένες. Ειδικότερα τις ημέρες της περιόδου που θέλουμε να νιώθουμε ακόμη πιο άνετα με το σώμα μας, το slob-chic είναι το trend που μας εμπνέει να φορέσουμε ρούχα που μας «αγκαλιάζουν» και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση, ενώ οι σερβιέτες EveryDay Hyperdry είναι ο «σύμμαχος» που μας προστατεύει από διαρροές και ανεπιθύμητους λεκέδες, κάνοντας την κάθε μέρα μία γιορτινή white day γεμάτη στυλ και αυτοπεποίθηση! Πιο συγκεκριμένα, οι σερβιέτες EveryDay Hyperdry διαθέτουν ένα υπερ-απορροφητικό κάλυμμα που μας προσφέρει μία αξεπέραστη αίσθηση στεγνότητας, ενώ η τεχνολογία Center Plus με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο, τις καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματικές. Έχει σημασία να γνωρίζεις πως είναι δερματολογικά ελεγμένες με την πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών και μέσα από μία μεγάλη γκάμα μεγεθών, μπορείς να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες.

Αναβαθμίζουμε το στυλ μας όσο μένουμε σπίτι

Ομολογουμένως, μερικά απογεύματα και βράδια που μένουμε σπίτι παρέα με την υπόλοιπη οικογένεια, μπορούν να γίνουν από βαρετά μέχρι… αφόρητα, ωστόσο μας δίνουν δύο μεγάλα πλεονεκτήματα, του χρόνου και της δοκιμής. Με άλλα λόγια, μας δίνουν τη δυνατότητα να περάσουμε μία, δύο, τρεις ώρες μπροστά από την ντουλάπα, να δοκιμάσουμε αναπάντεχους και εκκεντρικούς συνδυασμούς, να πειραματιστούμε με τα ρούχα που έχουμε στα συρτάρια μας, να εξελίξουμε το στυλ και την αισθητική μας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, όχι μόνο θα κάνουμε πιο διασκεδαστικές και δημιουργικές τις ώρες που περνάμε στο σπίτι, αλλά θα φέρουμε στην επιφάνεια και το τολμηρό style icon που κρύβουμε μέσα μας! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όσο δοκιμάζουμε διαφορετικά outfits μπροστά στον καθρέφτη, τόσο πιο άνετα θα αισθανόμαστε με τα ρούχα που παλαιότερα ίσως να μην είχαμε το θάρρος να υποστηρίξουμε στον έξω κόσμο, τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα νιώθουμε με τον ίδιο τον εαυτό μας.

dresssup2

Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Άνοιξε τα φύλλα της ντουλάπας σου και… dress up! Άρχισε να πειραματίζεσαι με το περιεχόμενό της, δημιουργώντας ιδιαίτερα σύνολα που θα σε ανακηρύξουν στην απόλυτη fashion TeenQueen της φετινής άνοιξης. Να είσαι σίγουρη πως επιλέγοντας κάθε μέρα ένα outfit που σε εκφράζει και ταυτίζεται απόλυτα με την προσωπικότητά σου, η EveryDay θα είναι για εσένα μία white day που θα σε φέρνει όλο και πιο κοντά στην πιο στυλάτη και ακαταμάχητη εκδοχή σου!

Stay tuned φίλη μου, γιατί σύντομα σε περιμένουν πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα που υπόσχονται να αναβαθμίσουν το στυλ και την καθημερινότητά σου!

#WhiteDays #EveryDay #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved