EveryDay is a white day και θα στο αποδείξουμε!

Η αλήθεια είναι πως όσο και αν απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας, πάντα θα υπάρχουν καλές και μερικές… όχι και τόσο καλές ημέρες. Παρότι το ιδανικό θα ήταν να μπορούσαμε να έχουμε τα πάντα υπό τον έλεγχό μας και να μην αφήνουμε κανέναν εξωτερικό ή εσωτερικό παράγοντα να επηρεάζει τη διάθεσή μας, καλώς ή κακώς δεν παίζουμε τον ρόλο του σκηνοθέτη στην ταινία της ζωής μας, αλλά αυτόν της πρωταγωνίστριας, η οποία χρειάζεται να προσαρμόζεται στις καταστάσεις, ώστε να μπορεί να απολαύσει τη ροή της ιστορίας στο maximum. Και το «μυστικό» για να το καταφέρουμε, είναι πρωτίστως να νιώθουμε όμορφα εμείς με τον εαυτό μας.

Ξέρω πως ένας τέτοιος στόχος ίσως σου φαίνεται κάπως μεγαλεπήβολος, καθώς όπως όλες μας έτσι και εσύ, κάνεις σκέψεις για τον εαυτό σου που δεν σου επιτρέπουν να σε αγαπήσεις ολοκληρωτικά, όμως υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς από αυτές και να δημιουργήσεις μία καλύτερη σχέση μαζί του. Πώς θα το καταφέρεις; Εντάσσοντας στην καθημερινότητά σου τις EveryDay συνήθειες που υπάρχουν παρακάτω και μετατρέποντας τη ζωή σου σε μία συναρπαστική ταινία όπου η κάθε μέρα θα είναι μία white day που θα σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση!

#1. Να παραμένεις πεισματικά #RealEveryDay

Όλες έχουμε προτερήματα και ελαττώματα, ένα σύνολο ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που σκιαγραφεί τον άνθρωπο που είμαστε πραγματικά. Ακόμη και αν μερικά από αυτά μας κάνουν να νιώθουμε αμήχανα κάποιες φορές, δεν παύουν να είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας, μία λεπτομέρεια που μας κάνει μοναδικές. Ποιο το νόημα, λοιπόν, να απαρνείσαι αυτό που πραγματικά είσαι, για να γίνεις κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό; Δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από το να παραμένεις πεισματικά #RealEveryDay, αφού όταν εσύ αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως πραγματικά είναι, να είσαι σίγουρη πως και οι γύρω σου θα κάνουν το ίδιο και θα σε αγαπήσουν για όλα αυτά τα προτερήματα και τα ελαττώματα που σε κάνουν μοναδική στον κόσμο.

#2. Ντύσου όπως νιώθεις και θέλεις εσύ

Θυμάσαι που όταν ήμασταν μικρές, φορούσαμε τα ψηλά παπούτσια των μαμάδων μας και προσπαθούσαμε να ισορροπήσουμε σε ένα ζευγάρι τακούνια που δεν ταίριαζαν στα πόδια μας; Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σήμερα με τα trends. Σε μία προσπάθεια να χωρέσουμε σε ένα ευρύτερο σύνολο, υιοθετούμε μόδες και τάσεις που δεν μας εκφράζουν απόλυτα. Ωστόσο, έχει σημασία να γνωρίζεις πως το προσωπικό σου στυλ είναι αυτό που σου δίνει μία ταυτότητα και σε κάνει να ξεχωρίσεις. Ακόμα και τις ημέρες που έχεις περίοδο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να «απαρνηθείς» το λευκό σου τζιν ή την αγαπημένη σου λευκή φούστα, αφού έχεις στο πλάι σου τις σερβιέτες EveryDay. Χάρη στις μοναδικές καινοτομίες που ενσωματώνουν στον σχεδιασμό τους, όπως για παράδειγμα τον διευρυμένο πυρήνα Center Plus, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητικότητα στο κέντρο της σερβιέτας, σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες, αλλά και το μοναδικά απαλό Sensitive κάλυμμα με άγγιγμα από βαμβάκι, μπορείς να νιώθεις σίγουρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, αφού σου προσφέρουν σίγουρη και υγιεινή προστασία από διαρροές.

Picture2

#3. «Αγκάλιασε» και φρόντισε το σώμα σου

Αλήθεια, πόσες ώρες έχεις σπαταλήσει από τη ζωή σου όρθια μπροστά από έναν καθρέφτη, επισημαίνοντας στον εαυτό σου τα ανεπαίσθητα σημεία που δεν σου αρέσουν στην αντανάκλαση; Έχεις σκεφτεί πως θα μπορούσες να αξιοποιήσεις αυτές τις ώρες κάπως πιο εποικοδομητικά και ωφέλιμα για εσένα; Για παράδειγμα, αφιερώνοντας στο σώμα σου λίγες ώρες φροντίδας κάθε εβδομάδα, απολαμβάνοντας μία σπιτική προπόνηση, μερικά λεπτά χαλαρό τρέξιμο στο πάρκο της γειτονιάς σου, μία αναζωογονητική «ιεροτελεστία» περιποίησης από την… κορυφή μέχρι τα νύχια, σε βάθος χρόνου θα μπορέσεις να γνωρίσεις καλύτερα τις ανάγκες του σώματός σου, να το «αγκαλιάσεις» και να ανακαλύψεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μία καλύτερη και πιο ουσιαστική σχέση μαζί του.

Picture3

Κλείνοντας, όπως είχε πει κάποτε και ο Ιρλανδός συγγραφέας Όσκαρ Ουάιλντ, «το να αγαπάει κανείς τον εαυτό του είναι η αρχή μιας σχέσης που μπορεί να κρατήσει μια ζωή». Συνεπώς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις περισσότερο στη σχέση που έχεις με τον εαυτό σου, για να μπορείς να απολαμβάνεις κάθε μέρα μία white day που θα «απογειώνει» τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου, αφού όλες ξέρουμε πως EveryDay can be a white day, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά!

Όπως και να έχει, stay tuned γιατί σου ετοιμάζουμε πολλά EveryDayTeen άρθρα, τα οποία θα λύσουν τις απορίες σου σχετικά με τα ζητήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα!

#WhiteDays #EveryDay #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved