The paragliding challenge: Η Natasha Kay κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς και μοιράζει αυτοπεποίθηση!

Αλήθεια, υπάρχει κάτι που πάντα ήθελες να κάνεις, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχες τολμήσει να δοκιμάσεις;

Η Natasha Kay σε καλεί τώρα να ζήσεις τη στιγμή στο μέγιστο και να προσπεράσεις ό,τι σε κρατάει πίσω, λέγοντας «ναι» σε μία μεγάλη πρόκληση. Για εκείνη, η πρόκληση αυτή ήταν το paragliding και η αγαπημένη μας τραγουδίστρια και YouTuber το τόλμησε, δίνοντάς μας την έμπνευση να βγούμε από το comfort zone μας και να κάνουμε XLerate στην αυτοπεποίθησή μας!

Βλέπεις, τα ύψη δεν είναι το καλύτερό της. Ωστόσο, της αρέσουν οι προκλήσεις και γνωρίζει καλά πως το συναίσθημα του να έχεις κάνει την υπέρβαση, είναι μοναδικό. Διότι της προσφέρει αυτοπεποίθηση και η Natasha Kay, ξέρει ότι η αυτοπεποίθηση είναι δύναμη. Για αυτό ακριβώς, δεν διστάζει να λέει «ναι» σε δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που την ωθούν να κάνει την υπέρβαση για εκείνη, που τη βοηθούν να ζει τις στιγμές στο μέγιστο και να κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της.

Αφού πήρε μερικές βαθιές ανάσες, «εξοπλίστηκε» με XL τόλμη και έβαλε τις σερβιέτες EveryDay Sensitive XL στο backpack της, που της προσφέρουν άνεση και προστασία ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, λοιπόν, η Natasha Kay έκανε paragliding, όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί! Και εκείνη την ημέρα θα τη θυμάται, όπως η ίδια αποκάλυψε, για πάντα. Διότι πέτυχε να μετατρέψει μία ακόμη ημέρα σε μία White Day, καταφέρνοντας κάτι που μέχρι χθες έμοιαζε αδύνατο!

Δες το βίντεο που ακολουθεί με τη Natasha Kay να κάνει paragliding και εμπνεύσου από αυτό. Να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να προσπεράσεις, ό,τι σε κρατάει πίσω. Αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να κάνεις στο εξής XLerate στην αυτοπεποίθησή σου EveryDay! Η Natasha τα κατάφερε και σίγουρα, μπορείς και εσύ!



#YouCanDoItGirl #BelieveInYou #WearConfidence #RealEveryDay #WhiteDays

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved