XLerate your confidence EveryDay με πρωινό crossfit, όπως η Natasha Kay!

Τι συνέβη όταν η Natasha Kay έκανε για πρώτη φορά crossfit -και μάλιστα, στο πιο προχωρημένο level.

Λένε πως αν θέλεις να γίνεσαι EveryDay η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, χρειάζεται σκληρή προσπάθεια… ακόμη και αν αυτό σημαίνει το να ξυπνάς στις 06.30 το πρωί για να κάνεις crossfit, όπως η Natasha Kay!

Η αγαπημένη μας teen star έχει δώσει μία υπόσχεση στον εαυτό της. Ποια είναι αυτή; Το να προσπαθεί να γίνεται κάθε μέρα η καλύτερη version της. Διότι γνωρίζει καλά τη σημασία του να κυνηγάς τα όνειρά σου, να ζεις τη ζωή στο μέγιστο και να προσπερνάς ό,τι σε κρατάει πίσω! Με το καθημερινό της πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο, λοιπόν, η Natasha Kay ξέρει πως για να παραμείνει fit, πρέπει να πει «ναι» σε ακόμη περισσότερες προκλήσεις, όπως… το να συναντά τον personal trainer της, στις 7 το πρωί!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και YouTuber, αποφάσισε να κάνει για πρώτη φορά crossfit -και μάλιστα, στο πιο προχωρημένο level. Σίγουρα δεν είναι εύκολο όμως, πρόκειται για μία ακόμη πρόκληση που την κάνει πιο δυνατή και σίγουρα, τη βοηθά να κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της, EveryDay!

Κάθε πρωί, λοιπόν, η Natasha Kay ξυπνά λίγο μετά τις 06.30, φοράει τα αθλητικά παπούτσια και outfits της, εξοπλίζει το backpack της με τους απαραίτητους EveryDay «συμμάχους» για την προπόνηση, παίρνει μερικές βαθιές ανάσες και ετοιμάζεται για το workout της.

Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του personal trainer της, η Natasha Kay φέρνει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες crossfit ασκήσεις, όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί. Μπορεί να δυσκολεύεται όμως, προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στην προπόνηση, διότι γνωρίζει πως για να γίνει καλύτερη, χρειάζεται σκληρή προσπάθεια και ότι στις προκλήσεις, είναι απαραίτητη η XL αυτοπεποίθηση!

Τόλμησε, λοιπόν, να ξεπεράσεις και εσύ τα όριά σου, πες «αντίο» στην αναβλητικότητα και κάνε XLerate στην αυτοπεποίθησή σου, μέσα από προκλήσεις που σε βγάζουν από το comfort zone σου, αλλά μπορούν να σε βοηθήσουν να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!



#EveryDay #WhiteDays #YouCanDoItGirl #BelieveInYou

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved