Η Natasha Kay κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της και λέει «όχι» στο FOMO

Tι κάνει η 21χρονη teen star Natasha Kay για να αντιμετωπίζει το FOMO;

Η Natasha Kay κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της και λέει «όχι» στο FOMO

Όλα όσα βιώσαμε τους τελευταίους μήνες, μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε πως η ζωή είναι απρόβλεπτη και ότι είναι σημαντικό να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, για να βρούμε νέους τρόπους να απολαμβάνουμε, όπως θέλουμε, την κάθε μας ημέρα.

New normals, λοιπόν, και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά πλέον η αγαπημένη μας teen star, Natasha Kay. Βλέπεις, όπως η ίδια η ταλαντούχα τραγουδίστρια και YouTuber μας αποκάλυψε στο βίντεο που θα βρεις ακριβώς παρακάτω, για να μπορεί να απολαμβάνει στο έπακρο την κάθε μέρα, χρειάζεται αυτοπεποίθηση, τόλμη και τους φίλους της, EveryDay.

 Είναι χαρούμενη που ζει το όνειρό της και μπορεί να κάνει αυτό που αγαπά όμως, υπάρχουν στιγμές που της λείπουν απίστευτα οι φίλοι της. Ναι, όπως εσύ, έτσι και η Natasha Kay αισθάνεται συχνά FOMO, ειδικότερα υπό τα νέα δεδομένα στη ζωή μας και λόγω του συχνά ιδιαίτερα επιβαρυμένου προγράμματός της.

 Τι κάνει, λοιπόν, η 21χρονη teen star για να αντιμετωπίζει το FOMO; Δες το βίντεο που ακολουθεί για να τα μάθεις όλα!

 

Η νέα πραγματικότητα δεν είναι εύκολη όμως, όπως ακριβώς η Natasha, έτσι και εσύ, έχεις κάθε λόγο να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να συνεχίζεις να κυνηγάς τα όνειρά σου, να ζεις την κάθε στιγμή στο μέγιστο και να κάνεις XLerate στην αυτοπεποίθησή σου, EveryDay.

 Προσπέρασε ό,τι σε κρατάει πίσω και μην ξεχνάς πως η αληθινή φιλία, βρίσκει πάντα τρόπους να υπάρχει στη ζωή σου και να σου προσφέρει XL αυτοπεποίθηση, EveryDay!

 

 

#RealEveryDay #FOMO_NOT