Πώς θα αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις στον κόσμο του dating

Οι τρόποι για να κάνεις XLerate στην αυτοπεποίθησή σου και να πλησιάσεις επιτέλους, το αγόρι που σου έχει «κλέψει» την καρδιά!

Υπάρχει ένα αγόρι που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει σαν τρελή; Κάθε φορά που πλησιάζει προς το μέρος σου, νομίζεις πως σου «κόβονται» τα γόνατα και χάνεις τα λόγια σου; Μόλις λαμβάνεις dm του στο inbox σου, σε «λούζει» κρύος ιδρώτας, χοροπηδάς πάνω κάτω από την χαρά σου και δεν μπορείς να βάλεις τις λέξεις στη σωστή τους σειρά; Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ένα συνεσταλμένο «ναι», δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου. Μην κοιτάς που οι περισσότερες από εμάς παριστάνουμε τις άνετες και μοιράζουμε απλόχερα dating συμβουλές. Στην πραγματικότητα όλες μας καθηλώνει το ίδιο άγχος και το ίδιο ανυπότακτο χτυποκάρδι, όταν μας αρέσει πολύ κάποιος και δεν ξέρουμε πώς να συμπεριφερθούμε.

Ειλικρινά, είναι απόλυτα υγιές και φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι μπροστά σε κάποιον που σου αρέσει. Το πρόβλημα είναι να μην κάνεις τίποτα απολύτως για αυτό. Να αφήνεις δηλαδή το άγχος και την αμηχανία να σε κυριεύουν και τελικά να σε απομακρύνουν από το αγόρι που σε ενδιαφέρει. Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν, να κάνεις κάτι για να το αντιμετωπίσεις;

Αν αναρωτιέσαι πώς θα το καταφέρεις, παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικές από τις πιο κοινές dating προκλήσεις που αρκετές από εμάς καλούμαστε να ξεπεράσουμε σχεδόν EveryDay, καθώς και τους τρόπους για να κάνεις XLerate στην αυτοπεποίθησή σου και να πλησιάσεις επιτέλους, το αγόρι που σου έχει «κλέψει» την καρδιά!

dating2

#1 Μήπως του φανώ awkward;

Στην ταινία που σκηνοθετείς στο μυαλό σου, κάθε φορά που πας να πλησιάσεις το αγόρι που σε ενδιαφέρει, η συζήτηση λήγει πριν προλάβει να αρχίσει, αφού ακόμη και στο ιδανικό σενάριο, δεν έχεις καμία απολύτως ιδέα πώς να του πιάσεις την κουβέντα. Επιστρέφοντας στην πραγματικότητα, σε προβληματίζει τι θα σκεφτούν ή θα πουν οι συμμαθητές σας, ενώ θα σας παρατηρούν από την απέναντι άκρη του προαυλίου ή χειρότερα, τι θα γίνει εάν δεν καταφέρεις να ελέγξεις τις λέξεις που θα βγουν από το στόμα σου και πετάξεις κάποια… επική χαζομάρα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση να τον πλησιάσεις, να εξασκηθείς σε μία τεχνική αναπνοών που θα σε ηρεμήσει και θα σε προετοιμάσει για τη μεγάλη στιγμή. Τι να πω; Εκτός εάν δεν σε νοιάζει να ακούσει την καρδιά σου, που θα χτυπάει σαν… ταμπούρλο ενόσω εσύ θα στέκεσαι πλάι του. Σε κάθε περίπτωση, μην προσπαθήσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, παριστάνοντας κάποια άλλη από αυτή που πραγματικά είσαι. Να θυμάσαι πως όσο επιμένεις να είσαι αυθεντική και #RealEveryDay, τόσο πιο γοητευτική και αληθινή φαίνεσαι στα μάτια των άλλων.

#2 Κι αν κάτι πάει στραβά;

Αφού ανταλλάξατε σκέψεις, τραγούδια και φωτογραφίες μέσω texting, ο τύπος που σου αρέσει έκανε το επόμενο βήμα και σου ζήτησε να βγείτε. Έκτοτε ο χρόνος μετράει αντίστροφα, με εσένα και τις φίλες σου να προσχεδιάζετε πού θα του προτείνεις να πάτε, τι θα φορέσεις, πώς θα πιάσεις τα μαλλιά σου και πόσο βαρύ θα είναι το μακιγιάζ. Την ίδια στιγμή βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού σου παίζει σε λούπα η σοφή λαϊκή ρήση που λέει πως «όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει». Και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος, που πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο. Εάν έχεις προετοιμαστεί για το χειρότερο σενάριο, πόσο πιο στραβά μπορούν να πάνε τα πράγματα; Αν υποθέσουμε πως λίγες ώρες πριν το προκαθορισμένο ραντεβού σου έρθει περίοδος; Tότε τι; Τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να εμπιστευτείς την απόλυτη σιγουριά και φρεσκάδα που σου παρέχουν οι σερβιέτες EveryDay με την καινοτόμα τεχνολογία Center Plus, η οποία σε προστατεύει από πλαϊνές διαρροές και ανεπιθύμητους λεκέδες στα αγαπημένα σου ρούχα. Έτσι, εσύ θα έχεις τη δυνατότητα να φορέσεις όποιο ανοιχτόχρωμο ή στενό ρούχο θέλεις και να κάνεις το πρώτο σας ραντεβού μία ξεχωριστή #WhiteDay που θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό σου!

dating3

#3 Αν μου ρίξει «άκυρο»;

Μπορεί να βρίσκεται τελευταίο στη λίστα, όμως το ενδεχόμενο της απόρριψης είναι ο «βασιλιάς» των προκλήσεων στον κόσμο του dating, ο συνήθης ύποπτος που βάζει τέλος με συνοπτικές διαδικασίες, σε φλερτ που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε happy end. Είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει σαμποτάρει κάποιο παρελθοντικό φλερτ σου, ειδικότερα εάν εσύ και η αυτοπεποίθησή σου είστε… τσακωμένες. Το άγχος σου τότε βρίσκει το πεδίο ελεύθερο και σου «φυτεύει» αρνητικές σκέψεις, οι οποίες σταδιακά σε απομακρύνουν από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δημιουργώντας σου την ψευδαίσθηση πως προστατεύεις τον εαυτό σου, από το δυσάρεστο συναίσθημα της απόρριψης. Το ζήτημα βέβαια είναι πως οι σκέψεις που σου προκαλεί, συνήθως είναι ανυπόστατες, και η άλλη πλευρά (δηλαδή ο τύπος που σου αρέσει) ενδιαφέρεται εξίσου για εσένα. Όσο όμως επιμένεις να ακούς τις αμφιβολίες και όχι τις επιθυμίες σου, δεν θα μπορέσεις ποτέ να μάθεις πόσο πολύ ταιριάζεις τελικά με εκείνο το αγόρι.

Καλώς ή κακώς, οι καταστάσεις στον χώρο του dating είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες και ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρη για τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, ούτε καν για τα ίδια σου τα συναισθήματα. Αυτό που μπορείς όμως να πεις με σιγουριά και να υποσχεθείς στον εαυτό σου, είναι πως δεν θα αφήσεις κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους που σε κάνουν χαρούμενη, αφού εκείνοι είναι οι σούπερ ήρωες που κάνουν την EveryDay να μοιάζει με γιορτή!

Σε κάθε περίπτωση, stay tuned φίλη μου, γιατί ετοιμάζουμε πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα που σε αφορούν!

Article bottom box

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved