Εμπνεύσου από τις αγαπημένες σου celebrities και XLerate your confidence!

Θα αντλήσεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση την EveryDay!

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να παρατηρείς φωτογραφίες και βίντεο των αγαπημένων σου celebrities και να σκέφτεσαι: «Μακάρι να έδειχνα και εγώ το ίδιο cool και άνετη όπως εκείνη»; Ειλικρινά, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που μας κρύβουν, ούτε πώς καταφέρνουν και δείχνουν στυλάτες, περιποιημένες και λαμπερές, ακόμη και όταν οι paparazzi τις πιάνουν επ’ αυτοφώρω στις πιο awkward στιγμές. Αυτό όμως που μπορώ να σου αποκαλύψω με βεβαιότητα, είναι πως όσο διαφορετική και αν είναι η δική τους ζωή σε σχέση με τη δική μας, αντιμετωπίσουν και εκείνες μικρά ή μεγάλα self-issues, τα οποία μάλιστα δεν διστάζουν να αποκαλύψουν μέσω συνεντεύξεων ή μέσω πιo προσωπικών post στα SoMe.

Τι κι αν έχουν εκατομμύρια followers ή φανς σε κάθε άκρη του κόσμου να τις λατρεύουν; Τι κι αν η παρουσία τους γεμίζει στάδια ολυμπιακών διαστάσεων και όλοι γνωρίζουν το όνομά τους; Οι αγαπημένες μας celebrities κατά βάθος παραμένουν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας και όπως εμείς, έτσι και εκείνες χρειάζονται πού και πού κάτι που θα δίνει ώθηση στην αυτοπεποίθησή τους, κάτι που θα τις βοηθάει να κάνουν XLerate their confidence EveryDay και θα τις κάνει να νιώθουν ακόμη πιο όμορφα με τον εαυτό τους.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικά παραδείγματα που αποδεικνύουν περίτρανα πως αυτά που σε συνδέουν με τις αγαπημένες σου stars είναι πολύ περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν. Έτσι, μέσα από τις δικές τους εμπειρίες και σκέψεις, θα αντλήσεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση την EveryDay!

Millie Bobby Brown

H δυναμική Eleven από τη σειρά «Stranger Things», δηλαδή η αγαπημένη μας ηθοποιός Millie Bobby Brown, έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές τον λογαριασμό της στο Instagram για να περάσει στους φαν της σημαντικά μηνύματα που αφορούν στην αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται να δείχνουμε στον εαυτό μας. Σε ένα από αυτά αποκάλυψε πως μπορεί όλοι εμείς να τη βλέπουμε αψεγάδιαστη σε κάθε της εμφάνιση, όμως εκείνη καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα με κάθε άλλη έφηβη και ένα από αυτά είναι το ζήτημα της ακμής. Αυτό που προτείνει η Millie να κάνουμε για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με τα σπυράκια μας, είναι να καταλάβουμε πως είναι ένα σημάδι που υποδηλώνει πως μεγαλώνουμε και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτό, αλλά να το «αγκαλιάσουμε», να το αποδεχτούμε και να το αφήσουμε να συμβεί, γιατί θα μας οδηγήσει στον άνθρωπο που θέλουμε να γίνουμε. Και επειδή η Millie δεν μένει μόνο στα λόγια, όλοι θυμόμαστε το επικό story με εκείνη να μας δείχνει το σπυράκι που είχε... βαφτίσει με το όνομα της συμπρωταγωνίστριάς της Sadie Sink!

Billie Eilish

Σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη που είχε δώσει περίπου έναν χρόνο πριν, η Billie Eilish είχε μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη σχέση που είχε στο παρελθόν με το σώμα της και πως όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 12 χρονών έπειτα από τη συμμετοχή της σε έναν διαγωνισμό χορού που χρειάστηκε να φορέσει στενά ρούχα. Όπως η ίδια αποκάλυψε, δεν μπορούσε για καιρό να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη ή σε φωτογραφίες, γεγονός που την έκανε να κλειστεί στον εαυτό της. Αυτός είναι και ο λόγος που έκτοτε άρχισε να φοράει φαρδιά ρούχα, διαμορφώνοντας σταδιακά ένα δικό της προσωπικό στυλ που την έκανε να ξεχωρίσει! Έτσι, μετέτρεψε την αδυναμία της σε δύναμη, καταφέρνοντας να επιβάλει το δικό της ύφος και να δημιουργήσει ένα trend που ακολουθούν εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Εάν θες και εσύ, λοιπόν, να αποκτήσεις το coolness της Billie, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέγεις ρούχα που σε εκφράζουν και σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου EveryDay! Οι σερβιέτες EveryDay XL, χάρη σε τρεις μοναδικές καινοτομίες που ενσωματώνουν στον σχεδιασμό τους (α. XL μήκος, αφού είναι 40% πιο μακριές από τις EveryDay Normal, β. Διπλό σύστημα ασπίδων προστασίας, που εξασφαλίζει και μοναδική προστασία από διαρροές και άριστη εφαρμογή, γ. Την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο, για ενισχυμένη προστασία εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο), σου προσφέρουν αξεπέραστη προστασία και σου δίνουν τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να απογειώσεις το στυλ σου και να κάνει XLerate your confidence… EveryDay.

billie

Ariana Grande

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσει η Ariana Grande στο παρελθόν για να εξελιχθεί στη «βασίλισσα» της pop που είναι σήμερα, ήταν ο ίδιος της ο εαυτός και η τελειομανία της. Ξεκινώντας από πολύ νεαρή ηλικία την καριέρα της, ήταν αρκετά δύσκολο για εκείνη να τραγουδάει μπροστά σε ένα «σκληρό» κοινό από το οποίο δεχόταν διαρκώς κριτική για το οτιδήποτε, ανεξάρτητα από την προσπάθεια που είχε καταβάλει ή από το πόσο καλή ήταν η ερμηνεία της. Παρόλα αυτά, έχοντας στο πλευρό της τη μαμά της να της υπενθυμίζει πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω της που την αγαπούν πραγματικά, δεν άργησε να καταλάβει πως δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να προσπαθείς να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι και πως η αποδοχή από τους άλλους έχει αξία μόνο όταν σε εκτιμούν για αυτό που πραγματικά είσαι. Με άλλα λόγια, αυτό που εσύ πρέπει να κρατήσεις από την ιστορία της Ariana είναι πως όσο παραμένεις αυθεντική και #RealEveryDay, κανένα κακό σχόλιο δεν θα μπορεί να ταράξει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που αισθάνεσαι για τον εαυτό σου.

ariana

Τέλος, μην ξεχνάς πως η αυτοπεποίθηση δεν είναι μία μαγική σούπερ δύναμη που θα την αποκτήσεις μέσα σε μία μέρα. Κάνοντας μικρά βήματα EveryDay που θα σε βοηθήσουν να αγαπήσεις τον εαυτό σου και τις ιδιαιτερότητες που σε κάνουν μοναδική, να είσαι σίγουρη πως σύντομα θα δείχνεις και εσύ το ίδιο cool και άνετη όπως οι αγαπημένες σου celebrities!

Όπως και να ‘χει, stay tuned φίλη μου γιατί σου ετοιμάζουμε πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα!

Article bottom box

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved