Περίοδος και γυμναστική: Ξέρουμε πώς θα παραμείνεις fit και γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Ακόμα και όταν έχεις περίοδο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να στερείσαι τα πολλαπλά οφέλη και την απόλαυση που σου προσφέρει η γυμναστική

Όπως κάθε TeenQueen που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και εσύ δεν μπορείς να φανταστείς μία καθημερινότητα δίχως λίγα λεπτά φυσικής άσκησης. Οι προπονήσεις σου δεν είναι μόνο ένας τρόπος να κρατάς σε απόλυτη φόρμα το σώμα σου, αλλά και ένα μέσο για να βρίσκεσαι σε καλύτερη επαφή μαζί του, να το γνωρίζεις καλύτερα. Ειδικότερα τις ημέρες που αισθάνεσαι ένταση και άγχος εξαιτίας των υποχρεώσεων, ένα ζευγάρι ακουστικά που θα παίζει την αγαπημένη σου playlist και μερικά λεπτά χαλαρό τρέξιμο στο γήπεδο της γειτονιάς σου, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να βρεις ξανά την ισορροπία σου.

Ακόμα και όταν έχεις περίοδο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να στερείσαι τα πολλαπλά οφέλη και την απόλαυση που σου προσφέρει η γυμναστική. Ναι, υπάρχουν αμέτρητοι «μύθοι» που ισχυρίζονται πως η φυσική άσκηση μπορεί να επηρεάσει την περίοδο, όμως καλό θα ήταν να μην πιστεύεις κανέναν από αυτούς. Η ήπια άσκηση, μόνο θετικά μπορεί να επηρεάσει την περίοδό σου, αφού θα σε ανακουφίσει από ενοχλητικά συμπτώματα, όπως είναι οι πόνοι στη μέση, η κατακράτηση υγρών και το φούσκωμα, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στη διάθεσή σου, η οποία λόγω περιόδου πιθανότατα δεν είναι στα καλύτερά της.

Ακριβώς για αυτό, τις ημέρες της περιόδου σου αξίζει να επενδύσεις ακόμη περισσότερο στη φυσική άσκηση, προσθέτοντας βέβαια στον εξοπλισμό των προπονήσεων σου, τις καινοτόμες σερβιέτες EveryDay οι οποίες χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, θα σου χαρίζουν αξεπέραστη προστασία και υγιεινή φροντίδα κατά τη διάρκεια του workout σου. Εάν δεν τις έχεις ήδη δοκιμάσει, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις σερβιέτες EveryDay Hyperdry XL οι οποίες χάρη στο υπερ-απορροφητικό τους κάλυμμα, το extra μήκος τους και το διπλό σύστημα ασπίδων προστασίας, εξασφαλίζουν την XL προστασία που χρειάζεσαι!

Θα βελτιώσει σημαντικά τη διάθεσή σου

Εάν είσαι και εσύ μία από εμάς, που η διάθεσή μας μεταβάλλεται ραγδαία πριν την έναρξη της περιόδου αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής, τότε είναι σημαντικό να προκαλέσεις με φυσικό τρόπο την παραγωγή ενδορφινών στον εγκέφαλό σου, απολαμβάνοντας μία ολιγόλεπτη προπόνηση που ωφελεί το σώμα και το πνεύμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ενδορφίνες απελευθερώνονται στον νωτιαίο μυελό, όταν ασχολείσαι με μία δραστηριότητα ή κάνεις μία σκέψη που σου προκαλεί χαρά και ευχαρίστηση. Έτσι, με την άσκηση, θα έχεις τη δυνατότητα να καταπολεμήσεις τις ακεφιές και τα αδικαιολόγητα ξεσπάσματα της περιόδου, εξασκώντας συγχρόνως το σώμα σου και κάνοντας την κάθε μέρα να είναι μία WhiteDay γεμάτη χαρά και ενέργεια! Τι θα έλεγες να καλούσες και την κολλητή σου για… ενισχύσεις;

fit2

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για πιθανούς λεκέδες

Ένας από τους λόγους που αρκετές κοπέλες δεν παραμένουν συνεπείς στις προπονήσεις τους και επιμένουν να τις αποφεύγουν κατά τη διάρκεια της περιόδου, είναι η σκέψη πως οι κινήσεις των ασκήσεων σε συνδυασμό με την έντονή ροή, μπορεί να προκαλέσουν κάποια απρόβλεπτη διαρροή και συνεπώς, κάποιον ανεπιθύμητο λεκέ στα αγαπημένα τους ρούχα. Οι σερβιέτες EveryDay εφαρμόζουν ιδανικά στο εσώρουχο εξασφαλίζοντας σίγουρη προστασία. Επιπλέον, χάρη στη μοναδική ποικιλία τύπων και μεγεθών που διαθέτουν, είναι βέβαιο ότι θα βρεις την κατάλληλη EveryDay για εσένα. Εκείνη δηλαδή που ταιριάζει τέλεια στις δικές σου ανάγκες και σου προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να εκτελείς με αυτοπεποίθηση ακόμα και τις πιο απαιτητικές ασκήσεις. Επιπλέον, είναι σχεδιασμένες με υλικά ασφαλή και φιλικά προς το δέρμα, τα οποία έχουν ελεγχθεί και κατέχουν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

fit3

Κλείνοντας, μην ξεχνάς πως κανένα εμπόδιο δεν είναι αρκετά μεγάλο ή σημαντικό, ώστε να σε κρατήσει μακριά από τις δραστηριότητες που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και χαρά, όπως οι προπονήσεις σου! Άλλωστε, αυτές είναι που δίνουν στην καθημερινότητά σου ενδιαφέρον και σου επιτρέπουν να κάνεις XLerate your confidence και να είσαι όσο μπορείς πιο #RealEveryDay!

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο, stay tuned, γιατί σε περιμένουν πολλά ακόμη EveryDay Teen άρθρα, γύρω από τα θέματα που σε απασχολούν

Article bottom box

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved