Διαγωνισμός: Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το Gameathlon - Το απόλυτο gaming event της χρονιάς

Το Gameathlon ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του και το Teen Queen σε πάει σφαίρα στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do για να πας παίξεις ό,τι θες παρέα με έναν φίλο ή φίλη σου!

Το Gameathlon φέτος κλείνει 10 χρόνια και επιστρέφει στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do για ένα διήμερο γεμάτο gaming, τεχνολογία, board games, comics, cosplay και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς από ποπ κουλτούρα! Το Teen Queen δεν χάνει τέτοιες ευκαιρίες και σου χαρίζει διπλές προσκλήσεις, για σένα και έναν φίλο ή φίλη σου, για να πάτε μαζί και να λιώσετε στο gaming!

Το ακραία fun event για δύο ημέρες θα φιλοξενήσει booths, μαγαζιά, εκθέτες, cosplay, επιτραπέζια, indie εταιρείες και ένα μεγάλο artist alley. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις αγαπημένα σου προϊόντα από anime, ταινίες ή gaming τίτλους, να γνωρίσεις τα πιο γνωστά επιτραπέζια αλλά και τουρνουά καρτοπαιχνιδιών και γενικότερα να λιώσεις στο παιχνίδι, στα τουρνουά, να κάνεις βόλτα ή να συναντήσεις από κοντά τους αγαπημένους σου gaming & tech influencers!

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του #TeenQueengr και γίνε ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το Gameathlon 25 & 26 Φεβρουαρίου 2023 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, Φάληρο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό του Teen Queen ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow το @teenqueengr
  2. Follow τα @gameathlon
  3. Mention δύο φίλους σου στα σχόλια
https://www.instagram.com/p/Co9ncZ8NPm4
Όροι Διαγωνισμού Gameathlon

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved