Πώς θα πείσεις το αγόρι σου να βελτιώσει το στυλ του

Βρείτε το κάπου στην μέση 

Ξέρω ότι σε πολλές από εσάς δεν σας αρέσει το στυλ του αγοριού σας. Σας αρέσουν όλα πάνω του, εκτός από αυτό το κυριολεκτικά λιωμένο φούτερ, το οποίο το φοράει παντού και πάντα. Να μην συζητήσω για το μπουφάν που του πήρε η μαμά του για να μην κρυώνει. Βρες τον τρόπο να του τα πεις. Αν του μιλήσεις με άσχημο τρόπο δεν πρόκειται να τα βγάλει από πάνω του.

Πρώτη κίνηση θα του κάνεις δώρο ένα κομμάτι που αρέσει σε σένα. Μην είναι πολύ μακριά από τα γούστα του. Βρες το κάπου στην μέση. Όταν το φοράει θα του λες πόσο κούκλος είναι και πόσο του πάει.

Μετά άρχισε να του λες ότι μεγάλωσε για να του ψωνίζει η μαμά του και ότι μπορείτε να πηγαίνετε μαζί για ψώνια. Να ξέρεις στην αρχή θα τσακώνεστε. Προσπάθησε να τον επαινείς όταν δοκιμάζει κάτι που να σου αρέσει και να μην είσαι απόλυτη όταν δεν σου αρέσει. Μην προσπαθείς να επιβληθείς.

Σιγά σιγά θα αρχίζει να αλλάζει άποψη για το στυλ, γιατί θα έχει δοκιμάσει το διαφορετικό.

Πηγαίνετε μαζί να αγοράσετε παπούτσια. Είναι βασικό στοιχείο του στυλ και νομίζω πολλοί το χάνουν. Τα αγόρια ξέρουν μόνο τα αθλητικά. Για καλό παπούτσι έχουν ένα ζευγάρι που τους αγόρασε η μαμά τους για τον γάμο του ξαδέρφου τους. Συνήθως το συγκεκριμένο παπούτσι είναι εντελώς λάθος για την ηλικία τους. Μπορείς να του δείξεις και το ενδιάμεσο, το στιλάτο που θα είναι ιδανικό για την βόλτα σας ή για το club.

Θα επανέλθω με νεότερο άρθρο γιατί ήδη είπαμε πολλά. Δες τις παρακάτω φωτογραφίες για να εμπνευστείς. Στείλε μας αν έχεις κάποια απορία ( a.antoniadou@queen.dpg.gr )

Υ.Γ. Μην προσπαθήσεις να του αλλάξεις εντελώς στυλ στο κάτω κάτω έτσι τον ερωτεύτηκες. Είναι όμως κάποια βασικά πράγματα, τα οποία αν θες με τρόπο μπορείς να τα αλλάξεις.

Δες ακόμα Τι συμβαίνει όταν εκείνος θέλει να κρατήσει τη σχέση κρυφή στα social media

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved