Δοκιμάζω τις δημοφιλείς μάσκες ομορφιάς για ενυδάτωση, ακμή και μετά τον ήλιο

DIY μάσκες ομορφιάς από τα χεράκια μου!

Γεια σας κορίτσια μου, Επανήλθα με ένα βίντεο ομορφιάς. Το καλοκαίρι πρέπει να προστατευουμε το πρόσωπο μας πιο πολύ από κάθε εποχή. Ο ήλιος και η θάλασσα από την μία μας κάνουν καλό αλλά από την άλλη ταλαιπωρούν αρκετά το δέρμα μας.

Γι’ αυτό τον λόγο σας έφτιαξα τρεις μάσκες για να περιποιηθείτε το δέρμα σας χωρίς ουσιαστικά να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ. Τα περισσότερα συστατικά θα τα βρείτε στο σπίτι σας. Πάμε λοιπόν να δούμε τις μάσκες μια - μια.

Μάσκα λάμψης και ενυδάτωσης

Μπανάνα

Γιαούρτι

1 βιταμίνη Ε

Το γιαούρτι ενυδατώνει και καταπραΰνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς του δέρματος ενώ το έλαιο της βιταμίνης Ε προστατεύει από την ακτινοβολία του ηλίου και είναι αντιφλεγμονώδες. Η μπανάνα μας προσφέρει με την σειρά της την λάμψη που όλες θέλουμε.

After sun

Aloe vera

Coconut oil

Πράσινο τσάι

Και τα τρία συστατικά καταπραΰνουν και επουλώνουν δραστικά τα καψίματα και τους ερεθισμούς από τoν ήλιο. Ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα και μπορείς να το εφαρμόσεις σε όλο το σώμα.

Μάσκα για την ακμή

Κανέλα

Μέλι

Ο συνδυασμός αυτών των σύο συστατικών δρα ενάντια στα σπυράκια, καθαρίζοντας τους ρύπους της ατμόσφαιρας που συσσωρεύονται στην επιδερμίδα. Το μέλι και η κανέλα έχουν αντιβακτηριακές ιδιότητες που σταματούν την εξάπλωση των βακτηρίων. Το μέλι επίσης θα σου προσφέρει και την επιθυμητή ενυδάτωση που χρειάζεται το πρόσωπο σου το καλοκαίρι.

Δες στο βίντεο που ακαλουθεί πώς θα φτιάξεις τις παραπάνω μάσκες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved