6+1 τσάντες που πρέπει σίγουρα να έχεις στην συλλογή σου

Οι τσάντες που πρέπει να έχεις το 2019

Διαλέξαμε τις πιο μοδάτες τσάντες της σεζόν και είμαστε σίγουρες ότι θα σας αρέσουν και θα σας βολέψουν απίστευτα. Κρατώντας τις συγκεκριμένες τσάντες να είσαι σίγουρη ότι θα είσαι η πιο ενημερωμένη από όλες.

Wave Chains

To λουράκι πλέον δεν είναι απλή υπόθεση. H αλυσίδα με μεγάλους κρίκους είναι μεγάλη τάση και είναι ένα κόσμημα για την τσάντα.

wave chain migato

To χρώμα της χρονιάς

Το καφέ χρώμα στους τόνους του φθινοπωρινού φύλου είναι must . Μπορείς να επιλέξεις ότι σχέδιο σε βολεύει : σακίδιο πλάτης, τσάντα χειρός ακόμα και tote.

funky buddha καφέ copy

Belt bag

Είναι μια τάση που μας έχει τραβήξει την προσοχή από πέρσι. Είναι πολύ βολική αλλά και πολύ στιλάτη.

belt migato

Super Tote

Επιτέλους έγιναν μόδα. Πόσες tote έχουμε και φοβόμαστε να τις βάλουμε για να μην καταστρέψουμε το look. Τώρα μπορείς να τις φορέσεις άφοβα.

tote nak

Σακίδιο πλάτης

Μπορείς να επιλέξεις ένα σακίδιο πλάτης με άποψη. Σου έχουμε και ιδέα : αντικατέστησε την σχολική τσάντα με ένα σακίδιο πλάτης που σε εκφράζει περισσότερο και θα σε βολέψει και στις βόλτες σου.

backbag migato

Saddle bags

Μας ταξιδεύει στην άγρια δύση και μας μεταδίδει το δυναμισμό και την ζωντάνια που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας. Συνδυάζεται υπέροχα με καουμπόικες μπότες

saddle cromia copy copy

Bραδινά τσαντάκια εμπνευσμένα από τα 90ς

Ότι καλύτερο για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

forever 21 night bag

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά σχέδια σε οποιαδήποτε κατηγορία επιλέξεις. Ανάλογα με το στυλ σου επέλεξε την πιο σωστή τσάντα.

Δες ακόμα Τα πιο μοδάτα sneakers από 15 ευρώ μόνο για να διαλέξεις

Δες και άλλες επιλογές παρακάτω

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved