Ώρες αγωνίας για την Ariana Grande: Ο πρώην αρραβωνιαστικός της απείλησε να αυτοκτονήσει

Απίστευτες καταστάσεις που δημοσιοποιήθηκαν στα social

Όσα έλαβαν χώρα χτες βράδυ με πρωταγωνιστές την Ariana Grande, τον πρώην αρραβωνιαστικό της Pete Davidson αλλά και την ανάμειξη του Kanye West και μάλιστα δημόσια, ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Αρχικά, η Grande αποφάσισε μέσω Twitter να πάρει θέση στην κόντρα Kanye West και Drake κάνοντας χιούμορ πάνω στο θέμα ψυχικής υγείας του Kanye, κάτι που φυσικά και ενόχλησε τον σύζυγο της Kim Kardashian.

Η Ariana ζήτησε από τον Κanye και τον Drake να έχουν καλή συμπεριφορά για να ακουστεί το νέο της τραγούδι και μετά μπορούν και πάλι να αρρωστήσουν. Ναι ναι, αυτό το άστοχο σχόλιο άφησε η Grande σε tweet που αργότερα διέγραψε.



Φυσικά και ο Kanye δεν πήρε καθόλου καλά το σχόλιο αυτό και αντέδρασε άμεσα. Η Ariana ζήτησε μεν συγνώμη και απολογήθηκε που μίλησε τόσο επιφανειακά για το πρόβλημα ψυχικής υγείας του West. Αυτό που δεν ήξερε ήταν πως ο μέχρι τον προηγούμενο μήνα αρραβωνιαστικός της Pete, θα έπαιρνε το μέρος του Kanye δίνοντας του συγχαριτήρια που μίλησε δημόσια για το πρόβλημα ψυχικής του υγείας. Κι όχι μόνο. Λίγες ώρες αργότερα, ένα post του Davidson το οποίο έσπευσε να διαγράψει έκανε τους πάντες να φοβηθούν πως ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει.

«Δεν θέλω να είμαι στον πλανήτη γη άλλο. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μείνω εδώ αλλά δεν θέλω. Δεν ξέρω πόσο μπορώ να αντέξω. Εγώ έδωσα μόνο αγάπη. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα».



Αμέσως μετά το μήνυμα του Pete, υπήρξε κινητοποίηση από fans του που καλούσαν την αστυνομία και ζητούσαν να τσεκάρουν οι αρχές το σπίτι και την δουλειά του Pete, πολλά μηνύματα έστειλε στον Davidson και ο ηθοποιός John Kryer από το 2and a half men ενώ δράση ανέλαβε και η Ariana που με μηνύματα στο twitter ςεημέρωνε τον Davdison πως είναι κάτω από το σπίτι του:

«Είμαι κάτω και δεν θα πάω πουθενά μέχρι να δω αν χρειάζεσαι κάτι. Ξέρω ότι έχεις όποιον χρειάζεσαι και δεν είμαι εγώ αλλά αν με χρειάζεσαι είμαι κι εγώ εδώ».


Σύμφωνα με τους Times, το δράμα έληξε όταν ο Davidson επιβεβαιώθηκε από τις αρχές πως είναι καλά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved