Είναι γεγονός! Η τραγουδίστρια απαντά στη φήμη πως ο γάμος της ήταν ψεύτικος

Και δεν ήταν και πολύ ευγενική

Ένας ακόμη χωρισμός πραγματοποιήθηκε στο Hollywood πριν από μία εβδομάδα και η star μιλάει πρώτη φορά γι’ αυτό, διαψεύδοντας κατηγορηματικά μία φήμη που κυκλοφόρησε και την έκανε έξαλλη. Η 26χρονη τραγουδίστρια και μαμά ενός μικρού κοριτσιού (γέννησε πριν από πέντε μήνες) απάντησε στις φήμες για τη σχέση της και δεν ήταν και πολύ ευγενική.

Η Cardi B και ο Offset χώρισαν την προηγούμενη εβδομάδα μετά από πληροφορίες που ήθελαν τον σύζυγό της να την έχει απατήσει, κι εκείνη πήρε πρώτη φορά θέση για το συμβάν, μιλώντας σε ένα Instagram live video.

«Έμαθα πολλά», ανέφερε η Cardi στους fans της. «Δεν γνωρίζω πολλά για τη μουσική βιομηχανία και ξέρετε, ο σύζυγός μου με βοήθησε. Με έκανε πιο σοφή. Με άφησε να ανοίξω τα μάτια μου σε πολλά πράγματα, και παρόλο που δεν είμαστε πια μαζί, έμαθα πολλά. Απλά μισώ τον τρόπο που οι άνθρωποι λένε ότι προσπαθούμε και το κάνουμε αυτό για δημοσιότητα», δήλωσε η Cardi. «Νομίζετε ότι θέλουμε να προβάλουμε τη ζωή μας γιατί; Τι κερδίζουμε από τη δημοσιότητα; Τίποτα!

Έχω ακούσει άτομα να λένε πως η σχέση μου ήταν ψεύτικη. Υπάρχουν ορισμένα σίγουρα πράγματα που ονομάζονται αγάπη. Ο άνθρωποι ερωτεύονται, έτσι και η σχέση μου δεν ήταν ποτέ ψεύτικη. Συνάντησα τον Offset, του έδωσα μια ευκαιρία και ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλο. Ποτέ δεν κάναμε τίποτα για τη δημοσιότητα. Νομίζεις πως έμεινα έγκυος για πλάκα; Θα μπορούσα να καταστρέψω την καριέρα μου για την δημοσιότητα».

Τουλάχιστον τα είπε και ξεθύμανε!

Διάβασε ακόμη: Ευχάριστα νέα! Η τραγουδίστρια είναι και πάλι ερωτευμένη κι αυτός είναι ο νέος της αγαπημένος

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved