Endgame: Το πρώτο τρέιλερ των Avengers κυκλοφόρησε κι έχει σπάσει ήδη τα ρεκόρ

Ποιος περιμένει ως τον Απρίλιο;

Τον περασμένο Μάιο παρακολουθήσαμε στον κινηματογράφο το πρώτο μέρος του τελευταίας ταινίας των Avengers, η οποία δεν θα στο κρύψουμε, μας στεναχώρησε πολύ. Βλέπεις ο Thanos έκανε πράξη αυτό που ήθελε, aka να αφανίσει το 50% του πληθυσμού, και σε αυτό τον βοήθησαν οι λίθοι της αιωνιότητας που έψαχνε τόσο καιρό.

Στο τέλος της ταινίας είδαμε πως πεθαίνουν ο στρατιώτης του χειμώνα, ο Black Panther, o Vision, η Scarlet Witch, ο War Machine, ο Spider-Man και ο αγαπημένος Doctor Strange, τον οποίο ενσαρκώνει ο Benedict Cumberbatch. Κι ενώ όλοι περιμένουμε με αγωνία τι θα συμβεί τελικά και αν οι super ήρωες έχουν όντως πεθάνει, έρχεται το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης ταινίας, που έχει τίτλο «Endgame». Και εκεί παγώνουμε.

Στο Avengers 4 θα δούμε τι θα κάνουν οι εναπομείναντες εκδικητές προκειμένου να καταστρέψουν τον Thanos και το τρέιλερ μας έχει απλά ανατριχιάσει. Το καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος. Σύμφωνα με την εταιρεία The Walt Disney, η οποία έχει στην κατοχή της τη Marvel Studios, ανακοίνωσε πως το τρέιλερ των Avengers μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες συγκέντρωσε 289 εκατομμύρια προβολές, και πέρασε μπροστά από το τρέιλερ του Infinity War (της προηγούμενης ταινίας) κατά 50 εκατομμύρια views παραπάνω.

Δεν σε κρατάμε άλλο σε αγωνία, αν δεν το είδες, το βίντεο σε περιμένει εδώ από κάτω. Υπομονή μέχρι τον Απρίλιο!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved