Η Bella Hadid αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε ποτέ σε fashion show (video)

Ίσως ανατριχιάσεις κι εσύ λίγο

Το modeling πολλές φορές μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνο από αυτό που ενδεχομένως φαντάζεσαι, και η Bella Hadid αυτό ακριβώς μας αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Αν μέχρι τώρα πίστευες πως τα μοντέλα δεν έχουν τις δικές τους δύσκολες στιγμές έκανες λάθος, και η νεαρή καλλονή έχει αποδείξεις γι΄αυτό.

Στις 26 Νοεμβρίου η 22χρονη ήταν καλεσμένη σε event της Tag Heuer στη Μαλαισία και εκεί μπροστά στη δημοσιογράφο και στον κόσμο αποκάλυψε και μοιράστηκε την τρομακτική της ιστορία. Η ρεπόρτερ τη ρώτησε ποια ήταν και αν είχε ποτέ κάποια δύσκολη στιγμή σε catwalk, και η Bella θυμήθηκε μία πασαρέλα της, στην οποία έπρεπε να βγει γρήγορα και χάλασε το φόρεμα της, με αποτέλεσμα να της βαλουν ένα φερμουάρ, στο οποίο όσο το έραβαν την τραυμάτιζαν παράλληλα.

Η ίδια η Bella ανέφερε, πως είχε ματώσει και είχε φανεί στο φόρεμα της, ωστόσο εκείνη έπρεπε να συνεχίσει την πασαρέλα της σαν επαγγελματίας και σα να μη συμβαίνει τίποτα απολύτως. Και μπορεί να πονούσε πολύ όμως αυτό έπρεπε να κάνει, κάτι που τελικά λειτούργησε, όσο επώδυνο και δύσκολο και αν ήταν.

Εμείς πάντως στη θέση της, ίσως να μην τα καταφέρναμε τόσο καλά. Δες το βίντεο παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/Bqp3m-slt8B/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved