Ο πιο απρόσμενος χωρισμός στην ιστορία της showbiz, είναι σίγουρα αυτός

Πέσαμε από τα σύννεφα

Στις αρχές του 2018 η γνωστή star μας έδειχνε μέσα από το Instagram account της, το πανάκριβο δαχτυλίδι της, με το οποίο ο καλός της της έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου. Λίγους μήνες αργότερα κανόνιζαν τον υπερπολυτελή και υπέρλαμπρο γάμο τους, και ξαφνικά το πλήρες κενό.

Η διάσημη κληρονόμος χώρισε κι εμείς έχουμε μείνει και πάλι με το στόμα ανοιχτό με αυτόν τον απρόσμενο, αν μη τι άλλο χωρισμό. Η Paris Hilton και ο Chris Zylka πήραν απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους, με αποτέλεσμα να μπαίνει ένα πρόωρο «Χ» σε αυτόν τον αρραβώνα.

47B395CF00000578 5228913 image a 64 1514909545200

Το Just Jared αναφέρει μάλιστα πως το διάσημο ζευγάρι που τόσο επιδείκνυε τον έρωτά του έχει χωρίσει από τις αρχές Νοέμβρη, ενώ η απόφαση για τη μη πραγματοποίηση του γάμου τους έχει παρθεί από τις αρχές του φθινοπώρου. Όπως και να ‘χει ήταν ένας χωρισμός που δεν περιμέναμε, ειδικά αν σκεφτείς πως μόνο το δαχτυλίδι που της αγόρασε κόστιζε 2 εκατομμύρια δολάρια.

Κρίμα γιατί είχαμε πιστέψει πως αυτό το κορίτσι επιτέλους θα νοικοκυρευτεί. Αν μάλιστα ρίξεις και μία ματιά στο Instagram account της, θα δεις πως έχει διαγράψει όλες τους τις φωτογραφίες.

Δες φωτογραφίες τους παρακάτω στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved