Σου αρέσουν οι κοκκινομάλληδες; Aν πεις όχι τότε δεν έχεις δει ακόμα τον πρωταγωνιστή του Riverdale!

O 21χρονος K.J. Apa από τη Νέα Ζηλανδία είναι το next big thing του Hollywood και βλέποντάς τον καταλαβαίνουμε το γιατί.

H σειρά του Netflix, Riverdale, είναι ένα εφηβικό δράμα που βασίζεται στους χαρακτήρες του κλασικού κόμικ «Archie». Έχοντας ξεκινήσει να προβάλλεται από το 2016 και ενώ διανύει ήδη την Τρίτη του επιτυχημένη σεζόν είναι φυσικό εκατομμύρια έφηβες (και μη) σε ολόκληρο τον πλανήτη να έχουν ταυτιστεί με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στην τηλεοπτική όμως αναπαράσταση της γνωστής ιστορίας του Archie, της Veronica και της Betty, οι χαρακτήρες είναι πιο σκοτεινοί και sexy, η βασική πλοκή διαδραματίζεται γύρω από μία δολοφονία και ο Archie Andrews είναι κάτι παραπάνω από το μονοδιάστατο, καλό παιδί που διαβάζαμε στα βιβλία.

Ο ταλαντούχος K. J. Apa από τη Νέα Ζηλανδία έχει κόκκινα μαλλιά, θανατηφόρους κοιλιακούς, είναι μόλις 21 ετών και το Hollywood παραμιλάει ήδη τόσο με τις υποκριτικές του δυνατότητες όσο και με το hot παρουσιαστικό του. Από την παρακάτω gallery θα τον γνωρίσεις και εσύ καλύτερα και σε περίπτωση που δεν έχεις αρχίσει ακόμα να βλέπεις το Riverdale, μόλις σου βρήκαμε τι πρέπει να κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

https://www.instagram.com/p/BkluUGoAAPM/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved