You’re a wizard Harry! Tα νέα Vans x Harry Potter είναι εδώ και ετοιμάζονται να σε μαγέψουν!

Η συλλογή, που μπορείς να τη δεις ολόκληρη εδώ, είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα!

FA19 Classics VN0A4BV4VXQ ERA HARRYPOTTER SLYTHERIN Black Elevated Macro1
FA19 Classics VN0A4BV3V90 CLASSICSLIPON HARRYPOTTER HUFFLEPUFF Black Elevated Macro
FA19 Classics VN0A2Z5IV4U AUTHENTIC HARRYPOTTER RAVENCLAW Checkerboard
FA19 Classics HarryPotter Gryffindor Collection

Όπως έκανε η Vans με το skateboarding, έτσι και η σειρά Harry Potter της J.K. Rowling πήρε ένα πολύ εξειδικευμένο θέμα που αφορούσε στην φαντασία και την απόδραση και το έκανε δημοφιλές και ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο. Με πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια πωλήσεις βιβλίων παγκοσμίως σε περισσότερες από 79 γλώσσες και μία σειρά κινηματογραφικών ταινιών που έχει κερδίσει το δεύτερο υψηλότερο ποσό στην ιστορία ($7,7 δισεκατομμύρια), ο Harry Potter αποτελεί αξιοσέβαστο παγκόσμιο πολιτιστικό φαινόμενο. Όπως ακριβώς η Vans, έτσι και ο Harry Potter ξεπερνά τις γενιές και τα σύνορα. Η Vans εισέρχεται στον κόσμο της μαγείας του Harry Potter δημιουργώντας την πρώτη συλλογή υποδημάτων της σειράς. Είτε είσαι goofy είτε regular, είτε είσαι με το Gryffindor είτε με το Slytherin -το Καπέλο της Επιλογής δεν έχει τόσο σημασία σε ποιο κοιτώνα σε τοποθέτησε- η συλλογή ρούχων και παπουτσιών Vans x Harry Potter απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της Vans και του Κόσμου των Μάγων.

Slytherin
Σχεδιασμένα με έμπνευση από το όνομα και τα χαρακτηριστικά του κάθε οίκου της Σχολής Hogwarts για Μαγείες και Ξόρκια, η Vans κυκλοφορεί τέσσερις αποκλειστικούς χρωματικούς συνδυασμούς σε τέσσερα από τα κλασικά μοντέλα της -το Sk8-Hi για τον οίκο Gryffindor, το μοντέλο Era για τον Slytherin, το Authentic για τον Ravenclaw και το κλασικό Slip-On για τον Hufflepuff. Το μοντέλο ComfyCush Era επίσης, έχει θεματική τις πλασματικές εφημερίδες της ταινίας και σε αυτό αποτυπώνονται τα γραφικά του δημοσιογραφικού χαρτιού της Daily Prophet.

Hufflepuff
Τα στυλ των υποδημάτων συμπληρώνονται από μια επιλογή ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων που είναι, αντίστοιχα, εμπνευσμένα από τους τέσσερις οίκους του Hogwarts, ενώ παράλληλα αναφέρονται και οι μυθιστορηματικοί τίτλοι της σειράς που αναβιώνουν και το back-to-school vibe. Highlights της ανδρικής συλλογής αποτελούν το Old Skool σακίδιο στα χρώματα του Gryffindor, το μαύρο jacket με το σήμα των Κλήρων του Θανάτου και το λευκό Harry Potter hoodie με τους 4 οίκους.

Ravenclaw
Η συλλογή γυναικείων ενδυμάτων αποτελείται από ένα crop μακριμάνικο σε tie dye print- που δίνει την αίσθηση δίχρωμου συννέφου- με το σήμα από τους Κλήρους του Θανάτου σε γυαλιστερό print στην μπροστινή πλευρά και ένα θεματικό Backpack Dark Arts φτιαγμένο από ανθεκτικό nylon με το κινούμενο ραβδί των Death Eaters (ένα γκρουπ μάγων και μαγισσών, με επικεφαλής τον σκοτεινό μάγο Lord Voldemort, που επιδιώκει να εξαλείψει όλους τους Mugglers) σε ανακλαστικό σχέδιο και το logo του Harry Potter σε patch.
Η συλλογή Vans x Harry Potter είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στο Nicosia Mall, στο official corner της Vans στο Attica City Link και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από χθες, 7 Ιουνίου.

Gryffindor
Ιnfo: Παράλληλα, η Vans παρουσιάζει ένα μοναδικό Vans x Harry Potter pop-up store της συλλογής, στο Color Skates, 7-30 Ιουνίου, για τους λάτρεις των ιστοριών του Χάρι Πότερ. Το pop-up store, στο οποίο διατίθεται η συλλογή, δημιουργήθηκε με έμπνευση από τον μαγικό και φανταστικό κόσμο του Harry Potter αλλά και από τα χαρακτηριστικά του κάθε οίκου της Σχολής Hogwarts για Μαγείες και Ξόρκια.

Color Skates: Πρωτογένους 5, Ψυρρή || 7-30 Ιουνίου
https://www.facebook.com/color.skates/
https://www.instagram.com/color_skates/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved