Ξέρεις πώς κοιμάσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου; Τι δείχνει ο ύπνος σου τελικά;

Τελικά ποια ζώδια βλέπουν άσχημα όνειρα και ποια κοιμούνται σαν πουλάκια;

Kάθε ζώδιο έχει διαφορετικές συνήθειες στον ύπνο. Πέρα από τη στάση του σώματος που παίρνει καθένας για να κοιμηθεί, έχει κι άλλα στοιχεία που το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Άλλο ζώδιο κοιμάται καλύτερα όταν το πάρουν αγκαλιά, άλλο ξαγρυπνά, άλλο βασανίζεται από άσχημα όνειρα κι άλλο απλά πέφτει στο κρεβάτι του και

Το δικό σου πώς κοιμάται; Διάβασε παρακάτω και θα το μάθεις:

Κριός
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο υπερκινητικό και έχει συχνά προβλήματα ύπνου. Τα όνειρά του είναι έντονα και ζωντανά, ενώ είναι πολύ δύσκολο να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί γρήγορα. Πολλές φορές κοιμάται και ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως επίσης ξενυχτάει πολύ και πηγαίνει αργά στο κρεβάτι.

Ταύρος
Ο ύπνος του Ταύρου μπορεί να είναι ανήσυχος, αν δεν νιώθει άνετα. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στο περιβάλλον του κι έχει την τάση να κοιμάται πολύ και να χουζουρεύει στο κρεβάτι. Βλέπει συνήθως σημαδιακά όνειρα και κοιμάται καλύτερα με παρέα.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος μπορεί να επιβιώσει με ελάχιστες ώρες ύπνου, αλλά συνήθως τις αναπληρώνει κάποια άσχετη στιγμή της ημέρας. Το μυαλό του είναι συνέχεια σε υπερδιέγερση, έτσι ποτέ δεν κοιμάται εύκολα. Αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου θεωρούν τον ύπνο χάσιμο χρόνου και την αϋπνία παραγωγική...

Καρκίνος
Ο Καρκίνος μπορεί να έχει ανήσυχο ύπνο, επειδή είναι πιθανό να υποφέρει συχνά από εφιάλτες. Οι ώρες που πέφτει να κοιμηθεί δεν είναι σταθερές, επειδή συγκεντρώνει όλα τα προβλήματα της ημέρας στο κεφάλι του και να τα ξανασκέφτεται. Η πιο συνηθισμένη στάση ύπνου του είναι η εμβρυακή.

Λέων
Οι περισσότεροι Λέοντες συνηθίζουν να κοιμούνται ανάσκελα και ο ύπνος τους παίρνει αρκετά εύκολα, εκτός αν είναι πολύ αγχωμένοι. Τους αρέσει να ξαπλώνουν στο κρεβάτι και να κοιμούνται ανάμεσα σε πολυτελή και αισθησιακά σεντόνια και σκεπάσματα. Τα όνειρά τους συχνά είναι με κρυφά νοήματα ή προφητικά.

Παρθένος
Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δεν μπορούν να κοιμηθούν, αν είναι στρεσαρισμένα ή σε ένα ακατάστατο ή γεμάτο ένταση περιβάλλον. Η χρόνια συνήθειά τους να σκέφτονται πολύ και να αναλύουν το κάθε τι, καθιστά δύσκολο το να ηρεμήσουν πριν κοιμηθούν. Λειτουργούν πιο καλά όταν έχουν ένα «πρόγραμμα ύπνου».

Δες τα υπόλοιπα ζώδια στην παρακάτω gallery

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved