O γιος του Will Smith σχεδίασε τα ρούχα που θα θες να φορέσεις... τώρα!

Σε συνεργασία με το brand G-Star RAW, ο 20χρονος Jaden Smith, ξεδιπλώνει το σχεδιαστικό του ταλέντο.

Η G-Star RAW παρουσίασε την συλλογή Forces of Nature, μια σειρά από βιώσιμα ρούχα σχεδιασμένα από τον Jaden Smith. Η Aleali May (fashion & lifestyle blogger στην Αμερική) και οι The Skate Kitchen (ομάδα skate με βάση την Νέα Υόρκη), ως μέλη της G-Star Raw ομάδας, γιόρτασαν το λανσάρισμα της συλλογής, που πραγματοποιήθηκε στο Hyperfest, μέσα από ένα πολιτιστικό γεγονός με επίκεντρο την δημιουργικότητα και την μόδα.

Αφιερωμένα στην ομορφιά και τη δύναμη της φύσης, όλα τα κομμάτια της συλλογής Forces of Nature έχουν δημιουργηθεί από βιώσιμα υλικά με σχεδιαστικές καινοτομίες που αναπτύχθηκαν από τη G-Star RAW, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου υφάσματος denim Cradle to Cradle Gold Level Certified™.

G Star RAW 37 2d 5bbb216693ce31538990438
G Star RAW 38 50 5bbb2165a39e81538990437

Ο Jaden δήλωσε: “H G-Star βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της denim τεχνολογίας και βιώσιμου denim, και αυτός είναι ο λόγος που θέλησα να συνεργαστώ μαζί τους. Από την αρχή της διαδικασίας, από το ύφασμα denim, τα πλυσίματα, το νερό που ξαναχρησιμοποιήθηκε και ανακυκλώθηκε, μέχρι τις βαφές- όλα αυτά τα στοιχεία με έκαναν να αποφασίσω να συνεργαστώ με την G-Star.” Η συλλογή, όπως θα δεις και στην γκάλερί μας, περιλαμβάνει τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς και μοτίβα.

G Star RAW 39 03 5bbb2163c3c4a1538990435

ΝΕΡΟ - Μπλε
Αυτό το τμήμα της συλλογής απεικονίζει την δύναμη του νερού - χρησιμοποιώντας το πρώτο παγκοσμίως Cradle to Cradle Certified ™ Gold G-Star ύφασμα Denim, του οποίου η χημεία παρουσιάζει 0 κίνδυνο για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Το denim αποτελείται από 100% βιολογικό βαμβάκι και διαθέτει την καθαρότερη τεχνολογία indigo, η οποία χρησιμοποιεί 70% λιγότερα χημικά, δεν απαιτεί άλατα και δεν έχει διμερές προϊόν άλατος, αφήνοντας έτσι καθαρό και ανακυκλώσιμο νερό.

G Star RAW 40 80 5bbb21626185d1538990434

ΓΗ - Εκρού
Η ιστορία του εκρού αντιπροσωπεύει τη γη και τα πλάσματά της και πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας μόνο ακατέργαστο οργανικό βαμβάκι και κανένα είδος βαφής, καθιστώντας το ύφασμα εξαιρετικά βιώσιμο και ανακυκλώσιμο.

ΕΚΛΕΙΨΗ - Μαύρο
Αυτός ο χρωματισμός παρουσιάζει την έκλειψη, ένα από τα πιο δραματικά γεγονότα της φύσης και είναι κατασκευασμένο από το πιο βιώσιμο μαύρο denim που αναπτύχθηκε ποτέ από την G-Star. Αντιπροσωπεύει την ολιστική προσέγγιση της μάρκας στο σχεδιασμό των υφασμάτων, χρησιμοποιώντας ίνες από 100% οργανικό βαμβάκι και μαύρη βαφή φιλική προς το περιβάλλον. Με την εφαρμογή μιας συγκεκριμένης τεχνολογίας βαφής, η G-Star εξοικονομεί 52% νερό, 65% ενέργεια, 71% CO2 και 14% χημικά, σε σύγκριση με το συμβατικό μαύρο denim.

Εκτός από τα denim κομμάτια, και οι τρεις χρωματισμοί διαθέτουν μπλουζάκια και φούτερ, που έχουν κατασκευαστεί με βιολογικό βαμβάκι. Τα είδη αυτά εκτυπώθηκαν ψηφιακά, με την πλεόν βιώσιμη διαδικασία εκτύπωσης που υπάρχει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved