Η τρομακτική αποκάλυψη της Sophie Turner του GoT για την ψυχική της υγεία στην εφηβεία

Μία συνέντευξη από καρδιάς

Το «Game of Thrones», πριν ακόμα τελειώσει, έχει αφήσει ιστορία και οι χαρακτήρες του αποτελούν αντικείμενο συζήτησης ακόμα κι όταν η σειρά δεν παίζει στην τηλεόραση κι ακόμα κι αν είναι για λόγο που δεν έχει καμία σχέση με το σόου. Η Sophie Turner είναι αυτήν τη στιγμή μία από τις πιο γνωστές πρωταγωνίστριες σειράς που έχουν περάσει ποτέ από την τηλεόραση κι αποκάλυψε ότι η συμμετοχή της στη σειρά κι ο,τι την ακολούθησε συνέβαλε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της όταν ήταν έφηβη.

Η τηλεοπτική Sansa Stark βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Dr. Phil, όπου αποκάλυψε ότι από τα 17 της χρόνια πάσχει από κατάθλιψη και η συμμετοχή της στο GoT και η φήμη και η συνεχής ενασχόληση των social media επηρέασε σημαντικά.

«Όλα ήταν καταπληκτικά και άρχισαν να πηγαίνουν άσχημα νομίζω όταν άρχισα να μπαίνω στην εφηβεία, πολύ μέσα στην εφηβεία, στα 17 μου χρόνια και ο μεταβολισμός μου γινόταν πολύ πιο αργός και έπαιρνα βάρος. Και μετά ήταν ο εξονυχιστικός έλεγχος των social media κι εκεί περίπου ήταν που με χτύπησε (η κατάθλιψη)»

Όταν ο Dr. Phil τη ρώτησε αν τα social media προκάλεσαν την κατάθλιψή της, εκείνη απάντησε:

«Νομίζω ότι συνέβαλε. Δε θα έλεγα ότι ήταν ο βασικός λόγος. Είναι κάποιου είδους χημική ανισορροπία, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι ήταν σαν ένας καταλύτης»

Η Sophie είπε, μάλιστα, ότι τα σχόλια που γράφονται την επηρεάζουν πολύ κι ότι τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να προσπαθεί να μην ασχολείται.

«Οι άνθρωποι έγραφαν πράγματα, όπως ‘Πωπω η Sansa πήρε 5 κιλά’ ‘Τι χρειάζεται η Sansa για να χάσει 5 κιλά’ ‘Η Sansa πάχυνε’. Υπήρχαν πολλά σχόλια για τα κιλά ή μπορεί να είχα δέρμα με σημάδια γιατί ήμουν έφηβη και είναι φυσιολογικό, και ήταν συνηθισμένο να έχω πολλά σχόλια σχετικά με το δέρμα μου και το βάρος μου και πώς δεν ήμουν καλή ηθοποιός και τέτοιου είδους πράγματα»

Όταν τα πολύμηνα γυρίσματα της σειράς σταματούσαν, η ηθοποιός δεν είχε όρεξη και κινητοποίηση να κάνει τίποτα. Ούτε το να βγει με τις κολλητές της τής δημιουργούσε επιθυμία κι έκλαιγε συνέχεια.

Στη συνέχεια, όταν ερωτήθηκε για το αν έχει ποτέ σκεφτεί την αυτοκτονία όσο βρισκόταν σε κατάθλιψη, αποκάλυψε:

«Ναι, το σκέφτηκα. Είναι περίεργο. Λέω ότι δε βρισκόμουν σε μεγάλη κατάθλιψη όταν ήμουν μικρή, αλλά σκεφτόμουν συχνά την αυτοκτονία όταν ήμουν μικρή. Δεν ξέρω γιατί, όμως. Μπορεί να είναι ένα περίεργο ενδιαφέρον που συνήθιζα να έχω, αλλά, ναι, το σκεφτόμουν. Δεν πιστεύω ότι ποτέ θα το έκανα. Δεν ξέρω»

Σήμερα, η διαφορά στην ψυχολογία της είναι φανερή κι η ηθοποιός φαίνεται να έχει αρχίσει να αγαπάει ουσιαστικά τον εαυτό της, γεγονός στο οποίο συνέβαλε η ψυχοθεραπεία που επέλεξε να κάνει, η υποστήριξη των δικών της ανθρώπων και, φυσικά, η αγάπη του αρραβωνιαστικού της, Joe Jonas. Δεν έκρυψε, μάλιστα, την επιθυμία της να ασχοληθεί πιο ενεργά με το θέμα της ψυχολογίας και να βοηθήσει άλλους με πολλούς τρόπους, όπως οι γραμμές υποστήριξης.

Δες όλη τη συνέντευξη της Sophie Turner στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: H αντίδραση της Emilia Clarke για το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones λέει πολλά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved