Ο πιο περιζήτητος εργένης της Αμερικής θέλει την Kendall Jenner

Και η Kim Kardashian εγκρίνει

Εντάξει, το ότι η Kendal Jenner είναι μία από τις πιο όμορφες διάσημες του κόσμου το ήξερες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η καριέρα της στον χώρο του modeling έχει απογειωθεί, έχοντας περπατήσει σε πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας, ενώ έχει γίνει και αγγελάκι της Victoria’s Secret. Στην παρούσα φάση της ζωής της φαίνεται να είναι μαζί με τον σταρ του NBA, Ben Simmons, με τον οποίο έχουν φωτογραφηθεί αρκετές φορές, όμως, το όμορφο μοντέλο έχει κλέψει την καρδιά κι ενός άλλου γνωστού αγοριού, που, μάλιστα, θεωρείται ο πιο περιζήτητος εργένης της Αμερικής.

Ποιος είναι αυτός;

Το Hollywood Life αναφέρει ότι ο αρθρογράφος Jonathan Van Meter έγραψε στην Αμερικανική Vogue ότι η Kendall αρέσει στον εγγονό του JFK, Jack Schlossberg (John Bouvier Kennedy «Jack» Schlossberg). Ο νεαρός είναι 26 χρονών, έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Yale και το 2017 ξεκίνησε στο τμήμα νομικής του Harvard.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι όταν ο δημοσιογράφος βρισκόταν μαζί με την Kim Kardashian για τη συνέντευξη που της έπαιρνε, κάποιο μέλος του συνεργείου ανέφερε τον ενθουσιασμό του Jack για την Kendall, αλλά και τη χαρά της Kim στην προοπτική μίας τέτοιας σχέσης. Η Kim, άλλωστε, πάντα έτρεφε θαυμασμό για την εκλιπούσα σύζυγο του JFK, Jacqueline Kennedy Onassis.

Προς το παρόν, όμως, δεν ξέρουμε αν το ενδιαφέρον είναι αμφίδρομο, καθώς η Kendall, αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται ούτως ή άλλως σε σχέση.

Μέχρι να μαθευτεί κάποια νέα πληροφορία, δες τον Jack Schlossberg στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Jenner Mani Rules! Tο ανοιξιάτικο manicure της Kendall είναι η νέα σου έμπνευση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved