Μας σόκαρε όλους η Ariana Grande: Τι ανησυχητικό έδειξε η αξονική εγκεφάλου της

Η νεαρή τραγουδίστρια υποφέρει ακόμα

H Ariana Grande έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη στους fans της που αφορά στην κατάσταση της υγείας της.
Η 25χρονη τραγουδίστρια μέσα από ένα story στο Instagram έδειξε το σύνδρομο μετατραυματικού στρες από το οποίο υποφέρει ακόμα και το πώς αυτό καταγράφεται και επηρεάζει τον εγκέφαλό της.

Η Grande έδειξε το πώς φαίνεται ένας υγιής εγκέφαλος και ένας εγκέφαλος μετά από τραυματικό στρες κι έπειτα μας απέδειξε πως και ο δικός της εγκέφαλος δείχνει ανησυχητικά σημάδια.
Αστείο και τρομακτικό χαρακτήρισε το γεγονός η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία θα είναι η πιο νέα τραγουδίστρια που θα ανοίξει ποτέ το φεστιβάλ της Coachella.

Η Grande έχει μιλήσει πολλές φορές για τον τρόμο και το στρες που βιώνει, ειδικά μετά την τρομοκρατική ενέργεια που έγινε στο Manchester το 2017 στη διάρκεια της συναυλίας της. Εξίσου τραυματική εμπειρία ήταν και ο θάνατος του πρώην αγαπημένου της Mac Millerμετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών ενώ η Ariana είδε και τον σύντομο αρραβώνα της με τον Pete Davidson να διαλύεται ξαφνικά.
Δεν μας προκαλεί εντύπωση πως το κοκτέιλ όλων αυτών των γεγονότων έχει τραυματίσει την Grande η οποία προσπαθεί να τα βγάλει πέρα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved