Ο Bieber δημοσίευσε την πιο άκυρη φωτογραφία και όλοι είδαμε την Selena σε αυτήν!

Θέλει ο Bieber να κρυφτεί και το Instagram δεν τον αφήνει

Το να θέλεις να αποφύγεις την πρώην σου στα χρόνια του Instagram μπορεί να γίνει σωστός πονοκέφαλος, ακόμα και για ονόματα όπως ο Justin Bieber.

Βλέπεις ο τραγουδιστής παλεύει τελευταία να κλείσει ή να αποδυναμώσει όλους εκείνους τους λογαριασμούς στα social media που κάνουν προπαγάνδα κατά της συζύγου του Hailey Bieber.

Τον περασμένο μήνα λοιπόν, σε μια προσπάθεια να κλείσει το στόμα σε όλους τους haters της Hailey που της στέλνουν μηνύματα πως η πρώην του Selena ήταν καλύτερη για εκείνον, ο Justin έκανε έκκληση στους fans του να πάψουν να ακολουθούν τέτοιους λογαριασμούς.

Και μόλις χθες, ο Bieber αποφάσισε να κάνει μια δημόσια επίθεση σε λογαριασμό που γράφει μόνο υβριστικά και κακά σχόλια για την Hailey. Έλα όμως που στο screenshot του λογαριασμού, είδαμε και τις προτροπές που κάνει το ίδιο το Instagram στον Justin για το ποιον ή καλύτερη ποια θα έπρεπε να ακολουθήσει...



Kαι μάντεψε! Αυτή είναι η Selena, γεγονός που γρήγορα έγινε viral και έφερε πάλι τον Bieber να κυνηγά το φάντασμα της πρώην του. Για την ιστορία, η μόνη διάδραση του Bieber με την Selena στο Instagram ήταν μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Gomez στο προφίλ της με μια φωτογραφία του τότε αγαπημένου της στο κεφάλι της για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του τον Μάρτιο του 2018.


https://www.instagram.com/p/Bfy8bGMAMs5/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Μετά από το post αυτό που είχε πάρει 9,1 εκατομμύρια Likes (η φωτογραφία παραμένει στο προφίλ της Gomez), το ζευγάρι χώρισε, η Selena έκανε μεταμόσχευση νεφρού, ο Bieber γνώρισε, αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε τελικά την Hailey κι από τότε όλος ο πλανήτης απλά την μισεί!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved