Birthday Girl! H Jojo Siwa είχε γενέθλια και το πάρτι ήταν «τρελό»

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα σε αφήσουν άφωνη

Θυμάσαι που το 2018 ξεκίνησε μία έχθρα μεταξύ του Justin Bieber και μίας νεαρής τραγουδίστριας, της Jojo Siwa; Ήταν τότε που η Jojo ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram με ένα αυτοκίνητό της βαμμένο με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και πάνω του τη φωτογραφία της, και ο τραγουδιστής έγραψε τρεις φορές το σχόλιο «Κάψε το». Επειδή, όπως καταλαβαίνεις, μετά έγινε ένας μικρός χαμός στα social, που πλέον μιλούσαν για προσωπική έχθρα, ο Justin απολογήθηκε στο Twitter και η Jojo δέχτηκε τη συγγνώμη του.

Τώρα, λοιπόν, η μικρή σταρ είχε γενέθλια για τα 16 της χρόνια και το πάρτι που έκανε ήταν τουλάχιστον τρελό. Στα άπειρα stories που έκανε στο Instagram έδειξε στο κοινό της ότι, όταν κάνει πάρτι, δεν αστειεύεται, και οι εορτασμοί που έκανε με τους δικούς της θα σε αφήσουν άφωνη.



Είχε τα πάντα, από περίεργα κι αστραφτερά φορέματα, μπάντες, κάμερες κι ένα καινούργιο αυτοκίνητο – δώρο για την εορτάζουσα για να έχει να βγάζει πολλές περισσότερες φωτογραφίες στο προφίλ της. Κάτι, βέβαια, μας λέει ότι ούτε αυτό πρόκειται να αρέσει στον Justin.





Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Ο Justin Bieber έγραψε ποίημα για την Hailey Baldwin και θα σε κάνει να λιώσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved