H Kendall Jenner ρώτησε την Kylie αυτό που όλοι ήθελαν να μάθουν

Η απάντηση ήρθε από την ίδια την Kylie

Πριν λίγες μέρες, η Kylie Jenner ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες βρίσκεται αγκαλιά με το αγόρι της, Travis Scott. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, το ζευγάρι δε δίστασε να μοιραστεί την αγάπη του με τον κόσμο, με τα σχόλια από τους εκατομμύρια followers της να έρχονται βροχή. Το πιο πετυχημένο, βέβαια, ήρθε από την αδερφή της, Kendall Jenner, η οποία -γνωστή για το χιούμορ της- ρώτησε αυτό που όλοι αναρωτιόμασταν.

Τι είναι αυτό; Μα, φυσικά, ποιος τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες. Ποιο άτομο ήταν εκεί, την ώρα που το διάσημο ζευγάρι βρισκόταν σε πιο ιδιαίτερες στιγμές. Η Kendall, πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Ποιος τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες; Αγαπώ κάποιον που κρατάει το φανάρι»

Η Kylie, τότε, απάντησε στην αδερφή της, λέγοντας:

«Self-timer, baby»

Το ζευγάρι πήγε ταξίδι για να αναζωπυρώσει τον έρωτά του και μία πηγή αποκάλυψε στο Αμερικάνικο People:

«Έμειναν σε μία βίλα στη θάλασσα και το απόλαυσαν πάρα πολύ. Είχαν μία νταντά, ώστε να έχουν βραδινά ραντεβού. Η Kylie δείχνει πολύ πιο χαρούμενη. Ο Travis θα είναι κοντά της για αρκετές εβδομάδες πριν συνεχίσει την περιοδεία του… Δείχνουν τέλεια μαζί. Ο Travis συνεχίζει να βάζει προτεραιότητα την Kylie. Έχει πολύ λίγα πλάνα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της περιοδείας και θα εστιάσει στην οικογένειά του»

Διάβασε επίσης: Μόνο με αυτόν τον τρόπο η Kylie Jenner θα συγχωρήσει την πρώην κολλητή της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved