Μόνο με αυτόν τον τρόπο η Kylie Jenner θα συγχωρήσει την πρώην κολλητή της

Και θα την αγαπήσεις λίγο περισσότερο γι' αυτό

Η όλη ιστορία με τη Kylie Jenner, την Jordyn Woods, την Khloe Kardashian και τον Tristan Thompson φαίνεται ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πέρα από το ότι η Khloe δεν μπορεί να ξεπεράσει την απιστία του συντρόφου της με την κολλητή της μικρής της αδερφής, η Kylie έχει χάσει μία επί χρόνια φίλη της, με την οποία, μάλιστα, έμεναν στο ίδιο σπίτι, αφού έδωσε στη Jordyn τον ξενώνα του σπιτιού της.

Ακριβώς επειδή δεν είναι έτοιμη να τη διαγράψει από τη ζωή της, κρατάει ακόμα το matching tattoo που είχαν κάνει και σκέφτεται τον τρόπο που θα μπορέσει να τη συγχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε πηγή στο Hollywood Life, μόνο αν νιώσει καλύτερα η Khloe και μπορέσει να το ξεπεράσει, θα είναι και πάλι φίλες. Πιο συγκεκριμένα, η πηγή είπε:

«Δεν είναι ακόμα έτοιμη να αφαιρέσει το tattoo, γιατί η Kylie δε θέλει να πιστέψει ότι όλα τελείωσαν μεταξύ εκείνης και της Jordyn. Αντίθετα, ελπίζει ότι με τον χρόνο, μόλις η Khloe έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τα πάντα, εκείνη και η Jordyn θα μπορούν να είναι κοντά ξανά»

«Η Kylie έχει ακόμα πολύ αγάπη στην καρδιά της για τη Jordyn. Δεν έχεις ένα τέτοιο δέσιμο, όπως αυτό που μοιράζονταν και απλά το κλείνεις. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μία μεγάλη απώλεια για την Kylie και υποφέρει»

Διάβασε επίσης: H Kylie Jenner περιμένει αγοράκι κι η απόδειξη βρίσκεται στο manicure που επέλεξε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved