Σοκ! Ποιο διάσημο μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner θέλει να αποχωρίσει από το σόου;

Την ξέρεις πολύ καλά

Το «Keeping Up With The Kardashians» είναι αυτήν τη στιγμή ένα από τα πιο εμπορικά show που υπάρχουν στην τηλεόραση, με τα διάσημα μέλη της οικογένειας να κερδίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια χάρη στην ύπαρξή του. Από το 2007 που ξεκίνησε να προβάλλεται, έχει δείξει στο κοινό και την παραμικρή λεπτομέρεια για τη ζωή κάθε μέλους που συμμετέχει και οι ίντριγκες και το δράμα που τους συνοδεύει έχει ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη.

Παρά την επιτυχία του σόου, ένα από τα πιο διάσημα μέλη του, σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Gossip, σκέφτεται να αποχωρίσει και δεν είναι άλλη από την αγαπημένη σου Kylie Jenner. Η σταρ, σύμφωνα με τη δήλωση πηγής στο Μέσο, δε θέλει να συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο KUWTK.

«Νιώθει ότι δε χρειάζεται πια καθόλου το σόου. Η Kylie πιστεύει ότι το KUWTK έχει τελειώσει την πορεία του. Είναι απλά τόσο απασχολημένη με τα Kylie Cosmetics που δεν έχει χρόνο για τις ατελείωτες ώρες που χρειάζονται τα γυρίσματα»

Αν πράγματι η Kylie αποχωρίσει από το σόου, δε θα αποτελέσει ιδιαίτερη έκπληξη σε κάποιον, αφού τα περισσότερα κέρδη της πλέον έρχονται από τη δική της επιχείρηση και γενικά τις δουλειές που αναλαμβάνει μόνη της. Μένει απλά να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση που θα πιστοποιήσει τη μεγάλη έξοδο.

Διάβασε επίσης: H Kylie Jenner μόλις διάλεξε τη Jordyn Woods αντί για την αδερφή της και σόκαρε τους πάντες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved