H Kylie Jenner περιμένει αγοράκι κι η απόδειξη βρίσκεται στο manicure που επέλεξε

Το έξυπνο post στον λογαριασμό της

Από τις δηλώσεις και τα post που κάνει κατά καιρούς η Kylie Jenner ξέρεις πόσο πολύ θέλει να ξαναμείνει έγκυος και να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της με ένα ακόμα παιδάκι. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πετάξει υπονοούμενα για το ενδεχόμενο, ενώ άλλες οι δαιμόνιοι followers της καταφέρνουν, ψάχνοντας, να ερμηνεύσουν κάποιο στοιχείο σαν απόδειξη ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της. Αυτό που έκανε τελευταία η διάσημη εκατομμυριούχος σίγουρα έδωσε πολύ τροφή στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Πριν λίγες μέρες η Kylie ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το μανικιούρ των νυχιών της. Και θα μας πεις, δεν είναι κάτι περίεργο για την επιχειρηματία με τον κολοσσό ομορφιάς που έχει δημιουργήσει, όμως, το συγκεκριμένο έχει μία ιδιαιτερότητα. Πρόκειται για ένα ombre μανικιούρ, όπου το ένα χέρι που φαίνεται είναι ροζ και το άλλο μπλε.

Οι fans, λοιπόν, γρήγορα το ερμήνευσαν σαν απόδειξη ότι το χέρι με το ροζ είναι για τη Stormi και το μπλε για το επόμενο μωρό που περιμένει και που το εν λόγω χρώμα δείχνει ότι πρόκειται για αγοράκι.

Τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση έλεγαν:

«Είναι αυτό ένα είδος ανακοίνωσης εγκυμοσύνης; Αγόρι ή κορίτσι; Ροζ και μπλε»

«Είναι έγκυος πάλι, σωστά;»

«Πρέπει να υπάρχει δεύτερο μωρό»

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Δε θα πιστέψεις τι παραδέχτηκε μόλις η Kylie Jenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved