Madwalk: Τα καλύτερα hairstyles για να εμπνευστείς και εσύ

Τα hair accessories στα καλύτερα τους 

Στο Madwalk 2019 είχαμε την ευκαιρία να δούμε απίστευτα hairstyles και ιδιαίτερα make up looks. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα επικεντρωθούμε στα χτενίσματα και πώς μπορούμε να εμπνευστούμε και εμείς από αυτά. Η τάση που πρωταγωνιστούσε ήταν σίγουρα τα hair accessories. Όπως σας έχουμε ξαναπεί ,φέτος, τα αξεσουάρ μαλλιών είναι πολύ μεγάλη τάση και ολοκληρώνουν τα looks μας.

Στα backstage του Madwalk οι hair stylists προετοίμαζαν τα μοντέλα και τους καλλιτέχνες για το show. Τα African χτενίσματα ήταν κάτι που είδαμε αρκετά στo backstage του Madwalk μια πολύ καλή ιδέα για όσες έχετε ατίθασα μαλλιά με μπούκλες.

Επίσης, τα φλουριά στα μαλλιά μας έδωσαν μια έμπνευση για χαλαρές εμφανίσεις στα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι.(απλά κορίτσια, χωρίς υπερβολές)

Ένα κλασσικό χτένισμα που πολύ σχεδιαστές επέλεξαν για τα μοντέλα τους ήταν ότι οι αλογοουρές, οι οποίες ήταν πιασμένες σε όλα τα ύψη. Σχετικά με το μήκος των μαλλιών, σίγουρα πρωταγωνίστησε το κοντό καρέ, το οποίο είναι hot τάση.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δεις και απίστευτα πρωτότυπα χρώματα στα μαλλιά. Με πρώτη και καλύτερη την Καλομοίρα , οι fashionistas λένε ναι στα ροζ, πράσινα και μπλε μαλλιά. Πραγματικά στο Madwalk είδαμε όλα τα trends της χρονιάς σε ένα βράδυ. Δες την gallery και πάρε ιδέες.

Δες ακόμα Madwalk2019: Δες τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Καλομοίρας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved