Madwalk2019: Δες τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Καλομοίρας

Πολύ ανατρεπτική εμφάνιση 

Η Καλομοίρα, χθες, έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί αλλά και στην σκηνή του Madwalk. Αρχικά, εντυπωσιαστήκαμε μαζί της λόγω της μεγάλης αλλαγής στα μαλλιά της. Η Καλομοίρα ήταν για αρκετό καιρό καστανή με κοντό καρέ. Χθες, όμως, πειραματίστηκε και το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο και από εντυπωσιακό.

Εμφανίστηκε με ροζ μακριά μαλλιά και ήταν πραγματικά πανέμορφη. Πίσω από αυτή την αλλαγή κρύβεται Δημήτρης Γιαννέτος, πολύ καλός της φίλος και απίστευτα ταλαντούχος. Ο hair stylist ήρθε από την Αμερική για την βραδιά και επιμελήθηκε την beauty αλλαγή της τραγουδίστριας. Δεν περιμέναμε, λοιπόν, κάτι λιγότερο από την συνεργασία αυτών των δύο.

Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά και με ένα υπέροχο φόρεμα όλο λάμψη ενώ στην σκηνή είχε καστανόξανθα μαλλιά με φράντζα. Τα ρούχα που φορούσε και στις δύο εμφανίσεις της ήταν BSB. Τα ροζ μαλλιά της ταίριαζαν απίστευτα και σε συνδυασμό με το φόρεμα ήταν σαν γοργόνα. Το styling ήταν ακριβώς ό,τι ταίριαζε σε ένα τέτοιο μεγάλο θεσμό σαν αυτόν του Madwalk.

12 points goes to... Kalomoira!

Δες ακόμα Μadwalk 2019: Aπίστευτες αποκλειστικές εικόνες από τα backstage

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved